Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3683 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש מומחי סאונד בקהל?

אני מחפש סט שמורכב משני מיקרופוני דש אלחוטיים.

הדרישה היא שזה יהיה איכותי ולא יקר מדי. ב"איכותי" אני לא מתכוון להוליווד אלא פשוט שישמעו כמו שצריך את האנשים שמדברים בצורה נקייה ככל האפשר.

 

מצאתי כמה אופציות, יש כזה של שור שעולה 550 דולר, ויש כזה וכזה של חברות סיניות עלומות שם שעולים פחות מ-200 דולרז.

הבעיה היא שלאף אחת מהאופציה הנ"ל לא הצלחתי למצוא ביקורות, לכן אני פונה אל מחכוות ומקור הידע הבלתי נדלה.

 

תעזרו לאח החוצה.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

מה הצורך? הקלטה או הגברה בלייב?

 

Sent from my C6833 using Tapatalk

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it is what you do with the gift of life that determines who you are

Mewtwo -

פורסם (נערך)

את החברות אני מכיר, גם Shure חברה מצויינת וגם Rode ממש לא רעים. השאלה היא יותר לגבי המוצרים הספציפיים ואם מישהו מכיר.

 

שאלת התקציב היא שאלה טובה - המחירים של הסטים האלה נעים בין ה-100 וקצת דולר של הסיניים ומגיעים עד לכמעט 3000 דולר. אין ממש משהו מוגדר, אבל השאיפה שלי היא לקנות בהתחלה משהו זול יחסית, כי בכלל לא בטוח שמה שאני רוצה לעשות ימשיך להתקיים, ואז חבל לקנות משהו יקר. בהמשך הדרך כנראה שנקנה משהו יותר רציני בכל מקרה, השאלה היא כרגע האם הסינים הזולים יצליחו לספק איכות שמע טובה ויחזיקו מעמד כ-10-15 ימי צילום עד שניסגר על קניה של משהו יותר טוב, או לחלופין הפסקת ההפקה.

 

מה הצורך? הקלטה או הגברה בלייב?

 

הקלטה, ישמש לסרטונים.

עריכה אחרונה על ידי Spire

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

זה לאו דווקא יהיה זמני, זה יכול להפוך לקבוע. וגם להשכיר משהו ל-10 פעמים יעלה כנראה כמו לקנות את המוצר.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

היתרון בחברות שנמצאות 30-60 שנה בתחום הוא שגם אם תאפסן את המיקרופון 20 שנה, הוא יעבוד כמו חדש או לחלופין תוכל למכור אותו באיבוד מינימלי של ערך.

 

בכל פעם שהתפשרתי על משהו סיני חסר שם, נכוויתי (בתחום האודיו המקצועי) -

המוצרים האלה פשוט מתפרקים לך בידיים, בלי קשר לאיכות הסאונד.

בקיצור, אודיו טכניקה, שור, רוד - בעיניים עצומות. זנהייזר - עם הסתייגות קלה.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

האנס, בגדול אני מסכים איתך, אבל פה בגלל שלא בטוח שנמשיך לעשות את זה יש שאיפה להקטין את ההוצאה ככל האפשר.

עכשיו שמתי לב למשהו נוסף, שמשום מה היה לי ברור, אבל מסבר שזה היה ממש לא נכון. הסט חייב להיות מסוגל לעבוד על סוללות - כלומר ההוא של שור שאליו קישרתי לא יתאים.

 

עכשיו אני עוד יותר אובד עיצות.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

אייל, תודה על האופציות, אבל שים לב ששמת לינקים למערכות של מיקרופון אחד. אני צריך מערכת של שני מיקרופונים.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

לצערי זה לא עובד ככה. זה יוצר הפרעות והופך את הסיפור לבלתי שמיש.

צריך סט עם שני משדרים שמשדרים כל אחד על תדר אחד ומקלט שהוא סוג של מיקסר שקולט את שני התדרים וממקסס אותם לתוך המצלמה (או מכשיר ההקלטה או מה שזה לא יהיה).

Ford Focus estate ; Subaru XV

×
×
  • תוכן חדש...