Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיאט איביזה החדשה 1.0 TSI

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3683 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

יש לי מספר שאלות בנוגע לרכב הנ"ל, והייתי שמח לשמוע את דעתכם כדי לעשות רכישה מושכלת:

1. המנוע - לאור המוניטין המפוקפק של היצרן עם מנועי לימון למיניהם (1.8 ו-1.4 TSI טווין-טורבו) אני חושש לרכוב את הדגם החדש עם המנוע בנפח 1000 סמ"ק. נציג המכירות ציין כי המנוע רץ כבר מס' שנים באאודי A1, אך מבדיקה שערכתי באאודי הוא מכויל בצורה שונה (יותר חלש). האם אכן מדובר באותו מנוע? ואם לא, מה הסיכוי שהפקת מומנט גבוה יותר בנפח מנוע נתון תגרום לתקלות שלא הודגמו באאודי?

2. גיר DSG - הנציג טען כי מדובר בגיר שונה מאלו שעברו ריקולים בחברה, אך אני לא משוכנע שזה נכון לחלוטין. האם עדיין ישנן בעיות עם הגיר הנ"ל?

3. אחריות 'רצון טוב' - לרכב יש שנתיים אחריות, ועוד שנה של אחריות 'רצון טוב' במידה ומטפלים במוסכים מורשים. ברור לי כי שום דבר אינו מובטח (כי השנה השלישית אינה נכללת בחוזה) אך האם נתקלתם במקרים בהם טיפלתם במורשה, אך ה'רצון הטוב' לא כובד?

4. עלויות טיפולים - האם עלויות הטיפול ברכב הזה בפרט ובקונצרן VAG בכלל יקרות משאר הקונצרנים? ואם כן, באילו מחירים מדובר?

מעריך מאוד את העזרה!

פורסם

1. המנוע חדש - אם זה מטריד אותך, ובצדק, תן לו לרוץ שנה שנתיים.

2. יש הרבה פחות דיווחים ופוסטים בהשוואה ל2012, אבל בפורומים בחו"ל עדיין מדי פעם אנשים מפרסמים בעיות עם הגיר הזה, 2 אנשים שאני אישית מכיר עם DSG כבר מעל שנה, אין להם בעיות, אם זה מדגם מייצג, לא בטוח.

4. עלויות יקרות יחסית, אבל לא ברמה מוגזמת, כמה מאות לפה ולשם, בוא, שזה לא מה שיגרום לך לשנות את דעתך.

תבדוק עלות ביטוח לרכב.

הצעות לביטוח מקיף (הרי מי יעשה צד ג' לרכב של 85 אלף שקל) ובהנחה שאין לך תביעות ואתה כבר לא נהג צעיר, וכמובן שזה תלוי איזור מגורים קרקע\בניין וחארטות אחרות, אבל צפה לסכומים בסדר גודל של סביב ה7,000 שקל לשנה. גבוה מאוד יחסית - אם כבר, זה בעייתי לא העוד 200 שקל בטיפול השנתי.

פורסם
1. המנוע חדש - אם זה מטריד אותך, ובצדק, תן לו לרוץ שנה שנתיים.

2. יש הרבה פחות דיווחים ופוסטים בהשוואה ל2012, אבל בפורומים בחו"ל עדיין מדי פעם אנשים מפרסמים בעיות עם הגיר הזה, 2 אנשים שאני אישית מכיר עם DSG כבר מעל שנה, אין להם בעיות, אם זה מדגם מייצג, לא בטוח.

4. עלויות יקרות יחסית, אבל לא ברמה מוגזמת, כמה מאות לפה ולשם, בוא, שזה לא מה שיגרום לך לשנות את דעתך.

תבדוק עלות ביטוח לרכב.

הצעות לביטוח מקיף (הרי מי יעשה צד ג' לרכב של 85 אלף שקל) ובהנחה שאין לך תביעות ואתה כבר לא נהג צעיר, וכמובן שזה תלוי איזור מגורים קרקע\בניין וחארטות אחרות, אבל צפה לסכומים בסדר גודל של סביב ה7,000 שקל לשנה. גבוה מאוד יחסית - אם כבר, זה בעייתי לא העוד 200 שקל בטיפול השנתי.

תודה על התגובה.

1. לצערי אני זקוק לרכב כעת, לכן לעקוב אחר קריאות תיקון למנוע לא ריאלי מבחינתי.

5. לגבי עלות ביטוחית לרכב - פחות מטריד אותי העלות, כיוון שאני עושה במסגרת מכרז חשכ"ל (עלויות מינימליות ביחס לשאר הצעות השוק).

האם ידוע לך משהו בנוגע למימוש אחריות 'רצון טוב' בשנה השלישית?

• תוכן חדש...