Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3694 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני מספר חודשים התקנתי ברכב את הפרוססור BIT ONE חדש ,ואליו מחובר טאבלט נקסוס 7 בעזרת ממיר אופטי.

הכל פעל תקין עד לפני יומיים ,ופתאום אתמול לחיצה על הכפתור ב-DRC לא מפעילה אותו !

לפני שאני מפעיל אחריות ,יש לכם אולי רעיונות מה לבדוק ?

JOYING 7" ANDROID-> Audison bitOne

TRU S45->HAT Clarus C6+Legatia L3 | Genesis ST60->Morel MT230 | Sundown SAE-1200D->AA 12" Arsenal

פורסם

תיגש לפרוססור עצמו ונתק את מחבר הכוח, חבר חזרה.

האם הרכב היה במשטפה? שמת דברים בתא מטען?

תוודא שכבל הdrc לא יצא ממקומו או חיווט הכוח וכניסת הרימוט.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

הוצאתי את החיבור מתח מהפרוססור והחזרתי חזרה ,אבל לצערי אין שינוי.

הפרוססור לא חשוף לתא המטען ,אז פגיעה פיזית לא היתה.

TRU S45->HAT Clarus C6+Legatia L3 | Genesis ST60->Morel MT230 | Sundown SAE-1200D->AA 12" Arsenal

פורסם

אין לך מזל עם הביט1, הא?! :|

אם אספקת המתח הותקנה כנדרש עם פיוז חיצוני, בדקת אותו?

האם ניסית להתחבר אליו עם מחשב לראות אם הוא פעיל בכלל או שהבעיה היא ספציפית יותר ל-DRC?

אם עדין אין אות חיים, תרים טלפון ליבואן ואולי הוא יוכל להנחות אותך טלפונית לבדוק דברים מסויימים.

פורסם

חחח באמת אין לי מזל עם הביט 1 :lol:

הפיוז החיצוני נראה תקין (לא בדקתי עם מד רציפות).

לא נראה לי שחיבור מחשב יעזור ,כי אין שום תגובה בביט 1 או ב-DRC (כאילו שאין מתח בכלל).

אם לא תהייה אפשרות אחרת ,אז כמובן שאתקשר לדרור .

פורסם

דבר עם דרור, אם זה באחריות עדיין ולפי מה שאני זוכר הביט1 הראשון שלך הלך לעולמו בגלל טעות אנוש - כאן יש לך אחריות והאחריות היא טובה.

מציע באמת לגשת לדרור ובמידה ויש צורך הוא יפנה אותך על מעבדת השירות שלו שהיא\הוא במקרה ליאור מMOTRONIX שגם עליהם אתה תמצא כאן המלצות מאוד חמות מהרבה מאוד חברי פורום בשרשור שאני פתחתי.

מעבר לכך - תעשה זאת דרך דרור ולא ישירות בכדי לממש אחריות אם אכן יש צורך בכך.

עריכה - מעבר לכך, הייתי בודק את ההזנות לביט 1 - האם חוט הרימוט בקצה שלו בביט 1 אכן מעביר חשמל? האם ה+12 V אכן מעביר חשמל?

או במילים אחרות לוקח טסטר 12V ומוודא שאין נתקים בשום מקום במעגל החשמלי.

יחד עם זאת, לאור ההיסטוריה - אולי בכל זאת אחריות זה רעיון טוב.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

רק רוצה לעדכן שהתקלה והפיתרון נמצאו :-)

בשיחת טלפון קצרה עם דרור היבואן של אודיסון ,עשיתי בדיקה זריזה ומצאתי שה-DRC התקלקל.

מבלי לחשוב יותר מידי ,דרור הבטיח לי שכבר בתחילת השבוע הוא יחליף לי את ה-DRC באחד חדש.

פשוט תענוג של שרות ,ויחס מושלם של דרור :-)

• תוכן חדש...