Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3713 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי שאלה בנוגע לצבע הרכב יש לי הונדה סיוויק 2015 צבע שחור ועם הזמן כיוון שרכב נוסע לא מעט ונשטף מספר פעמים בשטיפה מכאנית נוצרו כמה שריטות וכמה נקודות בחזית הרכב עקב אבנים קטנות וכדומה...

השאלה היא מה מומלץ יותר לטווח ארוך לעשות פוליש, דיטיילינג,ציפוי ננו מה ההבדלים ותחזוקה.

כמו כן אם יש בעל עסק שמישהו יוכל להמליץ עליו.

מנגד חשבתי אולי לצבוע את הרכב בשחור מט, השאלה היא האם ישנם כל מיני משמעויות בטיפול השוטף לרכב בצבע מט והאם זה כדאי בכלל.

פורסם

השטיפה דיי משתנה מרכב בעל בצע מבריק לצבע מט

מה עדיף אם טיפול דיטיילינג תקופתי או ציפוי, אם אין לך זמן להתעסק עם ווקסים אוטמים ושאר הירקות ציפוי הוא טיפול של שגר לשכח(כמובן שעדיין תצתרך לעשות שטיפה ידנית אם תרצה למנוע סווירלים לאורך הזמן ושחיקה מוגברת של הציפוי וכמובן מומלף לעשות פוליש לפני הציפוי כדי לא ללכוד את הסווירלים מתחת לציפוי)

לגבי הצ'יפים שנוצרו תוכל לרכוש צבע לפי קוד ולעשות תיקון נקודתי עם מכחול(יש מספר מדריכים לעשות זאת)

פורסם

יש פה מספר אנשים עם צבע מט, חכה שיגיבו, לי אין ניסיון שטיפה של צבע מט, אבל ממה שידוע לי על מנת להאריך חיים ושישאר מראה טוב הוא מעט יותר טריקי בטיפול.

• תוכן חדש...