Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3720 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים

אבקש את התייחסותכם ועזרתכם.

נכשלתי בטסט בבדיקת זיהום אוויר עם טויוטה קורולה 1997

מה ניתן ללמוד מהערכים המצ"ב?

לפני הטסט הרכב היה יחסית קר, נסעתי מספר דקות ובזמן ההמתנה לבדיקה שמרתי מדי פעם על סל"ד של 3000.

בינתיים הוספתי K44 לשלושת רבעי מיכל, האם יש סבירות גבוהה שהוא יעזור?

וכמה ק"מ כדאי לנסוע עם התוסף לפני הטסט החוזר?

המון תודה!

index2.jpg

index.jpg

Mazda 3 2.0 SPIRIT

פורסם

לטסט עדיף להגיע אחרי שנסעת 15-20 דקות בבין עירוני ונתת מספר לחיצות בריאות (בלי כמובן לעבור את המהירות המותרת).

ייתכן,שאין באמת תקלה וזו הסיבה.

אפשרות א' : אם נתנו לך זמן לתקן את הליקוי,סע על התוסף 100-200 ק"מ וגש לטסט כאשר הרכב חם.

תצטרך לשלם על טסט חוזר כמה עשרות ש"ח.

אפשרות ב' -אם לא נתנו לך זמן לתקן את הליקוי -כדי לשלול/לאשר תקלה אפשרית,יש לבצע בדיקת 4 גזים במכון להזרקות דלק/מוסך .

החסרון- הוצאה כספית גדולה יחסית (200-250 ש"ח לפחות גם אם אין תקלה), שייתכן והיא מיותרת (אלא אם במוסך בו אתה מטפל יהיו צדיקים ויהיו מוכנים לבצע בדיקה ללא תשלום).

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

מאור, אם היה חור באגזוז הייתי שומע רעש מוזר ממנו, לא? תקן אותי אם אני טועה.

כן, קיבלתי ארכה עד יום ראשון, בינתיים שמתי את התוסף ואבצע את מה שהמלצת ביום ראשון.

תודה רבה לשניכם.

Mazda 3 2.0 SPIRIT

פורסם

אצלי גם קורולה 2001 וגם אני נכשלתי על זיהום אוויר לפני שנה או שנתיים

וגם אצלי היה חור באגזוז

עשיתי את הטסט בסגולה הלכתי לאחד בשם משה זר שמתמחה בהזרקות בסגולה פ"ת

ממליץ לך ללכת לבקר אותו , אם אתה גם מהאזור

שום תוסף לא פותר את הבעיה הזאת !

פורסם

הבעיה לא נובעת מחור במערכת הפליטה(על אף שרצוי תמיד לבדוק זאת).

יש לבצע את ש"קולאוטי 9" דרש היטב.

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם
לטסט עדיף להגיע אחרי שנסעת 15-20 דקות בבין עירוני ונתת מספר לחיצות בריאות (בלי כמובן לעבור את המהירות המותרת).

ייתכן,שאין באמת תקלה וזו הסיבה.

אפשרות א' : אם נתנו לך זמן לתקן את הליקוי,סע על התוסף 100-200 ק"מ וגש לטסט כאשר הרכב חם.

תצטרך לשלם על טסט חוזר כמה עשרות ש"ח.

אפשרות ב' -אם לא נתנו לך זמן לתקן את הליקוי -כדי לשלול/לאשר תקלה אפשרית,יש לבצע בדיקת 4 גזים במכון להזרקות דלק/מוסך .

החסרון- הוצאה כספית גדולה יחסית (200-250 ש"ח לפחות גם אם אין תקלה), שייתכן והיא מיותרת (אלא אם במוסך בו אתה מטפל יהיו צדיקים ויהיו מוכנים לבצע בדיקה ללא תשלום).

אל תגזים. בדיקת זיהום אוויר אינה עולה 250 ש"ח.

פורסם

תשובה

אני מניח שהרכב טיפה מעשן לבו או עשה הרבה ק"מ. משהו כמו 250 אלף צפונה.

תכלס סיכוי סביר שהתקלה היא ממיר קטליטי. הבעיה שכנראה הרכב צורך שמן רב שהממיר מתקשה להתגבר על התקלה... ובגלל זה יש זיהום אוויר גבוה. לפי התוצאות לא רואים סימן לחור במערכת הפליטה.

פורסם

תודה חברים, עברתי את הבדיקה היום.

הגיע הזמן להיפטר מהרכב הקשיש - משנה הבאה צריך לעשות טסט כל חצי שנה.

Mazda 3 2.0 SPIRIT

פורסם

עבר בלי בעיה, אני לא יודע אם התוסף עזר ועצם זה שהרכב היה לאחר נסיעה מאומצת או כי לבוחן לא היה סבלנות לבדוק כמו שצריך :)

Mazda 3 2.0 SPIRIT

פורסם

אל תוותר על הרכב אם הוא משרת אותך נאמנה.

המנוע שלה 4A-FE זה אחד המנועי הבנזין הכי אמינים שהיו כאן אי פעם בישראל כולל הגיר של הרכב.

תקלות קטנות תמיד יהיו אבל עדיין...

• תוכן חדש...