Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גולף החדשה 1600 FSI טיפטרוניק

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7816 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה אתם אומרים עליה? (הכוונה לייעוץ לגביה)

Volkswagen-Golf-V-003.jpg

• תגובות 62
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

יקרה מאוד! אבל כלל לא רעה...

מה אתה מחפש?

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

כרגע אני לא מחפש אלה "מעבד" כל מיני אפשרויות...

פורסם

יחסית למחיר, ביצועים בינוניים , מראה נחמד לא יותר, שוק (טוב נו זה גולף , פצצה) .

ביטחון גם מעולה ואחיזת כביש נהדרת .

תחליט מה שתחליט גבר. למרות שה 1.6 היא עגלה , אם יש לך כסף תחשוב אולי על ה2.0

למכירה פיאט פונטו ספייס שנת 2002 ,מנוע 1300, גיר רגיל !

פורסם

אם נשים לרגע את נפח המנוע בצד, המכונית פשוט ברמה אחת מעל הקטגוריה. אם נשווה לאסטרה החדשה אז אולי בשתי רמות, ורק לדוגמא- פתחי המזגן באסטרה נמוכים ביותר, במקרה הטוב הם יקררו לך את ה... אבל בחלק גוף העליון אתה פשוט תימס בקיץ הישראלי.

אני אחזור על העצה הנכונה ביותר- תעשה נסיעת מבחן על ה- 1.6 FSI ועל דגמים נוספים, ותחליט לפי השיקולים שלך.

נ.ב.

אבא שלי חזר משלושה ימים בגרמניה בחברת הגולף FSI 1.6 והוא לא הפסיק להתפעל. אבל שוב זו נקודת מבט אישית.

בהצלחה.

פורסם

ה-FSI היא בטח מכונית טובה מאוד. קראתי עליה ביקורות מצוינות. הדבר היחיד שבעייתי כאן הוא המחיר. היא עולה 157000 ש"ח. במחיר הזה ניתן לקנות את גרסאות ה-2.0 ליטר של המגאן 2 או ה-307 עם איבזור מלא. שלא לדבר על משפחתיות גדולות כמו הפורד מונדיאו, סובארו B4 וכולי.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

דרך אגב , בשכונה שלי כבר יש מספר גולפים מהדגם הנ"ל והג'נטים שלהם (מגנזיום) נראים ממש מגוכחים,על גבול הצעצוע.

האם בדגם הנ"ל מרכיבים ג'נטים בהרכבה מקומית על מנת להוזיל עלויות?

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
דרך אגב , בשכונה שלי כבר יש מספר גולפים מהדגם הנ"ל והג'נטים שלהם (מגנזיום) נראים ממש מגוכחים,על גבול הצעצוע.

האם בדגם הנ"ל מרכיבים ג'נטים בהרכבה מקומית על מנת להוזיל עלויות?

לצערי צ'מפיון נוקטים בהרבה דרכים מעצבנות ואפילו לא בטיחותיות על מנת להוזיל עלויות, כמו העובדה שהם לא מביאים את המכוניות עם ESP (אולי רק בחבילות האיבזור היקרות של ה-2.0 בנזין), מערכת שעד היום היתה סטנדרט ברוב הדגמים של גולף דור 4 בארץ.

מי שרוצה להתנחל אז בבקשה בשטחים ולא בנתיב השמאלי ...

פורסם

רכב יקר מאוד ולא כדאי לדעתי.תמורת 158K אין גלגלי מגנזיום, מחשב דרך, בקרת יציבות..

יש הרבה אופציות בשוק חוץ מגולף.

רק דוגמא קטנה למחיר.. חבר שלי הזמין גולף TDI,חיכה חודשיים וחצי לרכב, יומיים לפני התאריך בו היה אמור לקבל אותו מודיעים לו מצ'מפון מוטורס שהוא חייב להוסיף עוד 10K כי היורו עלה.. איזה חוצפה.. 185 אלף שקל במקום 174!!! על מה? למה?

פורסם
שים לב שמודבר ב-1.6FSI ולא ב-1.6 הוותיק והמיושן.

אני יודע ששיפרו אותה בכמה כוחות סוס , עדין זה לא ממש משמעותי (כמובן שאני מדבר יחסית למחיר שאתה משלם שהוא יקר מאוד)

למכירה פיאט פונטו ספייס שנת 2002 ,מנוע 1300, גיר רגיל !

פורסם
רכב יקר מאוד ולא כדאי לדעתי.תמורת 158K אין גלגלי מגנזיום, מחשב דרך, בקרת יציבות..

יש הרבה אופציות בשוק חוץ מגולף.

רק דוגמא קטנה למחיר.. חבר שלי הזמין גולף TDI,חיכה חודשיים וחצי לרכב, יומיים לפני התאריך בו היה אמור לקבל אותו מודיעים לו מצ'מפון מוטורס שהוא חייב להוסיף עוד 10K כי היורו עלה.. איזה חוצפה.. 185 אלף שקל במקום 174!!! על מה? למה?

אני הייתי לוקח את הכסף והולך לסוכנות הקרובה ביותר. רק מוודא שהיא לא מוכרת מכוניות קוראניות.

דניאל.

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

• תוכן חדש...