Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3704 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

האם יש כאן מי שמכיר את הרכב ויודע לתאר מחלות מיוחדות? בעיות שספציפיות לדגם?

משום מה המחירים המבוקשים ביד 2, לאקזמפלרים שנראים שמורים ועם נתונים טובים על הנייר, נמוכים באופן מחשיד.

סופ"ש מהנה לכולם.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

מניסיון עם אחת מ2004 - תיבת הילוכים שלא כולם אוהבים ועם תקלות , לפחות בשנים הראשונות, פסנתר חלונות שהוחלף, ואם אני זוכר אז גם מיכל עודפים-ולהסיר ספק טופלה אך ורק במוסך היבואן. יצא לי לנסוע באחת עם תקלת חשמל. לטובה אציין נוחות נסיעה מעולה ואפילו הגה נחמד לנהיגה.

פורסם

לרכב יש מוניטין גרוע בכל מה שקשור לאמינות שלו

במיוחד בכל מה שקשור בבעיות חשמל.

עוד מחלה ידועה שלו זו הידית איתות שנשברת וזה עולה לא מעט להחליף.

הגיר האוטומט al4 גם הוא יש לבדוק אותו היטב כי גיר לא תקין יגרור הוצאות כבדות.מה שכן אם תבצע את הבדיקות הנדרשות ותרכוש רכב תקין אתה תהנ מאחלה רכב בכלום כסף

פורסם

תודה לכם.

התכוונתי ל1.6 ידני.

אני לא ממש מתעניין ברכב ברמה של קנייה, כי הוא נראה לי משעמם מדי לנהיגה (?), אבל אני שואל כי אני מחפש הרבה זמן רכבים מעניינים יותר, אבל לא מצליח למצוא משהו ששמור ויושב לי טוב על הלב. למקרה ולא אמצא ספורטיבית ישנה איאלץ לרכוש משהו יותר פשוט ואז אחפש אמינות מופלגת. ותוך כדי גישוש שמתי לב ל307 שראיתי שהן ידניות [דרישת סף אצלי], עם מנוע 1600 ויחסית זולות. תהיתי האם זה בגלל סטיגמות או מוצדק, כי עם סטיגמות אין לי בעיה לחיות, אבל אם אתפשר על הנאה וגם על אמינות לא אסלח לעצמי :)

תודה שנית.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

פורסם

הנאה בנהיגה תמצא רק במנועים של 2.0 ליטר, מנוע 1.6 יהיה פשוט הרגשה של רכב עצלן ולא סוחב וזה לא קשור לרמת גימור

השאלה האלמותית למי שמחפש 307 בסכום הזה ולא חשוב לו הגודל זה האם להישאר עם ה307 או לפזול ל206..??

פורסם

הגודל לא קריטי בכלל. מה שמעניין לנהיגה אני מחפש. קריטי שיהיה מהנה לנהיגה, ידני, אמין, עם מזגן ורדיו. זהו.

רוב החיפושים היו 106 ראלי, 147 2.0 ליטר, 156 2.5 V6, קליאו ספורט באיזה שהוא שלב עלתה לפרק אבל אז ירדתי מזה. רבאק כמעט קניתי בימרית ישנה אבל אז נאמר לי ע"י הבעלים שיש יישור קו של איזה 10K ושכדאי לי לרדת מזה. בעצת המוכר ירדתי מזה.

בסוף במקרה הטוב אמצא משהו. במקרה הפחות טוב אתפשר ואקנה משהו מהנה רק קצת לנהיגה.

במקרה הגרוע אני מעלה תקציב לסכום שאני לא רוצה להגיע אליו [בערך פי 1.5 או 2] וקונה מיאטה, אבל זה משהו שאני ממש לא רוצה לעשות.

עכשיו כשאני לא מוצא שום דבר מעניין, ראיתי שיש את 306 האלו מאוד זולות, אבל 2.0 יש רק אחת שנראית מעולה במג'דל שמס, ועד לשם אני לא אסע בשביל 306 יסלחו לי חברי הפורום חובבי הצרפתיות.

בכל מקרה אני סבלני. נחפש ומחפש. יש לי עד סוף הקיץ למצוא משהו מעניין. בטוח יקפוץ ללוח.

206 מהנות? יש מנוע 2.0?

מתנצל שאני הופך את זה לשרשור ייעוץ במכירה.

פורסם (נערך)
הנאה בנהיגה תמצא רק במנועים של 2.0 ליטר, מנוע 1.6 יהיה פשוט הרגשה של רכב עצלן ולא סוחב וזה לא קשור לרמת גימור

השאלה האלמותית למי שמחפש 307 בסכום הזה ולא חשוב לו הגודל זה האם להישאר עם ה307 או לפזול ל206..??

אז בתור בעלים של 307 עם מנוע 2.0 אני אומר לך שהנאה מהנהיגה במובן הקלאסי אין פה. אבל כל אחד וה"הנאה" שלו.

ההגה בעל משקל נכון אבל כמעט בלי פידבק, אחיזה גבוהה אבל זויות גלגול גדולות מדי ומשקל הרכב לא מעודדים.

לרכב הזה יש צדדים חזקים אחרים - אבזור ופינוקים, שיוט נינוח בכבישים מהירים, מושבים מדהימים (הדבר הכי טוב שקרה לי בעשור האחרון). נהיגה נמרצת - בכיף, אבל אם אתה אוהב לתקוף פניות על בסיס יומי - לא פה.

ניקו, בתור בעלים של 206 1.6 לשעבר אני יכול להמליץ לך על הרכב בלב שלם. סוג של all around. גם כיפי מצד אחד וגם הגיוני מצד אחר. תחזוקה זולה, שפע של חלקים, יחסית מודרני ומבחר גדול של רכבים למכירה (בוודאי יחסית לשאר האופציות שהעלת..).

עריכה אחרונה על ידי iluxxxa
פורסם

תודה לכם על העזרה.

תודה אילוחה,

אם לא אמצא ספורטיבית 206 זה בהחלט כיוון שאחפש בו מדי פעם כשאני מבקר בלוחות.

הגה כן חשוב לי, גם שלדה. ה307 ירדה מהפרק.

פורסם

ניקו -

אם אתה רוצה אני יכול לבלבל אותך עוד יותר, לפני ה206 הייתי לי 306XSI דור ראשון.

רכב מ-ד-ה-י-ם. עשה לי קצת צרות אבל בשנתיים שהיינו ביחד סיפק לי אינסוף חוויות.

אני לא יודע מה המצב של השוק שלהם וכמה מהם שרדו את הזמן, אבל אם אתה נתקל באקזמפלר שווה (מי אמר GTI6...) כדאי לבדוק את הכיוון.

פורסם

ניקו אני חושב שאחרי שתקרא את מה שכתבו פה תגיע למסקנה ש206 היא ״הכלה״ שלך

אם אתה אוהב ידני חפש xs שמורה (למרות שיהיה קשה)

ואם בא לך אוטומט חפש xt 1.6 (שאותה יהיה יותר קל למצוא)

בהצלחה

• תוכן חדש...