Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Ambiente Tsi אוט' 1.2 - 105 כ''ס שנת 2012

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3736 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מניח שמדובר על פאביה 2012.

לבדוק שאין רעשים מוזרים או כמו של טרקטור בהנעה קרה ואם זה אוטומט לשים לב שהגיר תקין ולא חובט או מחליק.

פורסם

ראיתי היום את הרכב הכל נראה תקין הבעייה היחידה היא שלא היה לו את המסמכים של כל הטיפולים שהאוטו עבר..הוא אומר שלא שומר את זה אבל ינסה להביא את זה מהמוסכים שעשו את הטיפולים.

אגב עד 70 ק''מ הוא עשה במוסך מורשה של סקודה ומשם במוסך לא מורשה של סקודה, הוא אומר מוסך מורשה מטעם משרד התחבורה.

במידה והוא יראה לי את הטיפוילם איזה דברים אני צריך לראות בהם חוץ מפילטר שמן ושמן?

כמובן אני אקח אותו למכון בדיקות לאחר שאראה את הטיפולים

תודה.

פורסם
מניח שמדובר על פאביה 2012.

לבדוק שאין רעשים מוזרים או כמו של טרקטור בהנעה קרה ואם זה אוטומט לשים לב שהגיר תקין ולא חובט או מחליק.

אני חושב שמדובר דווקא באוקטביה.

• תוכן חדש...