Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3724 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

יש לי זוג קומפוננט מקדימה וסאב jbl 1000 מחוברים לרדיו דיסק של פיוניר.

איזה מהמגברים בתמונות איכותי יותר, אני לא מעוניין בעוצמה.

אוהב לשמוע מוזיקה אלקטרונית.

תודה! uploadfromtaptalk1459710615453.jpguploadfromtaptalk1459710623296.jpg

פורסם
שלום,

יש לי זוג קומפוננט מקדימה וסאב jbl 1000 מחוברים לרדיו דיסק של פיוניר.

תודה! [ATTACH]455963[/ATTACH][ATTACH]455964[/ATTACH]

סאב מחובר לרדיו דיסק???

+1 ReZ0.

תוסיף 200-300 שקל ותקנה משהו טיפה יותר סביר מזבל סיני הזה. סירי, יותר מזה הם לא שווים.

HU:alpine w520e +701

Amp(tw+mid) Mcintosh mc420 Amp(midbass) Diamond audio D5 600.2

set: Eton rsr160 + mid: Eton_PFC80

Mono JL 500/1 sub: ID8

פורסם

התכוונתי שהם יחוברו לרדיו דיסק ע"י אחד מאלה.. הם ברשותי, השאלה מה המועדף.

אני יודע שהם זולים ופשוטים.. אבל כרגע זה מה יש.. ועם זה ננצח

פורסם

הגודל לא קובע ))

שניהם אותו דבר עם שינוי כיתוב ומעטפת פלוס מינוס אפסילון.

HU:alpine w520e +701

Amp(tw+mid) Mcintosh mc420 Amp(midbass) Diamond audio D5 600.2

set: Eton rsr160 + mid: Eton_PFC80

Mono JL 500/1 sub: ID8

פורסם

התשובה האמיתי במקרה הזה תהיה להרכיב כל אחד מהם ופשוט לנסות.

הבעיה היא שאלו הם מגברי מדבקות - מוצר סיני שבין ההצהרות שלו למציאות הקשר הוא אך ורק - דמיון.

פנטזיה אולי אפשר להכביר ולאמר.

אי אפשר להסתמך במגברים האלה על שום דבר ממה שכתוב עליהם למעט דבר אחר - שמה שכתוב, לא נכון.

אז באמת - לנסות ולראות.

הטיפ הכי גדול שאוכל לתת לך בכדי שתשמע איכותי ככל הניתן עם המגברים הללו - כאשר המערכת פועלת אבל שום דבר לא מתנגן - אם אתה שומע רעש (לא רעש אלטרנטור) היסס - תוריד את הגיין עד לרגע שתפסיק לשמוע אותו - שם תעצור כי שם ככל הנראה זה המקסימום שבו המגברים האלו יצליחו להפיק אות נקיה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

לי יש נסיון עם השחור יש לי אחד כזה עבר ב 3 רכבים הוא סבבה לגמרי זה לא ספק הוואו והאיכות תלויה גם ברדיו שלך לא רק בזה. הם סבירים לא איכות ענקית אבל עובד נחמד אם זה בפול ווליום זה מתחמם קצת אבל גם מרעיש.

פורסם

זה בסה"כ מגברים.

הם עושים את העבודה לשמה הם נבנו.

אבל הם רחוקים מההצהרות שרשומות עליהם ואז רמת הציפיה כרמת האכזבה.

אם תיקחו מגברים שכאלו, תתקינו אותם, תכוונו אותם כך שלא יהיו רעשים במערכת ותכוונו נכון את הרגישות שלהם (גיין) כלפי הHU ותחתכו את הרמקולים בתחומי תדרים שהם נכונים להם.

אז יש סיכוי להנות מאוד גם מהמגברים הפשוטים ביותר וזה משהו שאני רושם מנסיון רב.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

האמת שאני מרוצה מאוד.

התקנתי את השחור, עשיתי קצת כיוונים, וזה נשמע אחלה..

אני בטוח שאם אשקיע עוד כמה רגעים אגיע לתוצאה טובה עוד יותר..

Sent from my A0001 using Tapatalk

פורסם
מגברים זבל שבזבל, תשקיע קצת יותר.

עזוב אותך כמה מחברי הפורום מבינים באמת מזה סאונד ומשכילים בצלילים, לא עולם מבינים ומשכילים בין איכות.

חוץ מזה שהבחור הציב שתי אופציות מה שאומר שזה מה שבתקציב שלו כרגע, אולי ירצה לשדרג בעתיד אז שיהיה לו בכיף ויהנה.

לא כולם יקנו Rockford prime או cerwin Vega וכמו שאמרו זה יכול להיות סבבה בין אם הוא אוהב רעש ובין אם הוא אוהב קלאסי יעבוד לו!

אנשים מחליטים על דברים לפי מחיר היום אז מה מוצר סיני גרוע בכול מצב ? יש מלא דברים סינים שיש להם איכות אמיתית (מלבד מה שישראלים מייבאים) זה כבר סיפור אחר.

תכלס נסיתי והיה סבבה אין יותר מה להגיד זה הפעיל זאב של פיוניר דיי יפה[emoji106]

תתחדש לבחור שקנה שתהנה רק[emoji482]

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3724 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...