Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3733 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

הפעם האחרונה שכתבתי לכם היה בשלהי 2009 כשעוד עמדה לי בחניה רנו קליאו ספורט מלוקקת, שנת 2001 (תמונתה עדיין ליד שם המשתמש). תקופה יפה יש לומר, שהעניקה לנהיגה ערך מוסף של הנאה.

וכך חלפו להם 7 שנים- התחתנו, התמחנו, התרבנו והתרחבנו, נסענו על שברולט ומאזדה (שאלוהים ישכיח לי את התקופה מזכרוני) , ובעיקר השקענו בהכל מלבד אהבתי האמיתית לרכבים.

יש לומר שעוד לפני שלל הרכבים "המהנים" והקליאו הזכורה לציון, היתה בבעלותי סיאט איביזה טורבו 2001 (בצבע אדום- יחידה במינה) שגם נסעה יפה בקו ישר וזה... (ישר אל המוסך:?).

וכך רצה השם ואשתי ורכשתי לעצמי סקודה סופרב TSI סוף שנת 2013 (הדגם חדש/ישן). מוכרח לציין שנעזרתי בפוסטים שהעלתם בפורום טרם גיבוש ההחלטה והבחירה ברכב ועל כך תודה.

מאחר והרכב בידי שבועיים, נסתפק במועט:

1. נוחות נסיעה- יחסית למאזדה 3 נוח מאוד. יחסית לפולקסווגן פאסאט 2011 פחות לדעתי. סה"כ מדובר ברכב נוח לנסיעה, הכיסאות תומכים בגב, יש מספיק מקום לרגליים (נשמע אלמנטרי אך לא, מזכיר שנסעתי על מאזדה 3 לפני כן), המתלים/קפיצים לא נוקשים ונסיעה למרחקים הפכה להיות חוויה.

2. מנוע- טורבו טורבו וטורבו. זה בערך מסכם את הכל. תענוג. כח מתפרץ, תמיד נמצא בשבילך לניצול מיידי.

3. גיר- (DSG7ׂׂׂ) , מוזר הסיפור עם הגיר הזה אני חייב להגיד. צריך להתרגל להילוכים הראשונים בעיקר בנסיעה בתוך העיר- למזלי אני לא מרבה בכך. הרכב קצת בועט בגב עם העברות ההילוכים הנמוכים. יש הילוך "ספורט" שמושך טיפה את ההילוכים ומעניק מעין תחושה ספורטיבית בנסיעה.

4. פנים הרכב- חדל סדר פלסטיקה. פנים הרכב נאה ויאה לרכבי סלון. ישנם כל מני גאדג'טים מעניינים (פיצול המזגן, קרוז קונטרול, חיישנים דיגטליים למגבים, ועל אף שמדובר בדגם בלי הכסאות החשמליים זה מספיק לי).

5. צריכת דלק- 1/14 בנסיעה משולבת.

6. ביטוח- 3300 מקיף, 220 חובה, לנהגים מעל גיל 30 (לשיקולכם האם יקר או לא).

בשבועות הקרובים הרכב יעבור טיפול אז אוכל לשתף בעלויות נלוות נוספות.

שבוע מוצלח לכולם.

תמונה 1.jpgתמונה 2.jpgIMG_0713.jpg

כיום: סקודה סופרב 2013 (שטים לנו בהנאה)

רנו קליאו ספורט 2.0

סיאט איביזה Turbo 20v

פורסם

אני לא בטוח שהבעיטות בהילוכים נמוכים זה בסדר(קורה גם לי ומאוד מרגיז, גם אחרי שיפוץ גיר) - לדעתי זה תחילתה של תקלה בגיר ושווה לבדוק.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

תתחדש ותהנה

הייתה לנו סופרב 2009 למספר שנים, בחיים לא נהננו ככה מרכב, תענוג

אצלי באוטו, יש חצי סיבוב...ששומעים רדיו בלי המצבר.

פורסם

תתחדש ותהנה!

אפשר קצת פרטים - מאיפה רכשת? (נראה כמו מגרש רכב?)

עם איזה מנוע אתה מצליח להגיע לצריכה של 1:14 בנסיעה משולבת? זה נתון מעולה.

בנוסף, הג'אנטים נראים די קטנים על הסופרב, זה 16"?

פורסם

היי לכולם,

תודה תחילה על הברכות.

מדובר במנוע 1.8 עם 160 כ"ס וכפי שאמר ידידי המלומד רק במנוע ה-2.0 T והדיזל קיים הDSG7.

את הרכב רכשתי מאופרייט ליס סניף בילו (הרכב בפועל הגיע מהמגרש שלהם בכרמיאל) וננהג כיד ראשונה

על ידי עובד חברת U BANK. - חייב להודות שלא חשבתי בכלל לכיוון של רכישה מחברת ליסינג ועד כה אני מאוד מרוצה מהבחירה הזאת. מעבר ליחס האדיב שקיבלתי מדובר על תהליך רכישה מאוד שקוף, ההנחה מכובדת, ככל ויש תקלות הן מתוקנות על ידם.

לרכב 60 אלף ק"מ, בלי תאונות בכלל, ומבחינת הבדיקה יצא לעילא ולעילא.

הג'אנטים 16' ואכן קטנים (בדגם האלגנס מגיעים 17).

כיום: סקודה סופרב 2013 (שטים לנו בהנאה)

רנו קליאו ספורט 2.0

סיאט איביזה Turbo 20v

פורסם

תתחדש!

220 שילמת על ביטוח חובה? או שמדובר בטעות דפוס

בתאריך 8.6.2023 בשעה 13:37, discoTD5 כתב:

כל פעם שיש לך דעה מוצקה על משהו, תרשום בדיוק את ההיפך. ככה תטעה פחות. 

• תוכן חדש...