Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3735 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום :)

אני מתכנן לקנות רכב מסחרי קטן כמו הברלינגו ודומיו בקטגוריה אך אין לי שום ניסיון וידע קודם רק ממה שמצאתי ברשת שכותבים עליהם וגם די בכלליות.

יש לי מספר התלבטויות בנושא, מבדיקה ראיתי שהתקציב שלי מתאים לרכבים מסחריים משנת 2008 או 2009, ולגבי דגם הרכב אני אכן מתלבט מהם היתרונות והחסרונות ביחס אחד לשני בין הדגמים הללו: קנגו, ברלינגו, פרטנר, דובלו וטורנאו קונקט.

הרכב הולך לשמש אותי לצרכים אישיים וגם להובלות קטנות, כך שאני מחפש דגם רכב שיהיה מאסיבי עם התמקדות משמעותית באופציות טעינה ואחסון נוחות ויעילות.

אני אשמח לשמוע מבעלי ניסיון על הרכבים הנ"ל, איזה תקלות מאפיינות רכבים מסוימים, איזה דברים ספציפיים חשוב לשים דגש בקניית הרכב מעבר לגיר, שלדה ומנוע, איזה רכבים החלפים שלהם יקרים ואיזה פחות וכדומה.

בנוסף, שמתי לב שבתחום המסחריות יש הרבה סוכנויות שמתעסקות עם זה, ואכן, אני יודע שיש שם "לא כזה טוב" לסוחרים אבל אולי כן כדאי לראות/לשמוע בפרט אצל סוכנויות רכב גדולות?

נ.ב. יצא לי גם לקרוא מאמרים בפורום אבל אשמח לקבל הפניות במקרה שפספסתי משהו.

תודה!

פורסם

לי הייתה דובלו 2002 אבתקציב שלך ניתן לקנות בערך מהמודל שציינת,הרכב זריז מאוד,צריכת דלק בען עירונית כ 1/16.5,תא מטען גדול משל הברלינגו וקנגו.

לגבי עלויות,מציע לך לחפש דרך שם המשתמש שלי פוסטים שבם פירסמתי עליות תיקונים וטיפול,תלחץ על היוזר שלי,ואחרי זה נושאים שיצרתי.

מבחינת נהיגה יש לה הגה קל מה שתורם לתימרטן בעיר,יחסית המנוע שקט,מושבים עם תמיכה צדדית חסרה אבל אולי בדגמים המאוחרים שבהם הרכב עבר מתיחת פנים זה שונה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

קשה למצוא רכב במצב טוב בסכומים כאלה.

בעיקרון אני הייתי קונה רכב כזה רק ישירות מבעל הרכב, כשהתנאי הנוסף הוא שמי שנהג ברכב הוא גם הבעלים שלו.

מכוניות שהיו צמודות לעובדים כמעט תמיד מקבלות יחס פחות טוב.

הייתי עושה מאמץ ומחפש אך ורק מכוניות שטופלו במוסכים מורשים של יבואנים. זה לא בהכרח מבטיח טיפול יותר איכותי, אבל מבטיח שימוש בשמן מנוע נכון, שזה קריטי.

לא לקנות מכוניות בהן הוחלף טורבו לאחרונה. קילומטרז' באיזור 250.000 ק"מ ומעלה - צריך לקחת בחשבון החלפת אינז'קטורים באיזשהו שלב, הוצאה כבדה מאוד.

אם אתה לא צריך לסחוב משקל רב ומוכן להסתדר עם רכב איטי - תחשוב על פרטנר 1.4 בנזין. לא חסכוני ומאוד חלש אבל סיכוי להוצאות יקרות נמוך יותר לעומת דגמי הדיזל.

כתבתי הרבה מאוד הודעות בנושא כולל ירידה לדקויות של ממש על המסחריות הצרפתיות, אני מאמין שקראת את חלקן. יש שם תשובות לכל השאלות שלך.

• תוכן חדש...