Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Tesla Model 3 - טווח של 350KM בין טעינות, 0-100 בפחות מ6 שניות ורק 35K$

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3659 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ואז יבוא אותו אחד שהעדיף את המודל S ולקח את הP90D וישאיר לך אבק. אז אתה תגיד לעצמך שתאוצה לא מעניין אותך (וגם אותי) אבל זה עדיין יעצבן אותך (ואותי) איפהשהו עמוק בלב.

בקיצור, אני לא חושב שטסלה זה למחבקי עצים, או יותר נכון לא רק למחבקי עצים. לדעתי זה רכב בעל מטרה די דומה לE CLASS, פשוט שהדרך לשם שונה.

לאחד תתאים הבנץ, לשני תתאים הטסלה, כל אחד וטעמו.

אגב, אני בדעתך בעניין הרכב, גם אני אעדיף מנוע גדול ובשרני על כל המשתמע מכך, אבל אני רחוק מלגחך ולצחוק על הטסלה, שזה קצת מה שמשתמע מההודעות שלך.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
ואז יבוא אותו אחד שהעדיף את המודל S ולקח את הP90D וישאיר לך אבק. אז אתה תגיד לעצמך שתאוצה לא מעניין אותך (וגם אותי) אבל זה עדיין יעצבן אותך (ואותי) איפהשהו עמוק בלב.

בקיצור, אני לא חושב שטסלה זה למחבקי עצים, או יותר נכון לא רק למחבקי עצים. לדעתי זה רכב בעל מטרה די דומה לE CLASS, פשוט שהדרך לשם שונה.

לאחד תתאים הבנץ, לשני תתאים הטסלה, כל אחד וטעמו.

אגב, אני בדעתך בעניין הרכב, גם אני אעדיף מנוע גדול ובשרני על כל המשתמע מכך, אבל אני רחוק מלגחך ולצחוק על הטסלה, שזה קצת מה שמשתמע מההודעות שלך.

חלילה לגחך או לצחוק.. אני לא יצאתי עם איזו חברת מכוניות שעושה את זה טוב יותר בפעם האחרונה שבדקתי ;) אבל אני אישית פשוט לא רואה את הכדאיות בה סה טו.. אני בכסף הזה הייתי קונה פרארי 458 משומשת או קליפורניה ליום יום :wink:

Tesla Model 3 AWD stealth Performance

Lexus GX460 Luxury

פורסם
היא לא מתחרה בs של מרצדס גם אם היא מאוד רוצה.. נניח והלכת על הE עדיין ישאר לך עודף לדלק להרבה זמן אם הלכת על הe63 מאובזרת.. שוב אם זה משהו שנראה לך מוצדק מי אני שאעמוד בדרכך אבל לטעמי ? זה גאדג׳ט לפנאטים של איכות הסביבה.. (מי שרוצה לחסוך בדלק כי אין לו כסף, מלכתחילה לא יקנה רכב של 70-133K דולר כדי לחסוך 100 דולר בחודש במקרה קיצוני. אני מעדיף סאונד של 5.5 V8 עם ביטורבו על הקול של חמותי מנסה להגיד לי איך לנהוג מהמושב האחורי :lol:)

אני אצטט דעה של אוליגרך רוסי בשם אריק דוידיצ' שדי ידוע בתחביבו לרכבים ושנאתו לשחיתות.

"שנים שיצרני הרכב סוחטים אותנו עם מערכת גדולה להפליא של תיקונים מיותרים ורכבים שיותר ויותר יקר לתחזק."

לדעתי בעניין הזה הוא צודק כשרואים חוות דעת לא של בוכני רכב אלא של בעלים אמיתיים של רכבי קצה מבינים שטכנולוגיית הבעירה הפנימית ברכבים האילו נמצאת על נקודת איזון מאוד עדינה בין לנשבר ונפרדנו מהרבה מאוד זוזים לעובד. זה אני יכול לאשר גם מהיכרות אישית עם בעלים של טוארג r וml63 amg.

לכן אם תוסיף את אספקט האמינות ועלויות האחזקה בפועל יוצא שתוכלת החיים של רכב חשמלי גבוהה פי כמה וכמה מתוכלת חיים של רכב קצה עם מנוע בעירה פנימית כיוצא מכך שבזמן שתבזבז עטד ועוד כסף על תיקנים או אפילו תרכוש רכב חדש במקרה של טסלה תמשיך לנסוע בכיף לאן ואיך שתרצה.

פורסם
אני אצטט דעה של אוליגרך רוסי בשם אריק דוידיצ' שדי ידוע בתחביבו לרכבים ושנאתו לשחיתות.

"שנים שיצרני הרכב סוחטים אותנו עם מערכת גדולה להפליא של תיקונים מיותרים ורכבים שיותר ויותר יקר לתחזק."

לדעתי בעניין הזה הוא צודק כשרואים חוות דעת לא של בוכני רכב אלא של בעלים אמיתיים של רכבי קצה מבינים שטכנולוגיית הבעירה הפנימית ברכבים האילו נמצאת על נקודת איזון מאוד עדינה בין לנשבר ונפרדנו מהרבה מאוד זוזים לעובד. זה אני יכול לאשר גם מהיכרות אישית עם בעלים של טוארג r וml63 amg.

לכן אם תוסיף את אספקט האמינות ועלויות האחזקה בפועל יוצא שתוכלת החיים של רכב חשמלי גבוהה פי כמה וכמה מתוכלת חיים של רכב קצה עם מנוע בעירה פנימית כיוצא מכך שבזמן שתבזבז עטד ועוד כסף על תיקנים או אפילו תרכוש רכב חדש במקרה של טסלה תמשיך לנסוע בכיף לאן ואיך שתרצה.

בארץ זה אולי המקרה.. בחו״ל יש לך אחריות מקיפה על כל סנטימטר ברכב ככה שזה לא המצב.. אפילו הטיפולים לשלוש שנים הראשונות יכולים להיות כלולים במחיר הרכב אם אתה מדבר איתם.

Tesla Model 3 AWD stealth Performance

Lexus GX460 Luxury

פורסם

רק שני דברים שקופצים לי בהיזכרות על ימי אגסי ההזויים.

-מה טווח הנסיעה כשממש נוסעים ברכב? אצלי (ותיאורטית בלבד כמובן) בשיוט רגוע על 6 ב 170+ הטווח הוא כ 500 ק"מ (הבהמה עושה 7 ק"מ/ליטר במהירות כזו והמיכל 70 ליטר)

-האם ישנו צפי לאורך החיים של הסוללות כאשר הרכב נטחן? פריקה מהירה (וגם החום הנלווה אליה) מקצרים חיי סוללות.

פורסם

רק תיקון קטן:

דווידיצ' (קיטואשווילי בתכלס, או משהו בסגנון) הוא ממש לא אוליגרך, הוא סתם דמות מוכרת בעלת כספים ממקומות שחלק שנויים במחלוקת (כרגע יושב בכלא, לא ברור מי מו מה אבל יושב).

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם

הנתונים והמחיר באמת נראים אטרקטיביים מאוד. כך גם מספר ההזמנות עד היום (קראתי שכבר מעל לרבע מיליון).

רק אותי קצת מטריד העניין שתאריך ההכרזה צמוד ל-1 באפריל?

פורסם

טסלה לא עובדים על יבואנים, רק ישירות.

כמו כן הדגם יהיה הנעה אחורית עם אופציה להנעה לכל הגלגלים.

100% מומנט עם הנעה אחורית ו6 שניות ל100 נשמע כמו רכב כיפי, לא? :evil:

פורסם

מה לגבי העיצוב? אני ממש אהבתי, הגג זכוכית גם אחלה לאיבזור הבסיסי.

בנוסף לא ראיתי שהתייחסתם לאיבזור של נהיגה עצמאית גם בדגם הבסיס, מכוניות טסלה מתחילים לינהוג לבד ואתם נהנים מהנסיעה הרגוע :-).

מאחל להם שיצליחו בענק- בעיקר מהסיבה שהם יביאו להמון רעיונות/טכנולוגיות יקדמו תשוק קדימה.

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

1. אין שום סיכוי בעולם שאגסי או מישהו מחבורתו יהיה היבואן בארץ מכיוון שאלון בטוח שאגסי גנב ממנו את הרעיון של החלפת סוללות למכונית חשמלית.

2. האחריות לסוללות הינה ל-8 שנים. והמחיר היום להחלפת סוללות הוא 10K$. אפשר להגיד בביטחה שבעוד 8 שנים, מחיר הסוללות יהיה חצי ויתנו תפוקה כפולה ככול שהטכנולוגיה מתקדמת.

3. הרכב הזה בגלל שאין לו חלקים נעים (המנוע הוא מנוע חשמלי ובבדיקות שהם עשו מגיע ל-3 מליון ק"מ ללא טיפולים (!)), הבלאי היחיד הינו של מעצורים/רפידות/צמיגים ומסנני אוויר. זה הכל.

4. דווקא בארצנו הקטנה 450 ק"מ זה המרחק מקצה לקצה. ככה ש-350 ק"מ מספיק יופי לכולם מלבד נהגי מוניות.

5. מחיר המכונית בארץ לא אמור להיות גבוה מכיוון שהמיסוי הירוק על המכוניות מגדיר את המס על 10% למכונית חשמלית כגון טסלה.

6. אני לא יודע עד כמה יעניין את טסלה להיכנס לכאן, שוק קטן של מכוניות (250,000 מכוניות חדשות בשנה) ומתוכם מכוניות של מעל 150K ש"ח הם עשרות אלפים בודדים.

אם תגיע לארץ, אני הראשון בתור לקנות את ה-S החזקה שלהם 8)

פורסם
1. אין שום סיכוי בעולם שאגסי או מישהו מחבורתו יהיה היבואן בארץ מכיוון שאלון בטוח שאגסי גנב ממנו את הרעיון של החלפת סוללות למכונית חשמלית.

2. האחריות לסוללות הינה ל-8 שנים. והמחיר היום להחלפת סוללות הוא 10K$. אפשר להגיד בביטחה שבעוד 8 שנים, מחיר הסוללות יהיה חצי ויתנו תפוקה כפולה ככול שהטכנולוגיה מתקדמת.

3. הרכב הזה בגלל שאין לו חלקים נעים (המנוע הוא מנוע חשמלי ובבדיקות שהם עשו מגיע ל-3 מליון ק"מ ללא טיפולים (!)), הבלאי היחיד הינו של מעצורים/רפידות/צמיגים ומסנני אוויר. זה הכל.

4. דווקא בארצנו הקטנה 450 ק"מ זה המרחק מקצה לקצה. ככה ש-350 ק"מ מספיק יופי לכולם מלבד נהגי מוניות.

5. מחיר המכונית בארץ לא אמור להיות גבוה מכיוון שהמיסוי הירוק על המכוניות מגדיר את המס על 10% למכונית חשמלית כגון טסלה.

6. אני לא יודע עד כמה יעניין את טסלה להיכנס לכאן, שוק קטן של מכוניות (250,000 מכוניות חדשות בשנה) ומתוכם מכוניות של מעל 150K ש"ח הם עשרות אלפים בודדים.

אם תגיע לארץ, אני הראשון בתור לקנות את ה-S החזקה שלהם 8)

העתיד לא נמצא בסוללות.

• תוכן חדש...