Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Tesla Model 3 - טווח של 350KM בין טעינות, 0-100 בפחות מ6 שניות ורק 35K$

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3660 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
גם היום אתה מוגבל במיילים.

וואלה?.. ההבדל היחיד הוא שאני לא צריך לחכות כמה שעות בשביל שאוכל לנסוע 200 מייל אמיתיים.

Tesla Model 3 AWD stealth Performance

Lexus GX460 Luxury

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

נראה שהשיטה של טסלה להתחיל מלעלה עם מכוניות יוקרתיות בייצור מוגבל ולאט לאט להגיע לייצור המוני של רכבים עממיים פשוט עובדת!

אם הם באמת יצליחו לייצר כמה מאות אלפים כאלה בשנה תווצר מסה קריטית של רכבים שתביא עימה תחנות הטענה ושוק אפטרמרקט שאחריהם כבר לא ניתן יהיה לעצור את זה.

באזור המחיר של 200-250 אלף ש"ח זה יכול להיות סוג של להיט מכירות.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

זה רק עניין של זמן עד שיגיעו לשוק הישראלי, מעניין מי ירים את הכפפה ויחליט להיות ייבואן.

מקווה שזה לא יהיה אגסי וחבורתו.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
וואלה?.. ההבדל היחיד הוא שאני לא צריך לחכות כמה שעות בשביל שאוכל לנסוע 200 מייל אמיתיים.

בתחנות טעינה ייעודיות שמפוזרות בחניונים של קניונים, מסעדות וכו' אפשר לבצע טעינה מהירה עם הSUPER CHARGER , ב-30 דקות אתה מקבל טווח של 170 מייל. זה מספיק טוב לטעמי בשביל לתת מענה למקרים שבהם בנסיעה יומית אתה עובר את הטווח של ה-200 מייל, זה לא אמור לקרות כל יום לרוב האנשים.

https://www.teslamotors.com/supercharger

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם
השאלה שמטרידה אותי אישית זה כמה הסוללה הזאת תשרוד.

לתא 18650 שמהם מורכבת הסוללה בטסלה יש בדרך כלל אורך חיים של עד 1500 מחזורי טעינה.

350*1500= 525000 ק"מ

ולאחר מכן הרכב שווה לחלקים כי הסוללה פשוט מתה.

כמה מכוניות עם מנוע בנזין היו לך שהחזיקו מעל חצי מליון ק״מ? בארה״ב טסלה נותנת אחריות של 8 שנים על הסוללה, ללא הגבלת מיילים. זה יותר מהאחריות על המנוע שאתה מקבל בכל רכב אחר.

פורסם
בארה״ב טסלה נותנת אחריות של 8 שנים על הסוללה, ללא הגבלת מיילים. זה יותר מהאחריות על המנוע שאתה מקבל בכל רכב אחר.

לא מדוייק. יש המון סוכנויות שנותנות שלך אחריות לכל החיים על הגיר ולפעמים על המנוע + קבל דוגמה: במחיר של הטסלה אני יכול לקנות C63 S AMG עם כל התוספות לצורך העיניין לשלם על דלק ל5 שנים ולהאריך את אחריות הרכב מבאמפר לבאמפר פעמיים (כל פעם זה בין 3 ל 5 שנים ו100000 מייל *בחברות גוף שלישי) ככה ש כ-ל הרכב מכוסה תחת אחריות.

Lexus GX460 Luxury

פורסם

C63 S AMG ב35 אלף דולר?! זה לא רכב שעולה בערך כמו M3, שזה בעצם באזור של 70-80 אלף דולר?

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם
C63 S AMG ב35 אלף דולר?! זה לא רכב שעולה בערך כמו M3, שזה בעצם באזור של 70-80 אלף דולר?

אני התכוונתי לp90d לא לדגם שיגיע רק ב2018

Lexus GX460 Luxury

פורסם
אבל השרשור מדבר על רכב של 35 אלף דולר.

ואני פניתי לחלק בדיון שמתייחס לטסלה בכללי ולמה שטסלה מציעים (8 שנים אחריות לבטריה זה משהו שנותנים לכל הדגמים) ונתתי דוגמה לעלות של רכב לא זול מול הטסלה ככה שהמחיר והכדאיות בכללי של טסלה כיום לא נמצאת לטעמי ואולי הדגם של ה35K יצדיק אותו כרכב שני.. אולי.

Lexus GX460 Luxury

פורסם

אם טסלה יגיעו לארץ אז אני מניח שיתקינו עמדות הטענה מהירה במיקומים אסטרטגיים כגון מצפה רמון, תל אביב, חיפה, איפשהו על כביש 6, אילת וכ"ו.

אבל איך אדם ממוצע שגר בבניין קומות ויש לו חניה פרטית מטעין רכב חשמלי? הרי אין בארץ עמדות הטענה בחניונים של קניונים, מרכזי בילוי ומקומות עבודה.

כמה עולה התקנה של עמדת טעינה בחניה פרטית ומה תעריף החשמל בעמדה כזאת?

פורסם
ואני פניתי לחלק בדיון שמתייחס לטסלה בכללי ולמה שטסלה מציעים (8 שנים אחריות לבטריה זה משהו שנותנים לכל הדגמים) ונתתי דוגמה לעלות של רכב לא זול מול הטסלה ככה שהמחיר והכדאיות בכללי של טסלה כיום לא נמצאת לטעמי ואולי הדגם של ה35K יצדיק אותו כרכב שני.. אולי.

רק שאתה משווה כלי רכב מקטיגוריות שונות. Model S לא מתחרה בסדרה C של מרצדס אלא בסדרה E או S. לכן המקבילה ל-P90D היא לפחות E63 AMG שעולה בערך כמוה. את ה-C63 AMG תוכל להשוות לדגמים היקרים יותר של מודל 3. כרגע לא ברור מה יהיה התמחור המלא של מודל 3, אבל לפי הנסיון במודל S הפער בין הדגם הבסיסי לדגם היקר ביותר עם כל התוספות האפשריות הוא בערך פי 2 במחיר. במרצדס הפער בין דגם הבסיס לדגמי העל גדול בהרבה.

פורסם (נערך)
רק שאתה משווה כלי רכב מקטיגוריות שונות. Model S לא מתחרה בסדרה C של מרצדס אלא בסדרה E או S. לכן המקבילה ל-P90D היא לפחות E63 AMG שעולה בערך כמוה. את ה-C63 AMG תוכל להשוות לדגמים היקרים יותר של מודל 3. כרגע לא ברור מה יהיה התמחור המלא של מודל 3, אבל לפי הנסיון במודל S הפער בין הדגם הבסיסי לדגם היקר ביותר עם כל התוספות האפשריות הוא בערך פי 2 במחיר. במרצדס הפער בין דגם הבסיס לדגמי העל גדול בהרבה.

היא לא מתחרה בs של מרצדס גם אם היא מאוד רוצה.. נניח והלכת על הE עדיין ישאר לך עודף לדלק להרבה זמן אם הלכת על הe63 מאובזרת.. שוב אם זה משהו שנראה לך מוצדק מי אני שאעמוד בדרכך אבל לטעמי ? זה גאדג׳ט לפנאטים של איכות הסביבה.. (מי שרוצה לחסוך בדלק כי אין לו כסף, מלכתחילה לא יקנה רכב של 70-133K דולר כדי לחסוך 100 דולר בחודש במקרה קיצוני. אני מעדיף סאונד של 5.5 V8 עם ביטורבו על הקול של חמותי מנסה להגיד לי איך לנהוג מהמושב האחורי :lol:)

עריכה אחרונה על ידי leston46

Lexus GX460 Luxury

• תוכן חדש...