Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המרת מטעו מקיטה דגם DC18A מ - 110 ל - 220 .

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3733 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב ראיתי ביוטיוב סרטון שאומר שניתן להמיר את המטען שיעבוד ב- 220 , מצ"ב קישור לסרטון :

.

באם מישהו יודע איך עושים את ההמרה ומוכן לבצע בתשלום אשמח , ניתן לפנות בהודעה פרטית , תודה מראש ופורים שמח .

Sound Stream -Trantula 800.2

פורסם (נערך)

יש פה לא מעט אנשים שישמחו להלחים לך את הרכיבים למעגל אחרי שתקנה אותם בהר ציון בתל אביב, ואחרי שתבין אילו רכיבים בדיוק צריך להחליף. בטח את הקבל הגדול, אולי עוד איזה רכיב או שניים.

עריכה: תפרק את המטען ותבדוק אם הוא דומה למה שבאתר הזה:

http://www.schneordesign.com/Avi/Makita/makita_mod1.htm

עריכה אחרונה על ידי asafasaf

Stay Dirty

פורסם

אופציה נוספת במידה ולא ניתן להסב את המטען היא קנייה באייבי המטען הנ"ל : http://www.ebay.com/itm/New-Makita-14-4V-18V-DC18WA-Li-ion-Power-Tool-Rechargeable-Battery-Charger-/272184476584?hash=item3f5f7583a8:g:H4AAAOSwxcRW8zza

האם זה מטען מקורי של מקיטה ? .

האם זה יטעין סוללות של מקיטה 18V מדגמים BL1830 - 3A , bl1850 - 5A ? .

תודה מראש .

פורסם

ללא קשר לשאלה שנשאלה,

מאחר ואין לי מענה טוב או כל מענה,

כן חשוב שלא תעז לרכוש מחבר איביי שהצטרף זה עתה לאיביי וטרם מכר ולא פריט אחד,כמו זה בלינק המצורף.

קצרה היריעה מלהכיל את כל הפרמטרים בקניה מאיביי,אך וודאי שכלל ראשון הוא מוכר עם הרבה פידבקים,וחיוביים.

פורסם

החלף 2 קבלי כניסה האחד 0.47 השני 820 ווריסטור לידם, ובדוק שגשר הדיודות מתאים ל220 כמו כן בדוק איזה מוספט יש בפנים.

האינפורמציה מפה לצערי ברוסית https://plus.google.com/108409762851587029285/posts/A3pjREXs7BP

המטען בקישור של אסף שונה טיפה אבל הרעיון דומה בכולם.

אודי A4

דימה.

פורסם

בוקר טוב , תודה על התשובות . באם אני אקנה את הרכיבים הנדרשים , האם יהיה מישהו שמוכן לעזור לי בהחלפתם מאיזור הוד השרון או מרכז הארץ ? .

פורסם (נערך)

בהחלט.

עריכה: הבחור שמתחתיי, הלינק כבר פורסם אך זה לא אותו המטען אחד לאחד.

Stay Dirty

פורסם

מקפיץ לקראת סופ"ש , באם מישהו מוכן לעזור לי בהמרת המטען ל- 220 , אנא ציינו את הרכיבים שאני נדרש לקנות בדיוק והיכן אני קונה אותם בשדרות הר ציון ? .

תודה מראש .

פורסם (נערך)

אני אוהב לקנות אצל אבן אלקטרוניקה, תמיד נחמדים שם. אבל כל הרחוב מלא בחנויות אלקטרוניקה לבחירתך.

הר ציון פינת מטלון.

EVEN.jpg

Stay Dirty

פורסם

תודה אסף , חנות לקנות את הרכיבים יש , עכשיו נשאר רשימת רכיבים נדרשים וחבר שיהיה מוכן לעזור לי להחליף את הרכיבים .

פורסם

הרכיבית שאתה צריך זה

1. קבל גדול ל400V הבחור בקישור שם אחד של 470UF במקום ה820UF כנראה בגלל גודל פיזי ככה שאם תמצא 820UF ב400V שמתאים בגודל קנה אותו, אם לא רד בערך הUF עד שתמצא אחד מתאים בגודל העיקר שהוא 350V לפחות.

2.קבל 0.47UF שוב מעל 350V הבחור בקישור שם אחד של 630V, כאן חשוב להצמד לנתון 0.47UF.

3. ואריסטור 360V ומעלה.

אודי A4

דימה.

פורסם

תודה על התשובות , האם ישנה חנות בת"א , פ"ת או האיזור שפתוחה ביום שישי ומוכרת את הרכיבים הנ"ל ? .

• תוכן חדש...