Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3777 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי הונדה שנת 96

ורציתי לדעת איך אני מכוון את גובה דוושת הקלאץ איפה נמצא הבורג כיוון או דרך הכבל? משום שהלחיצה על הדוושה מצריכה לחיצה מאוד גדולה יחסית לפונטו שהיה לי וזה ממש לא נוח יש לציין שהקלאץ יחסית חדש

 

תודה לעוזרים

פורסם

בנוסף, שווה לראות שהבעיה איננה פשוט בתנוחת הנהיגה: עליך לקרב את המושב יחסית לדוושת המצמד, כך שבלחיצה עד הסוף הברך שלך עדיין תהיה כפופה (120-150 מעלות).

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

×
×
  • תוכן חדש...