Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3760 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

מדובר על מנוע 1600 עם 175k ק”מ. החלפתי נוזל קירור, ניקזתי אוויר ואין טיפה של איבוד מים.

בנסיעות לירושלים על בסיס יומי המד חום יורד לרבע ועולה בחזרה לחצי. הייתי במוסך(שמאוד מומלץ כאן בפורום) עשו טיימינג בלי החלפת משאבת מים ואמרו לי שאין ברכב תרמוסטט אולי כי הרכב התחמם בעבר ואפשר ליסוע ככה עד הקיץ ורק אז אם הרכב מתחם אז להרכיב תרמוסטט.

שאלתי אולי זה החיישן חום, אמר שהחלפה שלו יכולה להוביל לעוד בעיות.

לא נראה לי שהמצב הגיוני במיוחד שזה יכול להשפיע על תצרוכת הדלק וכו’.

מה עושים? להרכיב תרמוסטט?

עריכה אחרונה על ידי Adamm
פורסם

תרכיב טרמוסטט ובדוק עם הרכב מתחמם

אם כן תטפל בבעיה שבגללה הוא מתחמם

להוציא טרמוסטט זה שיטה חאפרית לעקוף בעיות במקום למצוא את הסיבה לבעיה

פורסם

אני מתקן את עצמי ומתנצל, פשוט הרכב של חברה שלי והיא הייתה במוסך(במיוחד שלחתי אותה לשם ותיאמתי עם הבעל המוסך ודיברתי איתו מה בדיוק יש לרכב) וכנראה שלא הבנתי אותה נכון אחר כך.

הוא אמר שיכול להיות שאין טרמוסטט או שעשו מעקף(אני מניח שמדובר על החור האגדי).

בעל המוסך אמר שעדיף לא לגעת בזה ולהמשיך ככה כי יכולה להיות בעיה גדולה יותר אחר כך.

מבחינתי זה קישקוש כי כבר עכשיו יש בעיה ומעקף שלא אמור להיות.

בקיצור, אבדוק בעצמי אם קיים טרמוסטט ומה מצבו ואעדכן.

• תוכן חדש...