Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3754 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 301
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מיצובישי אאוטלנדר מכרה מעל 5000 יחידות - רק אומר.

גם מאזדה מכרה כמות יפה של CX5.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

אוטלנדר ו-CX5 טיפה יותר גדולים, בגלל זה לא הכנסתי אותם לחישוב, לדעתי הם יותר בגודל של הפורסטר.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

מהתמונות זה נראה רכב סביר ביותר, במיוחד במחירים האלה.

אופציה נהדרת למי שממש רוצה סדאן חדשה אבל עד עכשיו היה לו תקציב רק לפחון שנקרא אטראז' ויש לו פחד מצרפתים.

עריכה:

עוד שאלה- האם האבזור הוא מקורי או שמדובר בהתקנות מקומיות?

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

מיצובישי אאוטלנדר מכרה מעל 5000 יחידות.

גם מאזדה מכרה כמות יפה של CX5.

פורסם

ראו איזה פלא

פתאום אנשים מפרגנים לסמל"ת על תמחור הוגן.

רוצה לאמר שלא כולם אנטי סמל"ת פיאט אברט בגלל השם אלא בגלל המחיר בשרשורים אחרים..

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם (נערך)

תמחור מעניין. מקווה שהמגמה תימשך.

אנשים מדברים על טורבו אבל מי בקטגוריה הזו מציע טורבו פרט לVAGיות שגם עולות הרבה יותר?

100K לרכב 1.6אוטומטעםתחת שנראה סבבה זה לא רע בכלל.

אני גם רואה סוג של יתרון בכך ששידכו תיבה יפנית למנוע אטמוספרי אמין. הרכב הזה אם יעלה על הכבישים בכמויות טובות גם יגלה כנראה אמינות טובה וזה חשוב מאוד למותג שסובל שלא בצדק מתדמית אמינות בעייתית.

אותי מעניין מה יהיה המחיר של האצ'בק/סטיישן עם טורבו, והאם קיימת גירסה ידנית של המתכון הזה. 100K להאצ'בק/סטיישן טורבו ידנית נשמע נפלא.

עריכה אחרונה על ידי farkash7

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

יש גם את ה208 שהיא עם טורבו,אבל המחיר בהחלט טוב,והאמת שלפי התמונות גם ניראית טוב,מעניין אם אנשים ישלמו 100 אלף על פיאט או שבגלל אותה תדמית יהיה לה קשה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

תימחור לא רע, הרכב עצמו נראה טוב מבפנים ומבחוץ (בהתחשב במחיר) ומציע חבילה נטולת הרפתקאות (אטמוספרי פלנטרי)

אם בסמל"ת ישכילו ויביאו דיזל רובוטי במחיר שפוי הם יהפכו ללהיט (ראו ערך רנו).

פורסם

רק לא רובוטי חד מצמדי,עדיף שישדחו אותו לתיבה 6 הילוכים שלהם.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
אוטלנדר ו-CX5 טיפה יותר גדולים, בגלל זה לא הכנסתי אותם לחישוב, לדעתי הם יותר בגודל של הפורסטר.

אל תשווה לגודל אלא למחיר. במקרה של הספורטאז' הפער הרבה יותר גדול לטובת הספורטאז כי רוב המכירות הן של ה 1.6 שמולו אין לסובארו מענה.

אני גם לא יודע כמה היטי מכרה אבל אל תשכח שאף אחת מהמתחרות לא מציעה 4X4 ויכולות שטח כלשהן.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

yulianx ה208 אכן מציעה מתכון של טורבו+אוטומט בתמחור מצויין, אבל בארץ מדובר בקטגוריות שונות, למרות שתכלס רובן סופר מיני עם תוספת בניה לא חוקית. המתחרות של הטיפו והתמחור שלהן הוזכר קודם.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם
יש גם את ה208 שהיא עם טורבו,אבל המחיר בהחלט טוב,והאמת שלפי התמונות גם ניראית טוב,מעניין אם אנשים ישלמו 100 אלף על פיאט או שבגלל אותה תדמית יהיה לה קשה.

בשווקים מתפתחים - ז"א, שווקים לא מפותחים - ז"א שווקים מפגרים, תצורת סדאן נחשבת סמל סטאטוס בזעיר אנפין. חוץ מזה, נראה לי שבתא המטען של הטיפו אפשר להכניס 208 שלמה.. ;)

:idea:
פורסם

מצד שני הכנסת את ix35 וספורטאג'.

עשית סלט בין הג'יפונים שמבוססים על סופר מיני לבין הקרוסאוברים הקומפקטיים.

• תוכן חדש...