Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3754 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למה?

איזה רודסטר אחרת יש לך במחיר עדיף?

כשבאים לשפוט את ה 124 פיאט או אבארט, קודם כל ומעבר להכל, היא רודסטר.

לא הגיוני להשוות אותה לא לגולף R ולא לשום הוט האטצ אחרת.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תגובות 301
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

• אחראי פורום
פורסם

מחיר מצויין לאוטומטית ו-5 שנות אחריות זה מפתה, אבל היעדר טורבו מוריד אותה אצלי מהרשימות.

במציאות של היום וביום יום שלי (ובעיקר של אשתי), אין לאטמוספרית מקום.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם
מעניין אגב שהתמחור הזה יוצר מצב מוזר בו פיאט 500 ומשפחתית 4 דלתות עולות אותו הדבר...

ו-DS3 במחיר של C4 פלוס עודף\חיפושית במחיר של לאון פלוס עודף\אופל אדם במחיר של קורסה פלוס עודף זה לא מוזר? אני לא רואה כאן משהו מוזר.

:idea:
פורסם
אשאל שוב, שמת לב לכמות ה XV שעלתה על הכבישים לאחרונה?

כן ועדיין היא נמוכה מאוד יחסית לפוטנציאל. זה ג'יפ יפאני במחיר טוב שנמכר פחות כמעט מכל ג'יפון אחר.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
מחיר מצויין לאוטומטית ו-5 שנות אחריות זה מפתה, אבל היעדר טורבו מוריד אותה אצלי מהרשימות.

במציאות של היום וביום יום שלי (ובעיקר של אשתי), אין לאטמוספרית מקום.

איתי, אתה קונה טכנולוגיה או תפקוד?

אם האוטו מתפקד טוב עם מנוע של צילינדר אחד בנפח 10 CC אז מה אכפצ לך אם יש טורבו או אין טורבו?

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
אשאל שוב, שמת לב לכמות ה XV שעלתה על הכבישים לאחרונה?

ה-XV נמכר יפה *למרות* סמל"ת ולא בזכותה.

המחירים של הטיפו טובים, במיוחד זה של הידנית שהופך אותה (אם אני זוכר נכון) לזולה ביותר בקטגוריה, למעט האחיות עליזה ו-301 הרובוטיות (שלא היה לי נעים להציע לנהוג עליהן אפילו כעינוי סיני) והאטראז', שהיא... ובכן, אטארז'.

חבל רק שמערכת ההנעה שלה מיושנת וכנראה לא תאפשר לה להיות חסכונית כמו חלק מהמתחרות שלה.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

הרכב נראה לא רע בכלל. אך לדעתי מאוד דומה לקיה פורטה ופורד פוקוס.

התמחור אכן מצויין. אני אפילו שוקל לבטל הזמנה שכבר בצעתי.

• אחראי פורום
פורסם
איתי, אתה קונה טכנולוגיה או תפקוד?

אם האוטו מתפקד טוב עם מנוע של צילינדר אחד בנפח 10 CC אז מה אכפצ לך אם יש טורבו או אין טורבו?

במקרה הזה טכנולוגיה מביאה תפקוד, אז גם וגם.

אנחנו מבלים בתוואי הררי רוב הזמן והבראבו בולעת את זה יופי מבלי לבלוע דלק.

לא רואה למה אני צריך לשנמך את הרכישה הבאה, מה שיפגע גם בביצועים וגם בכיס וגם מספרית הוא חלש יותר.

במציאות אחרת ויותר "גוש-דנית", הייתי פחות עקשן.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם
כן ועדיין היא נמוכה מאוד יחסית לפוטנציאל. זה ג'יפ יפאני במחיר טוב שנמכר פחות כמעט מכל ג'יפון אחר.

למי אתה משווה את ה-XV?

מכירות 2015:

מוקה - 695 יחידות

דאסטר - 1052 יחידות

ראב4 - 1748 יחידות

IX35 וטוסון ביחד - 3489 יחידות

קשקאי - 2501 יחידות

טיגואן - 319 יחידות

קוגה - 128 יחידות

500X - כפי שנטחן 376 יחידות

3008 - 261 יחידות

קומפאס - 40 יחידות

טראקס - 1470 יחידות

ה-XV מכרה 3740 יחידות, כשחוץ מהספורטאז' (10933) אף אחת לא מכרה יותר.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

מחיר מצוין ובעיקר 5 שנות אחריות - במחיר של הפיאט טיפו (מנוע 1.6 אוט' ב- 100K ש"ח) מקבלים אצל המתחרה סקודה פאביה קטנה אוט' עם אחריות לשנתיים (ואל תכתבו לי שזו פולקסווגן בתחפושת עם אמינות גרמנית, ראינו מה היה עם ה- DSG בשנים קודמות).

בקיצור - מעניין מאוד. בהצלחה להם.

פורסם
לגבי 124,

היא תגיע במאי-יוני אבל לא כפיאט בתחילה אלא כאבארט.

להכין שיק של חצי מיליון? [שיק מוצדק כמובן ;-) ]

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
למה?

איזה רודסטר אחרת יש לך במחיר עדיף?

כשבאים לשפוט את ה 124 פיאט או אבארט, קודם כל ומעבר להכל, היא רודסטר.

לא הגיוני להשוות אותה לא לגולף R ולא לשום הוט האטצ אחרת.

לרוב הרודסטארים, למעט כאלו מתוצרת פורשה, ב.מ.וו או מרצדס, היה תמחור סביר. זה בלט עוד יותר ברודסטארים האנגליים והאיטלקיים של פעם, אבל גם במכוניות כמאזדה מיאטה, טויוטה MR2 ופיאט ברקטה פגשנו בתמחור סביר מאוד בחו"ל - ובארץ, במקרה של המיאטה(יוניון כשלו עם ה-MR2 וסמל"ת לא ייבאה את הברקטה).

ב-2003 רכשתי מיאטה חדשה ב-160K. מחיר דומה למאזדה 6 בנפח 2 ליטר...אז, אבל לא היום.

למותר לציין שבחו"ל, מחירי ה-NB וה-ND נשארו באותה סביבה.

בארץ, דלק דורשת בעד ND מחיר של 235K, מחיר מוגזם לכל הדעות.

האם זה הופך את מחיר האבארת למשתלם? האם העובדה שבוקסטר 718 מתחילה מ-460K גם הופך את זה למשתלם?

אני לא פריק של מותגים ואוהב לקבל תמורה בעבור המחיר.

אם הפיאט תעלה פחות מ-200 ותציע 90% מיכולות האבארת ב(נניח) 275K, זו תמורה ראויה למחיר בעיני.

ואם דלק יתעלו על עצמם וייבאו את גרסת ה-1.5 במחיר שלא יעלה על 160K, זה בכלל יהיה שוס.

-----------------------

בהערת אגב, בשוק שלנו, אנשים שהם בשוק למכונית ספורטיבית בין 200-250K יבדקו גם רודסטאר(מיאטה), גם קופה(BRZ, לדוגמה) ואפילו הוט האץ'. למה? כי לכל אחד יש מדד משלו מה מעניק לו הכי הרבה value for money.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם
ו-DS3 במחיר של C4 פלוס עודף\חיפושית במחיר של לאון פלוס עודף\אופל אדם במחיר של קורסה פלוס עודף זה לא מוזר? אני לא רואה כאן משהו מוזר.

זה בסדר, אנחנו רואים.

ולגבי התמחור: יפה מאוד (כנראה, אני לא בשוק כדי לבדוק; יש רגאטה 100 אולי? אסתפק גם ב-85)

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

• תוכן חדש...