Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

installation for the nation

perzik
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7810 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב חברה!

היום הבאתי לכם תמונות של התקנת רמקולים 6X9 במגש האחורי באותו שלי. אני נוהג בדייהו רייסר 1995 וכידוע לחלק מכם מאחור יש מגש מפח עם חורים ל6.5 אינץ ועליו מגש מקרטון דחוס או משו מוזר שכזה שהקוריאנים חשבו עליו. (לצורך ההתקנה פורקו המושבים האחוריים וכל הפלסטיקים בחלקו האחורי של הסלון)

ההתקנה כוללה:

1.הרחבת חורים במגש פח+קרטון

2.השתלת תושבות MDF בצורת השיפועים במגש הקרטון

3.הדבקת בד אקוסטי חדש להסתרה כוללת של הרמקולים

תהנו...

Set258_02.jpg

Set259_01.jpg

Set260_01.jpg

Set263_01.jpg

Set264_01.jpg

Set265_01.jpg

פורסם

בדייהו רייסר זה ממש קל כי אין רמקולים בדלתות,אבל יש בדשבורד רמקול מקורי 4 אינץ שאותו אני מעיף ובמקומו מתקין את הטוייטר

פורסם

מדהים!! תיתחדש!! איך שומעים?!

אני חושב שהיה יותר כדי לך ליקנות רמוקלים של קליפורניה בום כי רוקפורד מזייפים נתונים מה שקורה בשוק היום פשוט נורא:-P

פורסם

אדי לא רציתי לספר לך אבל זה הפרוייקט הבא שלי: במקום הרוקפורד אני מתקין את הפיסי ספיקרים של המחשב

כל זה יהיה מחובר לפאלפון NOKIA 3100!!! מערכת היי אנד ב4 פולי :)

• תוכן חדש...