Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

installation for the nation

perzik
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7806 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אין מצב בד אקוסטי, מניסיוני הדל עם בד אקוסטי, אין אפשרות שהוא "יתנהג" ככה..

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

אם בד אקוסטי זה בד שיכול לנשום טוב יותר, משמע זה כבר לא בד רגיל ...

(זה גם נשמע הגיוני, לא?)

בכל אופן, כפי שאמרתי , ניסיוני עם הבד האקוסטי אומר שאין אפשרות שהתמונות אכן מצביעות על בד אקוסטי, אלה על סתם לבד או סוג של שטיח דק..

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

קח חולצה או כול בד כותנה או חצי כותנה(אני לא מבין גדול בבדים) ותיראה שהאוויר עובר דרכו אז אם האוויר עובר גם הצליל (הרי הציליל נעה כמו דומינו באוויר):-P

פורסם

אם היה לך ניסיון עם לבד, היית יודע שגם אויר עובר בלבד..

האויר גם יכול לעבור בשטיחים מסויימים ....

העובדה שרכב יכול לנסוע מהר, לא הופכת אותו לרכב ספורט.

אותו דבר לגבי בד אקוסטי, העובדה שבדים אחרים יכולים להעביר אויר, לא אומרת שהם אכן באותה הרמה של הבד האקוסטי.

(שמיים וארץ)

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

שטויות! בד אסוקטי שאנחנו קונים(מחיר נמוך) לא ניבדל בגרוש מבד רגיל פשוט מתקינינו החליטו ליקרוא לחתיכת בד רגיל בד אקוסטי....

לבד הוא בד "דחוס'' יותר מאשר בד שאנחנו לובשים או מישתמשים בבית(לא לשטיחים) לכן יהיה הבדל זניך בצליל...

פורסם

טוב, אם אתה מציג את זה ככה.

לפחות הסכמנו שהבדים שאתה מדבר עליהם, אינם בד אקוסטי.

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

חברה מצטער אם הטעתי אותכם אך לא מדובר ב"בד אקוסטי" אלה פשוט בבד נושם שלא חונק את הסאונד.

אני די סבור שיש הבדלים בין הבד שלי לבד אקוסטי אמיתי אך לא ניתן לישמוע אותם באוזן,אלה רק לראותם ע"י מדידה!

פורסם

אני לא היתי מהמר על זה שצריך מיכשור מדידה לשם כך.

בכל אופן, בד אקוסטי עולה קצת יותר, ולכן אני לא יודע אם התמורה באמת תשתלם כפי שאמרת .. (יחסית זניח)

המשתמש עזב את הפורום.

• תוכן חדש...