Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3748 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הצינור המתחבר לראש מקלחת נשבר, אז רכשתי צינור חדש.

הרכבתי את החדש ע"י עיטוף ראש הברז בשכבת בידוד לבנה, הנחת גומיה בתוך ראש הצינור, והברגה.

שמתי לב שאם אני מבריג אני מגיע תוך מספר הברגות לנקודה בה קצת קשה יותר להבריג (אבל לא קשה מאוד), ואז ישנה "נקודת פריצה" אחריה קל מאוד להבריג, ומנקודה זו אם אפתח את המים תהיה דליפה חזקה.

אם אני מפסיק לפני אותה "נקודת פריצה", אז יש דליפה חלשה מראש הברז.

מצ"ב תמונה של הכל מורכב - ראש הברז העטוף בבידוד לבן, המחובר לראש הצינור,

ניסיתי לנתק ולחבר מספר פעמים, החלפתי גומיה(יות), בידדתי מחדש את הצינור, ללא הועיל. יש דליפה חלשה כשאני פותח את המים.

עצות?

(מתנצל על ריבוי השימוש במושגים לא נכונים, הקשר ביני לבין אינסטלציה הוא בעיקר "שלום שלום")

4a80f7da2460898b99e5f5a2c7197b2d.jpg

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

אתה לא אמור לשים טפלון ("סרט לבן") בחיבור הזה

הגומיה אמורה לאטום שם.

תנסה בלי, ודווח מה קורה :-P

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

התחלתי בלי... אחרי 3 נסיונות שלא צלחו עם 2 גומיות שונות (זאת שהגיעה עם הראש החדש, וזאת שהיתה קודם לכן בחיבור שמעולם לא דלף), רכשתי גומיה נוספת וטפלון. ניסיתי עם החדשה בלי טפלון ללא הועיל, ניסיתי עם פעמיים ועדיין לא הצלחתי ):

סאומו זה לא מדע טילים אני לא מבין למה זה לא עובד

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

גם אצלי זה קורה. למרות שאני ואינסטלציה אחוקים, התיעשתי. בזוית מסוימת של צינור יש דליפה. אינטרפוץ, נקודת מים וצינור של גרוהה של הביוקר. באמבטיה השניה אין בעיה.

פורסם

uploadfromtaptalk1457935739407.jpg

הבריחה מכיוון האדום או הכחול?

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

אלי - כחול

נהג לילה - טרם ההחלפה שום דבר לא נזל (ההחלפה כאמור - עקב שבירת צינור בנקודת החיבור לראש המקלחת, ללא שום קשר למקום הנזילה)

פורסם

החיבור הזה אמור להיות ללא טפלון רק עם הגומיה וחיבור ביד בלבד, ללא כלים. תבדוק שלא הרסת את הגומיה, תנקה טוב טוב שלא ישארו סימנים של טפלון ואז לחבר עם היד בלבד עד שמפסיק להסתובב אז זה אמור לעבוד.

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם
אלי - כחול

נהג לילה - טרם ההחלפה שום דבר לא נזל (ההחלפה כאמור - עקב שבירת צינור בנקודת החיבור לראש המקלחת, ללא שום קשר למקום הנזילה)

מים בורחים איפה שהכי קל להם לצאת. אם קודם היה שבר במקום אחר שאיפשר בריחת מים, יתכן שלא ראית נזילה מהמקום הנוכחי רק כי היה למים מקום אחר לצאת ועכשיו כשסגרת את השבר, כל הלחץ מתנקז בנקודה החלשה הבאה.

פורסם

לא היה שום דבר קודם לכן, שום נזילה, כלום. בחיי.

שברתי את הראש הקודם סתם עקב טמטום של רגע (הפעלת כוח מיותר על הבסיס שלו)

פורסם (נערך)

מספיק מילימטר פחות בקוטר החיצוני של הגומייה.

נסה להחזיר את הגומייה הישנה ולסגור בלי טפלון. לטפלון אין משמעות כאן כי אם מים יוכלו לחלחל להברגה הם יחלחלו גם ליציאה של הצינור הגמיש מהאום.

עריכה: סוף סוף מצאתי. תחליף את צינור המתכת לכזה: http://www.amudeishlomo.co.il/Products/Product.aspx?productId=1879

עריכה אחרונה על ידי Night Driver

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

יכול להיות שהאטם, הgrommet שהוא שרוול עם טבעת גדולה יותר, נפטר ולא אוטם יותר

זה שזה יוצא מכיוון הכחול כנראה מעיד על זה שהגדלת משמעותית את האום בגלל הטפלון

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

נסה להפוך את הצינור -

הברגה רק ידנית ללא כלים.

דווח אם הנזילה עברה צד.

אם כן כנראה נהרס הראש של הצינור.

• תוכן חדש...