Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3757 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חידוש ליסיניג בעבודה, הרכבים יגיעו חדשים בגרסא הבסיסית לשלוש שנים הבאות.

כרגע הנטייה היא לספורטאג'.

דעתכם בעניין?

תודה מראש.

פורסם

באם הספורטאג הוא 1.6, הייתי בוחר במאזדה עם מנוע 2 ליטר שתהיה חזקה משמעותית ומרגישה מלוטשת יותר. הקאשקאי עם מנוע 1.2 טורבו מרגישה חלשה יחסית.

פורסם

קח נסיעת מבחן. לדעתי המזדה הכי מלוטשת בין השלוש הנ״ל.

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם

ראיתי לא מזמן מבחן דרכים בין הטוסון\קשקאי והספורטאז' החדשים. הספורטאז' הייתה מקום ראשון בכל פרמטר בעוד הקשקאי הייתה מקום אחרון בכל פרמטר .

לגבי הCX5 לא יודע עליו הרבה אבל לחבר שלי יש אותו והוא רכב מאוד מאוד שקט.

פורסם

יש לי בבית גם CX5 מלפני המתיחת פנים וגם ספורטאג החדשה, אני הייתי הולך על הספורטאג.

בעבר: אלפא GT 06, אלפא 159, אלפא GT 10, אינפיניטי EX37;אלפא גולייטה, לקסוס IS300H,lexus nx200t

בהווה:ALFA ROMEO STELVIO 280

פורסם

תלוי מה אתה מחפש, אבל בסה"כ במרבית הפרמטרים הספרוטאז' החדשה לוקחת (כמעט בכל מבחני הדרכים שקראתי הגיעו לאותה המסקנה). מהחוויה האישית שלי עם הספורטאז' החדשה (גרסאת 2.0) אני יכול להגיד שמדובר במכונית ברמה מאד גבוהה, נוסעת היטב, מאד נוחה ומערכת הבטיחות שהתקינו בדור החדש נותנת לי שקט נפשי כשאני באותו עם הילדים.

• תוכן חדש...