Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3754 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני כשלושה חודשים נדלקה לי הנורית שבתמונה.

ניגשתי למוסך ואמרו לי שהבעיה מגיעה מחיישן לחץ-סעפת וצריך לנקות אותו.

אני לא יודע בוודאות מה עשו אבל בקבלה רשום "פרוק והרכבת מצערת וניקוי חיישן לחץ סעפת".

כרגע הנורית נדלקה שוב, אני בכל מקרה אגש מחר בבוקר למוסך, אם הם יטענו שהבעיה נובעת שוב מהחיישן הזה יש אחריות על התיקון או שזה דבר שחוזר מעצמו?

20160309_171532.jpg

פורסם

תודה על התשובה,

איך יכול להיות שניקוי החיישן עזר לשלושה חודשים? יכול להיות שמשהו מלכלך אותו, אולי נזילה של שמן או משהו כזה?

מה הנורית אזהרה הזאת אומרת באופן כללי?

אם בכל זאת צריך להחליף את החיישן כמה זה יכול לעלות? הרכב הוא פיאט פנדה מודל 2005.

פורסם

אסף הגיע אליי לבדוק את הרכב והמחשב הראה את הקוד P1121, חיפוש בגוגל מצא את הפירוט הבא:

P1121 = Throttle Potentiometer track 1 issue, possibly faulty connections to throttle body, or internal failure of throttle body ( unusual) try cleaning connections, delete error and try.

מישהו אולי מבין מאיפה יכולה להגיע הבעיה?

פורסם

חיפשתי עוד מידע גם פה בפורום על אנשים שזה קרה להם והבנתי שהבעיה היא שהמצערת לא שולחת נתונים מדוושת הגז למחשב הבקרה.

הסיבה יכולה להיות מחיווט לקוי ועד מחשב הזרקה תקול.

כשפתחתי את הכונס שמכסה את המנוע ראיתי שהמצערת די נקייה אבל אי אפשר לדעת מה קורה בפנים. בכל מקרה ניתקתי את הקונקטור שמחבר את הצמה למצערת וטיפה ניקיתי עם האצבע. כרגע הנורית לא נדלקת כבר, מקווה שלא תחזור.

• תוכן חדש...