Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3771 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מעוניין לרכוש פולישר DA.

האם ניתן לרכוש בארץ את המוצרים הבאים במחירים הגיוניים?

DAS6 Pro Plus

Krauss Xtreme S21 DA

יש דגם מומלץ יותר מבין השניים?

אם מזמינים מחו"ל, מאיפה? ולבעלי ניסיון הזמנה - חוץ ממע"מ, לא מחייבים בעוד תשלום?

תודה לעוזרים.

Fiat Bravo 2011 TJET​

פורסם

אתה מתכוון למע"מ? כי יוצא להזמין מידי פעם דברים שעולם 1000+ ש"ח והדבר היחידי שלוקחים זה 100-200 ש"ח מע"מ...

ב-CYC יוצא לי 181 ליש"ט = 1001 ש"ח + מע"מ 17%, סה"כ יצא בסביבות 1200.

מה ההבדל בין DAS-6 PRO PLUS 15\DAS-6 PRO PLUS 21 במה ה-6 מ"מ עוזרים בדיוק ?

תודה

Fiat Bravo 2011 TJET​

פורסם

עדכון,

היום שלחו מייל, אמרו שאין את הפריט במלאי , רצו לשלוח לי פולישר של 21 ממ :shock: רגיל, (לא רנדום אורביט )

הסברתי יפה שאו שמחזירים את הכסף או ששולחים את המוצר המקורי ,

אמרו שיבצעו החזרה של הכסף.

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

קניתי לפני תקופה ערכה שלמה של Das Pro 6 עם פדים ועוד כמה דברים סך הכול הזמנה של 1400 שקל שילמתי 440 לups זה כולל הכול לדעתי יותר משתלם מתקנות מכונת מגווירס בארץ של 500 וואט

פורסם

pasat04 - אפסי, מתכנן להתחיל ללמוד כתחביב ועל רכש יד שנייה שארכוש בקרוב..

נראה לי שאת הניסיונות נבצע על הרכב של אבא שאמור להיות מוחלף בשנה+ הקרובה.

REVERSiN - כן הזמנתי לאחר הרבה המלצות..הדגם שלי זה DAS 6 Pro Plus..לא יודע מה ההבדל באמת.

Fiat Bravo 2011 TJET​

פורסם

הבדל זה שהתנופה במכונה שלך יותר רחוקה זה 15ממ אם איני טועה ושלי זה רק 8ממ תנופה... ההבדל זה מהירות ומשטח עבודה זה הכול, מבחינתי קניתי את המכונה שלי רק מכיוון שרציתי להתקין ראש קטן לעבודה לא רק 5"

• תוכן חדש...