Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

VW 412, רכב "חדש" אצלי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7801 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צביקה,תלוי איזה מנוע יש לה.היו גירסאות בעלות שני סולקסים בודדים לכל ראש שחוברו ע"י ציר ארוך,היו גירסאות הזרקה,ול 1.8 היתה גירסה בעלת קרבורטור בודד כפול,גם של סולקס,כמו שהיה בטרנספורטר 1.8 שנמכרו ב 73-74.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
לדור (או BOBTHEBUILDER) - אם זכור לך הוויכוח מלפני מספר חודשים (בנוגע לרצונם של אספנים שלא תיגע ללא רשות ברכביהם!!)- לאספנים יש בדר"כ אפשרות לחשוב בצורה שונה מאדם רגיל - וכן למצוא ייחודיות בדברים שאתה כנראה לא מסוגל....

אה ועוד משהו - הרכב הנ"ל חולק מכלולים עם ה-VW פורשה 914......

שמע ירון אין קשר לאספנים יש רכבים שיש להם ערך אספני ויש רכבים שאפילו הפח זבל לא יאה להם...

שאני מסתכל על אוטו שכזה אין בו כל מיוחד או נדיר וגם שהוא הוא יצא לשוק הוא היה מכונית רגילה [כמו שתגיד שלנטיס יהיה עוד 30 שנה אספנות] אז מה אם אין הרבה ממנו על הכביש. מה שכן סלח לי על הזלזול שוב אבל הקשר בין כל פורשה לבין המכונית הזאת הוא קלוש עד מאוד חוץ מחלק פה חלק שם.

אני בן אדם שגם אוהב מכוניות אספנות אומנם אין באמתחתי עשרות מכוניות בתהליכי שיפוץ שלעולם לא נגמרים אבל עדיין אני יודע להעריך מכוניות אספנות.

פורסם
שמע ירון אין קשר לאספנים יש רכבים שיש להם ערך אספני ויש רכבים שאפילו הפח זבל לא יאה להם...

שאני מסתכל על אוטו שכזה אין בו כל מיוחד או נדיר וגם שהוא הוא יצא לשוק הוא היה מכונית רגילה [כמו שתגיד שלנטיס יהיה עוד 30 שנה אספנות] אז מה אם אין הרבה ממנו על הכביש. מה שכן סלח לי על הזלזול שוב אבל הקשר בין כל פורשה לבין המכונית הזאת הוא קלוש עד מאוד חוץ מחלק פה חלק שם.

אני בן אדם שגם אוהב מכוניות אספנות אומנם אין באמתחתי עשרות מכוניות בתהליכי שיפוץ שלעולם לא נגמרים אבל עדיין אני יודע להעריך מכוניות אספנות.

תגיד אתה קורא את ההודעות של עצמך?!!!

מה כל העוקצנות הזו?

יש לך משהו אישי נגד מישהו???:bad-word:

ד"א יש הסטוריית שותפות חלקים ארוכה בין פולקסווגן לפורשה! אז את אתה לא יודע\מבין\בקיא אז עדיף ש :nono: אל תגיד כלום!

• על ארבע: ALFA 156 TS + GOLF GTI MK2 8V 19E+GTV 916
    על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

פורסם
סליחה על הזלזול והכל אבל מה מיוחד באוטו הזה? זה לא שהוא יפה במיוחד או משהו :roll:
.

אישית, אותי יותר מרגש לראות רכב ישן "רגיל" נוסע - הרי מעטים בעולם מוכנים להשקיע בשיפוץ רכב שכזה. לעומת זאת, רכבי ספורט, קבריולט ופאר ישנים ומשופצים יש בשפע.

אני מאמין שמבחינת אחוז הרכבים הנותרים נוסעים מתוך כלל הרכבים שיוצרו מאותו הדגם, נגיע למספרים קטנים ביותר, לעומת רכב כגון MG MIDGET ודומיהם.

כל הכבוד ל"משה" ולאנשים שכמותו שבעצם עוזרים לנו לשמר את העבר שלנו.

עמית

Volvo 960 3.0 24V 1996

Volvo 940 GLE 2.0 Turbo 1997

Volvo 940 GLE 2.3 1995

Oldsmobile Cutlass Supreme Brougham 5.0L V8 1982

פורסם

ראשית תודה למברכים ולנותנים מעצתם

שתי שאלות לי אם יורשה:

1) איפה אתה מאכסן את כל אלה שעומדות בתור (ואם זכרוני לא מטעה יש כבר כמה וכמה...)

2) מה אשתך אומרת על זה....:roll:

הרכבים שלי מפוזרים במקומות שונים אולם החשובים שבהם נמצאים במחסן ששכרתי באחד המושבים.

האשה... סובלת... מתעצבנת... אבל לצערה לא יכולה להתלונן, הכירה אותי עם השריטה...

נראה לי שההפך הוא הנכון, ה-914 חולק מכלולים עם האוטו הזה. גם הטרספורטר משנת 72.

וליובל, בהצלחה! יש לך קרבוראטורים או D-Jet? אם זה הזרקה, אז אני מכיר כמה מומחים באינטרנט שיוכלו לעזור לך להחיות אותה. אומנם הם עוסקים יותר ב-Type 3 אבל המערכת מאוד דומה.

ה914 אכן חולק מכלולים עם ה411/412.

הרכב הוא עם שני קרבורטורים לצערי... ה411 שהיתה לי היתה בהזרקת דלק, מי יודע מה עלה בגורלה... היא עדיין רשומה על שמי...

_MagnuM_[]']המון המון בהצלחה! :mm_yeah:

אתה הבעלים של הרנו 16 שמגיעה לפעמים בימי שישי?

רכב נפלא!

וכן, הרנו 16 הנפלאה היא אכן שלי :-)

ושוב, תודה למברכים, תמונות בקרוב.

אצא לי השוקה / להקת "ברוז"

פורסם
תגיד אתה קורא את ההודעות של עצמך?!!!

מה כל העוקצנות הזו?

יש לך משהו אישי נגד מישהו???:bad-word:

ד"א יש הסטוריית שותפות חלקים ארוכה בין פולקסווגן לפורשה! אז את אתה לא יודע\מבין\בקיא אז עדיף ש :nono: אל תגיד כלום!

כלפי ירון העוקצנות באה בתגובה לעוקצנות שלו..

אין לי שום דבר נגד יובל ודווקא אני מאוד מעריך אותו על רמת התחזוקה של מכוניתו [אחותי גרה במשך שנתיים מולו ככה שהייתי רואה את הרנו כל שבוע]

סתם עניין אותי הנקודה למה דווקא האוטו הזה!

פורסם
כלפי ירון העוקצנות באה בתגובה לעוקצנות שלו..

אין לי שום דבר נגד יובל ודווקא אני מאוד מעריך אותו על רמת התחזוקה של מכוניתו [אחותי גרה במשך שנתיים מולו ככה שהייתי רואה את הרנו כל שבוע]

סתם עניין אותי הנקודה למה דווקא האוטו הזה!

כמו שאתה יודע אספנות באה מכל מיני כיוונים

אני אוסף את המכוניות שאהבתי כשהייתי קטן, את אלה שהיו לי בעבר ודברים שקשורים אליהם.

ה 411 שלי היתה המכונית שהכי אהבתי בעברי ועד היום, למרות שהיא הפסיקה לנסוע ב 92, אני מתיחס אל עצמי כבעל 411 לפני כל רכב אחר, ויש לי כמה רכבים אחרים שאני מחזיק ואוהב.

ואחותך?

איפה היא גרה?

למה לא פגשתי אותה?

סדר משהו... סתם, האשה לא תסכים... :wink:

פורסם

מה שדומה בין 412-411 ופורש 914 זה המנוע

לדגם 1700 סמ"ק משלושת המכוניות אותו המנוע , רק שלפורש יש קאמשאפט יותר חם עם ראשים עם פורטינג יותר טוב ושסתומים אחרים , וכמובן גלגל תנופה אחר כדי להתאים לסטרטר של פורש.

לפורש יש גם דגם 2000 , שזה מנוע שמאוד דומה לטרנספורטר 2000 רק שלטרנספורטר מסוף שנת 79 ליפטרים הידראולים ,לפורש יש ראשים עם שסתומים הרבה יותר גדולים(44X38-)

בשנת 80-83 לטרנספורטר מגדל נשם סגור.

בקשר לשאר המכלולים של הרכב , הגיר לא אותו גיר ,בתור בעלים של חיפושית ומי שנהנה לשפר פולקסווגן מקוררות אויר אי אפשר שלא להתפעל מהמתלה האחורי IRS המסיבי של ה 411 עם סטבילייזר אחורי מקורי , כמובן שמקדימה יש בלמי דיסק על קפיצי מקפרסון שמאוד דומים לחיפושית "אמריקאית" 1303.

האוטו הזה תאכלס דיי טנק... פולקסווגן מקורר אויר היחידי עם 4 דלתות :smile: , כשאני רואה אחת כזאת אני רואה תרומת מנוע בפוטנציה למרות שלא הייתי משבית אחת כזאת בשביל מנוע!

אני וחבר שלי שלומי הבאנו את המנועים שלנו אחד מ411 ואחד מברזיליה למטרת שתילה בחיפושית שתי המכוניות ירדו מזמן מהכביש! ככה שלא נגרם נזק לפריט אספנות.

דרך אגב משה אם אתה רוצה פרטים על הברזיליה רק תגיד, היא במצב פח מצויין לאומת ה411 שאצל חמיס...

פורסם

אני וחבר שלי שלומי הבאנו את המנועים שלנו אחד מ411 ואחד מברזיליה למטרת שתילה בחיפושית שתי המכוניות ירדו מזמן מהכביש! ככה שלא נגרם נזק לפריט אספנות.

דרך אגב משה אם אתה רוצה פרטים על הברזיליה רק תגיד, היא במצב פח מצויין לאומת ה411 שאצל חמיס...

אז כן

פרטים בבקשה, גם על הברזיליה וגם על מניין הבאתם מנוע של 411?

הוא בהזרקה?

פורסם
כמו שאתה יודע אספנות באה מכל מיני כיוונים

אני אוסף את המכוניות שאהבתי כשהייתי קטן, את אלה שהיו לי בעבר ודברים שקשורים אליהם.

ה 411 שלי היתה המכונית שהכי אהבתי בעברי ועד היום, למרות שהיא הפסיקה לנסוע ב 92, אני מתיחס אל עצמי כבעל 411 לפני כל רכב אחר, ויש לי כמה רכבים אחרים שאני מחזיק ואוהב.

ואחותך?

איפה היא גרה?

למה לא פגשתי אותה?

סדר משהו... סתם, האשה לא תסכים... :wink:

היא הייתה גרה במודליאני... [זה אני רק עם היוזר היותר ותיק שלי תודה לאל הוא פועל]

למה? ככה!

פורסם

ה411 נמצאת במגרש גרוטאות בחניה של משרד התחבורה בחולון , יש שם מגרש של ערבי בשם חמיס.. ה411 שם גמורה, אי אפשר להוציא ממנה חלקי פח כי גילגלו אותה כמה פעמים.... אבל יש עליה עדיין גיר פרונט ודשבורד..

הברזיליה במצב הרבה יותר נורמלי אבל יושבת על ערמה של מכוניות במגרש ממול מכון דרום בקיבוץ גלויות ת"א , לבן אדם קוראים לילי.

המנוע שלנו היה עם קרבורטורים ,אלה בדיוק אותם קרבורטורים שיש על טרנספורטר 2000 80-83 .

מה שאני בונה זה מנוע עם קראנק 2.0 קאמשאפט חם לאללה של WEBCAM ראשים של 914 2.0 עם שסתומים מוגדלים וקפיצים כפולים, וקרבורטורים WEBER 44 כפולים.

פורסם

שלום

אם אתה אותו יובל שביקר אותי,בקיבוץ גבים,אז זכור לך,שיש לי 412 לפירוק.

שלמעשה היא שלך.

אושרי

עליך לטפח מוזרויותך מגיל צעיר,כדי שלכשתזדקן לא יחשבו שעף לך בורג.

פורסם
שלום

אם אתה אותו יובל שביקר אותי,בקיבוץ גבים,אז זכור לך,שיש לי 412 לפירוק.

שלמעשה היא שלך.

אושרי

הי אושרי

כן

זה אני, אותו אחד בדיוק

אני בהחלט בונה על הרכב שלך כמשלים לזה שהבאתי

אם אתה לחוץ שאקח אותה אז אני אעשה זאת בקרוב אבל אם לא אז אני זוכר שהיא לא ממש מפריעה לך שם לשום דבר, אז זה יחכה עוד קצת.

תודה רבה.

ולהחנזיר, אז כן, השירוקו עוד אצלי אבל עקב בעיות מימון קשות ותקלות חוזרות ונשנות השבתתי אותה לפני שנתיים, הפקדתי רשיונות, והיא מחכה לזמן שיהיה לי כסף לטפל בה.

• תוכן חדש...