Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3747 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, אני מחפש רכב הנעה אחורית לדריפטינג (בשטחים סלולים ונטושים ללא נוסעים או הולכי רגל) וכמובן בגלל שאני חסר ניסיון צריך להתחיל ממשהו פשוט.

בשקלול כל התקציב שיש לי לעניין אחרי ביטוח טיפולים דלק צמיגים ושאר הוצאות נלוות יש לי בערך 10K לרכישת הרכב עצמו, השאלה שלי אם יש סיכוי למצוא בארצנו הקטנה והיקרה רכב לדריפטינג במצב נורמלי ובמחיר הזה?

כל מה שאני צריך זה מצב מכאני נורמלי הנעה אחורית ודיפרנציאל נעול.

תודה רבה.

How sky is the limit if there are footprints on the moon?

פורסם

אתה יכול להתחיל לחפש פורד סיירה, יש גם דייהטסו שרמנט אבל לא מאמין שתמצא (גם פורד יהיה לא קל)

בימר בתקציב הזה כנראה יהיה במצב לא מזהיר, והוצאות התחזוקה לא זולות.

Miata ND2

• חברי המעגל הראשון
פורסם

וולוו 940 טורבו וישאר לך עודף לישור קוו רציני + אולי קצת שיפורים.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

הנעה אחורית זה לא מספיק לדריפטינג. יש מכלול שלם של דברים שצריך לעשות ( ביטול הדיפ', בלם יד מחוזק וכו... )

כמו כן, עדיף למצוא רכב עם צמיגים במידה שבה אפשר לקנות צמיגים סיניים בזול.

פורסם

קודם כל תודה רבה לכולם על העזרה:)

כל הולוו שמצאתי היו אוטומטיות וקוזי חיפשתי לפני ולא מצאתי אפילו אחת אבל עדיין אמשיך לחפש.

דניאל, ברור לי שלא מספיקה רק הנעה אחורית אמרתי את זה בשביל להדגיש שאין לי שום דרישות מהרכב חוץ מלהתחיל להתנסות איתו בדריפטינג, גם לגבי מידת הצמיגים אני מודע לעניין אבל לא מצאתי שום רכב שמתאים לדרישות האלו, יש לך אולי רעיון?

פורסם

כל שביל של חיפוש מסתיים בכישלון, לא מוצא שום דבר נורמלי בטווח הזה.

וולוו פשוט אי אפשר למצוא ידנית, על קוזי אין מה לדבר בכלל אני לא חושב שיש אחת ששרדה את מבחן הזמן.

יש על מה לדבר אולי בסביבות ה-15K-20K?

פורסם

קוזי? אתה מתכוון לסיירה?

יש לך בילבול קל, אכן יש סיירה קוזי אבל היא תעלה קצת יותר מ10K.

לפי מה שידוע לי בארץ מסתובבות 2-3 כאלו שלפחות אחת מהן לא מקורית.

אם אתה מתכוון לסיירה, חפש אחת מנוע 2.0 ידנית- מידי פעם צצות למכירה.

רתך את הדיפנציאל וזה אחלה רכב להתחיל ללמוד הנעה אחורית.

ב20-40 (תלוי מצב הרכב וכמות ההשקעה שעשו) תוכל למצוא סיירה 2.0 טורבו ידנית.

לא חוקי בעליל- אבל זה אחד הרכבים הכי כיפיים ומתגמלים במחיר נמוך שיצא לי לנהוג עליהם.

פורסם

אם הכיוון 15-20 אפשר לפזול לבימר,הבעיה שרק החלשות (318) ואני לא יודע איך אפשר להסתדר איתם בדריפטים,צריך לבדוק קודם עם מבינים בתחום.

בנוסף אופציה לקחת וולוו 940 אוטומטית ולעשות לה הסבה לידנית,רק לפני הקניה בדוק שיש אחת כזאת מפירוק,תצטרך כמה חלקים בנוסף לגיר.

Miata ND2

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם (נערך)
אם הכיוון 15-20 אפשר לפזול לבימר,הבעיה שרק החלשות (318) ואני לא יודע איך אפשר להסתדר איתם בדריפטים,צריך לבדוק קודם עם מבינים בתחום.

בנוסף אופציה לקחת וולוו 940 אוטומטית ולעשות לה הסבה לידנית,רק לפני הקניה בדוק שיש אחת כזאת מפירוק,תצטרך כמה חלקים בנוסף לגיר.

חיפשתי בהרבה פורומים בחו"ל וגם שם ממליצים על 318i E36 להתחלה, אני מניח שגרסאת הסדאן עם ריתוך דיפרנציאל תספיק להתחלה אבל יש כאן דריפטרים בקהל ובמיוחד כאלה עם בימר שיכולים לחוות את דעתם? (כל זה בהנחה שאני ימצא בכלל אחת כזאת)

עריכה אחרונה על ידי Overdrive

פורסם

אני לא דריפטר, אבל עד שיענו לך דריפטרים ומבינים בנושא הבימרים, אני שמעתי לא פעם ולא פעמיים ש:

א.ה 318 פחות בנויה לזה

ב.הסיבה היא שדריפטר מתחיל צריך מנוע חזק , ובגלל שה 318 לא חזקה במיוחד ובהשוואה ל 325 לא יהיה קל ללמוד איתה.

בכל מקרה תמתין לעוד תגובות... אולי עם הדרכה נכונה אפשר ללמוד להחליק עם ה 318 , והדגם הזה נפוץ הרבה יותר ואפשר למצוא אקזמפלר ראוי.

Miata ND2

פורסם

אני מאמין שהסיבה שאתה קורא שממליצים להתחיל עם 318 היא לא בגלל שהנהגים מתחילים, אלא ממש ככה- להתחיל עם 318 כבסיס לרכב מסלול אמיתי.

במדינה מתוקנת בה יש מסלולים - רוכשים את ה318 (או כל סדרה 3 זולה), דוחפים 2jz/ls1/rb25det/הכנס-מנוע-בהמה-אחר, שיפורים רלוונטים נוספים וכבר אין הבדל בין רכב שהיה בעבר 318 ל325...

פרויקט חדש, מאור יוצא להתחרות - עקבו כאן

Toyota MR2, 1985 - Sold | Renault-Sport Clio RS (203), 2011 - Black – Sold | Subaru Impreza STI, 2003 -Java Black- Sold

Alfa-Romeo Mito QV, 2011 - Tornado blue - Sold |BMW E30 Coupe, 1989 - Alpine white - Sold

פורסם
אני לא דריפטר, אבל עד שיענו לך דריפטרים ומבינים בנושא הבימרים, אני שמעתי לא פעם ולא פעמיים ש:

א.ה 318 פחות בנויה לזה

ב.הסיבה היא שדריפטר מתחיל צריך מנוע חזק , ובגלל שה 318 לא חזקה במיוחד ובהשוואה ל 325 לא יהיה קל ללמוד איתה.

בכל מקרה תמתין לעוד תגובות... אולי עם הדרכה נכונה אפשר ללמוד להחליק עם ה 318 , והדגם הזה נפוץ הרבה יותר ואפשר למצוא אקזמפלר ראוי.

האמת שבדקתי את זה ול-318 יש הספק של 114 כ"ס ומומנט של 16.5 קג"מ בגרסאת ה-1.8, דיי זהה לסיירה הנפוצה עם מנוע I4 2.0 עם הספק של 120 כ"ס ו-17.5 קג"מ שעליה המליצו לי. ברור לי ששתי המכוניות איבדו הרבה מכוחן ואלו רק נתונים יבשים אבל עדיין לא נראה לי שעל הנייר יש הבדל גדול ביניהן, בכל מקרה אני מקווה שיהיו כאן עוד תגובות שיוכלו לעזור לי בנושא. יכול להיות שבטווח 15-20K אמצא אפילו 318 קופה דגם יותר משודרג מהסדאן מכל בחינה.

תודה על התגובות בכל מקרה, נחכה ונראה מה אחרים אומרים.

ניתן לקבל הסבר קצר מה זה דריפטינג?

פורסם
אני מאמין שהסיבה שאתה קורא שממליצים להתחיל עם 318 היא לא בגלל שהנהגים מתחילים, אלא ממש ככה- להתחיל עם 318 כבסיס לרכב מסלול אמיתי.

במדינה מתוקנת בה יש מסלולים - רוכשים את ה318 (או כל סדרה 3 זולה), דוחפים 2jz/ls1/rb25det/הכנס-מנוע-בהמה-אחר, שיפורים רלוונטים נוספים וכבר אין הבדל בין רכב שהיה בעבר 318 ל325...

דווקא קראתי על הרבה דריפטרים שרצו להתחיל עם כל העניין והמליצו להם על 318 סטוק אז איז.

מדינת ספורט מוטורי מתוקנת אנחנו לא, ואם היינו אז לא היו ממליצים כאן על וולוו 940 או שרמנט:lol:.

בכל מקרה לפי איך שזה נראה גם בימרית שמורה בשנתונים האלה כמעט אין סיכוי שאמצא אז זה לא ממש משנה, כנראה שבמדינת ישראל אי אפשר להתנסות בתחום הזה בתקציב הזה והדבר היחיד שנשאר הוא להמשיך לחסוך בשביל התענוג.

• תוכן חדש...