Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה באי הבנה עם עו"ד

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3749 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני נמצא כרגע בהליכי תביעה נגד משרד הביטחון עקב פציעה שנגרמה לי בשירות הצבאי.

הלכתי ליעוץ אצל 2 עו"ד :

אצל הראשונה הייתי לפני כחודשיים.

הראשונה אמרה דבריה וקיבלה את התיק הרפואי, אך לא מעבר, אמרה לנו שתעבור על התיק וחוות דעת מרופא תעלה 1000 ש"ח באם נרצה אותה, ומכתב ממנו יעלה עוד 9K.

הלכתי במקביל לעוד עו"ד מוכר יותר ליעוץ, והחלטתי לפתוח פיזית, עם מסמכים וחתימות, את התיק אצלו, הוא מאז קיבל אצלי חתימה על הפרת סודיות רפואית, מתוקשר איתי בטלפון ומטפל לי בדברים.

השבוע העו"ד הראשונה דרשה ממני 1000 שח מאחר ורופא נתן לה את חוות דעתו, ולאחר התשלום היא 'תחשוף' בפניי את חוות הדעת.

האם חוקית הדרך בה היא דרשה ממני את התשלום בלי להתייעץ לפני? בנוסף - לפני כשבועיים שלחתי לה מייל בו ביקשתי לא להתעסק בתיק וכי 'ירדתי מזה'.

מה עלי לעשות מכאן?

פורסם

האם חתמת על מסמך כלשהו הממנה אותה לטפל בתיק?

האם ביקשת\אישרת לה לקבל חוו"ד או שהיא רק הציעה זאת כאפשרות?

מדברייך אני מבין שנפגשת איתה למעיין פגישת התייעצות בלתי מחייבת, האם כך הדבר או שאני טועה?

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

אחחחח, איזה עם זה עורכי דין.

אני לא מבין איך רופא נותן חוות דעתו בלי לבדוק אותך ? ובלי שחתמת על ויתור סודיות רפואית כדי שהוא יוכל לראות את המסמכים עליך. אולי יש פה הפרה של סודיות רפואית.

ספר את המקרה לעו"ד שכרגע מטפל בתיק שלך. אני מניח שהוא רוצה שהתיק יישאר אצלו ושלא יחטפו לו אותו או חלקים ממנו עורכי דין אחרים.

פורסם
שלום,

הראשונה אמרה דבריה וקיבלה את התיק הרפואי, אך לא מעבר, אמרה לנו שתעבור על התיק וחוות דעת מרופא תעלה 1000 ש"ח באם נרצה אותה, ומכתב ממנו יעלה עוד 9K.

תחליט (או תדייק יותר) אתה מה נכון או מה סיכמתם (ההדגשות לא מקור).

אם זה "באם נרצה אותה" - אז אינך רוצה ואינך צריך לשלם.

alfa 156 2.5.

פורסם

( מאחר וגם לי לא ברור) האם נבדקת אצל הרופא, או הרופא בדק רק את התיק הרפואי.

במידה ועורכת הדין הגישה את התיק הרפואי לרופא לבדיקת התכנות ראשונית כגון:

מה סעיפי הפגיעה, והאם יש קשר לשרות הצבאי, והבדיקה והיעוץ הנ"ל עולה 1000 ש"ח.

כדי לקבל חוו"ד רפואית מלאה וטיפול בתיק היא דורשת תשלום של 10.000 ש"ח -

כך הבנתי.

במידה ולא חתמתה על הסכם / התחייבות עבור הבדיקה הראשונית, אתה לא חייב להמשיך בטיפול אצלה.

אייל.

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

אם היא קבלה ממך את התיק הרפואי , שלחה לרופא , קיבלה חוות דעת ומן הסתם גם שלמה לו. כנראה שאתה צריך לשלם. היא עשתה את העבודה שהבטיחה לך. זאת דעתי הלא מלומדת

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם (נערך)

חבל על הכסף של חוות הדעת.

תן לרופאי הוועדה לקבוע את מצבך ואת אחוז הנכות , אם לא ייראה לך הקביעה שלהם, אז כדאי להביא חוות דעת משלך , לוועדת הערר.

ולגבי העורכת דין

חשוב מה שסוכם, גם אם זה היה רק בע"פ.

העובדה ששלחת לה מייל רק לפני שבועיים , כלומר היה לה זמן של חודש וחצי "לעבוד" על התיק, ובזמן הזה היא פעלה לקבל את חוות הדעת, + שהשארת לה חומר , עלולה להיות בעוכריך.

לא תצא ממנה, שלם את ה 1000 ש"ח וקבל את חוות הדעת.

עריכה אחרונה על ידי ישה

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
( מאחר וגם לי לא ברור) האם נבדקת אצל הרופא, או הרופא בדק רק את התיק הרפואי.

במידה ועורכת הדין הגישה את התיק הרפואי לרופא לבדיקת התכנות ראשונית כגון:

מה סעיפי הפגיעה, והאם יש קשר לשרות הצבאי, והבדיקה והיעוץ הנ"ל עולה 1000 ש"ח.

כדי לקבל חוו"ד רפואית מלאה וטיפול בתיק היא דורשת תשלום של 10.000 ש"ח -

כך הבנתי.

במידה ולא חתמתה על הסכם / התחייבות עבור הבדיקה הראשונית, אתה לא חייב להמשיך בטיפול אצלה.

אייל.

רופא בדק רק את התיק הרפואי וזאת לאחר שביקשתי ממנה לחשוב על זה ולבסוף אמרתי לה שלא.

פורסם

האם העו"ד פירטה בפגישה מה תהיה תהליך עבודתה? יכול להיות שציינה שתשלח ישירות את התיעוד הרפואי למומחה להערכה ראשונית.

להערכה ראשונית אין צורך להגיע לרופא כי זה לא מסמך מחייב.

עבור החוו"ד שזה הסכום הגדול עבור הרופאים ומתפרנסים לא רע מעריכות חוו"ד חובה להתייצב אצל המומחה.

• תוכן חדש...