Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב חדש עד 106K ש"ח - 4 מועמדות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3757 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

חמותי מתכוונת להחליף את הרכב ולפי הדרישות שלה הכנתי לה רשימה של 4 מועמדות( כיום היא נוהגת על מאזדה 3 האצ'בק שנת 2008 ):

הדרישות שלה:

1. רכב יותר קטן מהנוכחי
  2. אוטומטי
  3. שיהיה בגאז' סביר
  4. חסכוני בדלק(עד כמה שאפשר)
  5. רמת זיהום נמוכה
  6. מאובזר

הרכב ישאר אצלה לפחות 5 שנים והיא לא עוברת הרבה ק"מ(עד היום עם המאזדה ב 8 השנים עשתה רק 57K ק"מ)

המועמדות

1. הונדה גאז
  2. ניסן נוט
  3. סקודה פאביה
  4. טויוטה יאריס

רציתי לשמוע קצת חוות דעת חיוביות ושליליות לגבי הרכבים האלה וגם אם מישהו היה בדילמה דומה מבחינת הרכבים, כמובן אם יש עוד רכבים שפספסתי שיכולים להתאים אשמח לשמוע המלצות.

תודה והמשך יום טוב לכולם.

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

האמת שכולן ישיגו פחות או יותר את אותם הנתונים. כאן כבר מגיעה העדפה אישית. ממליץ לעשות סבב נסיעות מבחן ולהתרשם.

לדעתי היא יכולה לחסוך יותר מ 10000 שקל ולרכוש פיגו 208 אוטומטית. גם חסכונית, גם מאובזרת ותא מטען סביר לקטגוריה.

פורסם

אם יותר חשוב מרווח ופרקטיות- אז הג׳אז. אם לא חייבים רכב מרווח מאחורה- אז הפאביה אחלה אוטו (ומאובזרת יותר מה-208). אם תרצה סקירה מקיפה על הפאביה שלח לי בפרטי ואשלח לך בכיף. אם יש אפשרות למתוח את התקציב ולקבל רכב מ-א-ו-ד מאובזר אז המאזדה 2 ספורט או פיור וויט.

פורסם (נערך)

דניאל לגבי הצרפתיות מכיר אבל היא בחיים לא תקנה אחת וגם אני לא ימליץ לה.

בנצי לגבי התקציב, זה לאחר מתיחה ומעבר לזה זה כבר לצערי לא אפשרי.

הייתי מאוד שמח שהיא תלך על הפאביה וגם בגאז' של 305 ליטר הוא די

מספיק, אבל כמו שאני מכיר אותה היא תחשוש שהאחריות היא רק לשנתיים.

עריכה אחרונה על ידי HawHaw

פורסם

ההג׳אז של הונדה מצויינת ‚ כמו כן בתקציב שלה היא תוכל לרכוש את הדגם המפואר של קיה‚ הריו 1.4 EX אוטומטי 5 דלתות 7 שנות אחריות) והחזקה זולה .

:fadein:
פורסם

רכב לטווח ארוך הג'אז עדיף. פאביה רק שנתיים אחריות והגיר DSG7.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

מישהו מכיר את הנוט? אותי מעניין איך הרכב עם ה 3 בוכנות והסופרצ'ארג'ר, האם יש רעידות למנוע הספציפי הזה?

פורסם

יואב לגבי המחיר של הנוט כיום הוא עומד על 105K ש"ח, ובגרסה הכי פשוטה הרכב מגיע די מאובזר. אני הייתי רוצה לקבל חוות דעת של מישהו שנוהג/ת ברכב באופן יומיומי.

אסף לגבי הספייס ורסו היא ממש לא סובלת את הצורה שלה אז היא לא באה בחשבון.

פורסם

תזמינו שתי נסיעות מבחן, על ג'אז ועל נוט, ואם אחרי הנסיעות חמותך לא תתלונן על מחסור כוח בהונדה ותתלונן על הרעידות בניסאן בעמידה , תזמינו ג'אז.

אם שני הדברים הפוכים - תזמינו נוט.

בעיקרון, שני הרכבים תפורים עליה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

לדעתי גם מאזדה 2 דיינמיק שווה בדיקה.

האבזור מעולה כבר מרמת הגימור הזו ומעלה, המימדים קומפקטיים והיא בהחלט חסכונית.

פורסם

תעשה לעצמך טובה ואל תקנה לחמותך צרפתיה ולו רק בגלל העובדה שכל תקלה שתהיה (וכן אני יודע שגם היפניות מתקלקלות) אתה תצא "אשם",

הנוט תתאים יותר מבחינת ההרגשה של מרווח פנים.

פורסם

אני די משוחד, אבל לכו על הג'אז.

Honda Civic 5DR MT - 2014 ~ HU - Zed Android

Front - Morel Tempo Ultra Comp. 602 ~ Rear - Morel Maximo Comp. 602

Amp - PPI P900.4 ~ Sub.W - Ground Zero 400Wrms, Original Ported Box

פורסם
אני די משוחד, אבל לכו על הג'אז.

אני הזמנתי ג'אז חדשה. די התלהבתי מהאוטו , מאובזר ,בטיחותי,חסכוני , נראה טוב .

הבעיה היחידה זה זמני אספקה ארוכים במיוחד. אני הזמנתי בתחילת דצמבר , ועדיין אין תאריך מסירה (הרכב עדיין לא הגיע לארץ).

• תוכן חדש...