Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6250 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמו ששאלתי על הסוזוקי, מכונית שמעניינת אותי קצת (הרבה) יותר היא הרנו קליאו דור ראשון שנים 91-93, איזה דגם הוא הספורטיבי ביותר, איזה האמין יותר, מהם יתרונות האוטו וחסרונותיו, מחירים, איזה דגמים בכלל יש לאוטו הזה בשנים האלה...

תודה לעונים מראש :-)

652343_2_full.jpg

מנוע גדול... סוסים דוהרים... שואג כמו אריה... ומהיר כמו ברדלס...

פורסם
כמו ששאלתי על הסוזוקי, מכונית שמעניינת אותי קצת (הרבה) יותר היא הרנו קליאו דור ראשון שנים 91-93, איזה דגם הוא הספורטיבי ביותר, איזה האמין יותר, מהם יתרונות האוטו וחסרונותיו, מחירים, איזה דגמים בכלל יש לאוטו הזה בשנים האלה...

תודה לעונים מראש :-)

לי ידוע על 3 דגמים: RN ו- RT שהם הדגמים המשפחתיים (5 דלתות) אחד מאובזר יותר והשני פחות והדגם השלישי הוא RSI (ספורטיבי, 3 דלתות). אני יכול להגיד לך מניסיון שמדובר ברכב דיי מרווח, מתוכנן בצורה טובה מאוד ביחס למתחרות, פלסטיקה דווקא שורדת יפה את השנים. החסרונות הם בעיקר הקטע של החשמל (הבעיה הכי נפוצה שאני נתקלתי בה כשעבדתי במוסך הוא מחשב רכב בעייתי, לפי מה שהבנתי בעיה זו נגרמה בגלל המזגן שהותקן בארץ אבל אני לא בטוח לגבי זה) הרכב לא שיא האמינות אבל מחזיק יפה יחסית לרכב שכבר כמעט 15 שנה על הכביש. תתרחק כמו מאש מהגיר האוטומט, גיר 3 הילוכים עתיק, פשוט חונק את המנוע ומעלה את צריכת הדלק, ברמזורים צריך לכבות את המזגן בשביל שהרכב יאיץ בקצב התנועה. בגיר ידני הרכב הרבה יותר נעים וחזק.

לגבי ה-RSI אני אתן לבעלי ניסיון לדבר ...

ד"א, אני מכיר מעט מאוד קליאו משנת 92 (שזו השנה הראשונה שהיא הגיעה לארץ), ב-93 כבר נמכרו הרבה יותר (אני מניח ש-91 זו השנה שבה התחילו למכור באירופה).

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

העצה שלי - כבעל "מעט" נסיון ברנו.

האוטו בסדר.

שום דבר בו לא ראוי לציון מיוחד.

דגם ה-RT מפנק מאוד

אבל

וזה אבל רציני מאוד

-הטיפולים יקרים מאוד - אם אתה מטפל במוסך מורשה כמובן.

הרכב רועש מאוד - גם דגם הRT וגם ה-RN סובלים מרעש מנוע בעת נסיעה שזה פשוט זוועה

סע איתם מעל 110 ואתה שומע את המנוע כאילו הוא יושב לידך.

הפלסטיקה אמנם לא פריכה כמו ברנו 5,אבל עדיין, היא צרפתיה.

חוץ מזה?

האוטו לא שותה יותר מידי

מנוע חביב למשקל של האוטו

בשנים האלה זו בדיוק תחילת הנבילה של האוטו - הכל מתחיל להתקלקל - לכן העצה שלי בסופו של דבר

רד מזה. קנה יפנית.

אלא אם אתה מחפש להוציא המון כסף במוסכים מורשים.

רון.

-אני לא מאמין שאני כותב כאלה דברים, אבל אחרי שנה עם קליאו ו חמשת אלפים ש"ח על טיפולים ותיקונים, פשוט נשבר מהאוטו הזה-

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

היתה לי RSI שנה וחצי , השנתונים הם 91-97..., מכונית יחסית מאובזרת , פלסטיקה ואיכות בנייה יחסית גבוהות למתחרות ומושבים משובחים, צריכת דלק סבירה למנוע ה-1.8 , 110 כ"ס -זריזה, עם מומנט טוב.

התנהגות דיי טובה וסלחנית לנהג ה"מתחיל" , אמינות - אצלי לא היתה שום ! שום בעיה, תלוי

על מה אתה נופל ואיך אתה מטפל. סה"כ רכב נחמד וזריז. אפשר למצוא עדיין במצב טוב.

תוכל למצוא את הRSI ב25k למודל 95+.

:screwy:
פורסם
העצה שלי - כבעל "מעט" נסיון ברנו.

-אני לא מאמין שאני כותב כאלה דברים, אבל אחרי שנה עם קליאו ו חמשת אלפים ש"ח על טיפולים ותיקונים, פשוט נשבר מהאוטו הזה-

כ"בעל נסיון", מפתיע אותי שאתה מבצע הכללות.

יש לנו RN '95 ידנית כבר שנתיים וחצי ללא כל בעיות!

לגבי רעש המנוע , אני לא מצאתי אותו מטריד כמו שאתה מתאר.

איכות הפלסטיקה טובה יחסית אין קרקושים ואין ציוצים.

צריכת הדלק סבירה גם היא. (1 ל11-12 משולב)

פורסם

בבעלותי קליאו 95 RN

הרכב מאובזר {נ"מ , ח"ח , ה"כ} , המנוע מרעיש אבל שוב , זה תלוי איך אתה מתייחס לזה..

בקשר לתקלות זה באמת תלוי במצב הרכב כל מקרה לגופו {נשמע הגיוני לא?:-) }.

רכב נחמד לטעמי , אני נהנה ממנו.

אגב כשחיפשתי רכב התמקדתי יותר בשרייד , לבסוף לקחתי קליאו.

נסה להימנע משמועות מבלבלות , קח עיצות מאנשים שאתה מכיר וסומך עליהם.

מספיק נייטרלי?:wink:

GOT סחוג?

פורסם

רון, האם לך הייתה ידנית או אוטומט ??? באוטומט אני מבין מה מקור הרעש, לסוע 110 בהילוך שלישי גם בידני יהיה מאוד רועש ...

ו-5K ש"ח זה ממש לא הרבה כסף על תיקונים לרכב בן 10 שנים !!! כל מערכת קירור (כן, כן, גם של יפאנית) בת 10 תצטרך תיקונים (משאבת מים, רדיאטור נוזל, צינורות, תרמוסטט, יוניט וכו'), בולמי זעזועים עייפים, מנוע וגיר עייפים ...

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

• 4 שנים מאוחר יותר...
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6250 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...