Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3814 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הפרמיה לא מתייקרת בביטוח עובדי מדינה, מכאן שזול לי יותר לתקן דרך חברת הביטוח.

הסיפור מתואר כאן (כולל תמונות), אחותי גירדה את הרכב בעמוד בזמן שיצאה מחנייה, הנזק מסתכם בתיקוני פח וצבע לשתי דלתות וכנף אחורית.

באותו השרשור אני בעיצומם של חיפושים אחרי מוסך מומלץ עם עבודה איכותית לביצוע התיקון, לכאן הגעתי לקבל הסבר על השמאי.

פרטים מהנציגה: שמאי בהסדר בחינם או שמאי פרטי בכיסוי שכר טרחה עד 400 ש"ח. השתתפות עצמית במוסך הסדר 550 ש"ח או 1000 ש"ח במוסך פרטי. על מוסך בהסדר אני מראש מוותר!

מבחינת השמאי, אני לא יודע כל כך איך זה עובד. מגיע שמאי, מעריך עלות תיקון, וזה הסכום שחברת הביטוח תשלם לי? במידה ובמוסך הפרטי שבחרתי עלות התיקון תעלה יותר מאותה הערכה של שמאי, זה סכום שאני אכסה מהכיס? לרוב יש הבדלים גדולים בין אותה הערכה לעלות תיקון במוסך, או שהם קרובים פחות או יותר? המוסך מסתמך בכלל על אותה הערכת שמאי?

אחרכך מגיעה השאלה שלי על שמאי בהסדר לעומת שמאי פרטי. אחד מרשימת הסדר יהיה לו איטרס להפחית כמה שיותר את הערכת המחיר לתיקון הנזק? עדיף לי לבחור שמאי פרטי אם כך? כמה עולה בערך שכר טרחה של שמאי פרטי על הסיפור שהצגתי כאן? ויכול להיות מקרה שחברת הביטוח לא תקבל הערכת מחיר של שמאי פרטי ותחליט לתת מחיר נמוך יותר ממה שהמליץ או שהמילה שלו קובעת?

תודה מראש למי שמגיב :-)

פורסם

למה אתה מוותר? בתכל'ס מה שחשוב הוא בעל המקצוע שמבצע את התיקון.

גם לי יש ביטוח של עובדי מדינה ואת התקרית שלי סידרתי אצל אלעד שרותי רכב בחולון תמורת השתתפות עצמית של 500 שקלים. תוכל למצוא את המלצתי ותיעוד העבודה בשרשור בעלי מקצוע.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אני יוצא מנקודת הנחה שמוסך הסדר יעשה את המינימום לתיקון הנזקים, ולפי סיפורים שהסתובבו כאן בפורום אני משער שזה גם יהיה באיכות לא מדהימה! בכל אופן, הנה רשימת מוסכי ההסדר עם חברת שירביט, אם מישהו ממליץ על מוסך מהרשימה הזו במחוז מרכז אני אבדוק.

אני זוכר את הביקורת שלך בשרשור על אלעד פחחות, והיה לי תור להיום, אבל בסוף לא נסעתי כי קראתי את כל השרשור! הוא התחיל חזק, עם המון המלצות, אבל בדפים האחרונים שם לרוב מתוארים תגובות שליליות מאוד על חוסר מקצועיות ויחס לא נאות אחרכך. אולי עושים לו עוול, אבל זה לא סיכון שאני צריך לקחת :|.

• תוכן חדש...