Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה לרכב ראשון 40-50K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3783 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי לכם,

אני בן 23, מחפש רכב ראשון בעיקר לנסיעות לעבודה (פ"ת-נתב"ג) ופה ושם.

בכיוון של רכב קטן, שיהיה חסכוני ואמין אבל עדיין חזק ונוח. בעיקר נוסע יחיד, אין תיכנון להתרחב בקרוב :) אה, ואוטומטי.

חשבתי על סוזוקי סוויפט. אבל יש יותר מדיי אופציות שאני מבולבל. מה אתם אומרים?

תודה!

פורסם

מה הק"מ השנתי הצפוי?

הייתי שוקל יונדאי i20. אמינה, מאובזרת יחסית, בטיחותית, צריכת דלק טובה אם לא מתפרעים, תחזוקה זולה, ביצועים סבירים.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

הסוויפט אופציה טובה,כשהחיסרון שלה שהיא יחסית יקרה לעומת המתחרות.

הI20 גם מציגה אמינות טובה,אבל מרגישה מעט עגלתית.

המיקרה אכן חיסכונית,אך לדעתי מושבים נוראיים.

יש גם את הספייס סטאר,מאובזרת מאוד,המושבים גם לא להיט אבל לטעמי עדיפים מהמיקרה,צריכת דלק גם טובה מאוד.

הייתי בודק גם את הספלאש האחות הקטנה של סוויפט.

לדעתי יותר קל יהיה לתת תשובה טובה יותר אם תגיד לאיזה צריכת דלק אתה מצפה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם (נערך)

תודה על התשובות!

בחישוב מהיר אני מצפה לכ-10K ק"מ שנתי רק על עבודה, קשה לי לחשב מעבר לזה כי זה ממש "פה ושם", שרירותי.

שאלה אם המחיר של הסוויפט מצדיק את עצמו?

עריכה אחרונה על ידי ofirg
פורסם
אני לא חושב שמצדיק, אחרי הכל זה לא הרכב הכי מרווח/חזק/מהנה בקטגוריה.

אז מה כן? ספייס סטאר? ומה חושבים לגבי האיביזיה?

אני באמת מבולבל מהמגוון, שוקל לשלם למישהו שיעשה בשבילי את התהליך.

אגב, שאלה לא קשורה, יש דרך לזהות ביד2 מודעות של סוחרים? באפליקציה שלהם זה מחולק, אבל דרך המחשב זה נראה מעורבב...

פורסם

אל תתיאש! יגעת ומצאת- תאמין.

האיביזה רכב לא רע בכלל, אבל הביטוח יקר וה-DSG לא מאוד אמין.

הניסאן והמיצובישי זולות יחסית ומאובזרות, אבל מרגישות פחות טוב על הכביש.

אם אתה מסתדר עם גיר רובוטי חד מצמדי (תכלס, כמו גיר ידני, עם טל המשתמע- זינוק בעלייה מעט מציק והחלפות לא הכי חלקות, אבל הרכב מחליף הילוכים, לא הנהג) אז יש לך פונטו (ועוד כאלו חדשות, מאיזור שנת 2014) וסיאט מיי רובוטית. אם לא, אז תוכל לשקול קיה פיקנטו או יונדאי i20, או ספייס סטאר/מיקרה.

פורסם

לרוב מוכר פרטי ירשום פרטים על הרכב,לפעמים אתה יכול לראות מודעות ללא מלל,וכמובן להתקשר ולהגיד שזה בקשר לרכב,אם הוא שואל איזה אז..

אני לא חושב שסוויפט שווה תוספת מחיר לעומת שאר המתחרות כמו היונדאי למשל או פיאטסה.

נכון שיש לך מבחר של רכבים,לכן צריך לעשות נסיעות מבחן,מיקרה וספייס סטאר יש לך חדשות כך שאפשר לקבוע נסיעת מבחן דרך סוכנות למשל ולהתרשם,נסיעות על I20 אפשר דרך חברות ליסינג,אתה פשוט בא מתעניין ומבקש לבדוק אותה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם (נערך)

ממליץ מאד על סוזוקי ספלאש אוטומטי. מכל הבחינות הוא מתאים בדיוק לצרכים שלך. והוא מוצע במחיר הרבה יותר הגיוני משל הסוויפט.

עריכה אחרונה על ידי thebaron

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

• תוכן חדש...