Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3776 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

העמדתי את רכבי של העבודה על המדרכה (רכבה ביותר!) לצורך פריקת ציוד כבד

למשך 3 דקות בדיוק,בזמן זה הגיע פקח צילם והוציא מהר קבלה (פתקית לבנה מהמכשיר שלו) והדביק על

טופס אדום ומסר לי ביד.כאשר הוא הלך במבטי שוב בדוח אני שם לב שהקבלה לא תואמת כלל לפתק האדום.

רכב שונה, צבע, תאור עבירה וסכום. למעשה הוא הדביק את הקבלה של רכב אחר על הפתק האדום שיועד לי

הרכב שלי צולם על ידו, האם יש עילה לביטול הדוח כתוצאה מפרטי דוח שגוי?

תודה.

פורסם

לא, מספר הרכב לא תואם כלל לרכב שלי. הפקח טעה בהנפקת הקבלה, הוא הדביק קבלה שיועדה לרכב אחר

כנראה התבלבל בין הקבלות

פורסם

ברירת משפט מספר (מה שכתוב על הפתק האדום) שונה מדוח מספר על הקבלה, היום התקשרתי אל אגף החניה של העיריה

והיא אמרה שאכן יש דוח על רכבי והדוח נראה תקין. לאחר שאמרתי לה שהקבלה אצלי שונה מהפתק האדום ולא מתאימה לתאור

היא אמרה לי לשלוח לה בפקס כדי לראות זאת וכאשר ראתה אמרה שאכן הפקח טעה ואגיש ערעור. האם יש סיכוי לביטול הדוח למרות שיש צילום ושאכן יש דוח אצלם?

פורסם

יש צילום ? יש

ישלחו לך דו"ח חדש כאשר הפרטים של רכבך תיאור העבירה וכל מה שנדרש יהיו הנכונים,

ואז תחליט אם אתה רוצה לשלם או להישפט או לבקש ביטול.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תוכן חדש...