Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3820 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האוקטביה 1.2 tsi של אימי תקועה מהבוקר בחניון, נדלקו כמה נורות, הגעתי עכשיו עם סורק תקלות ויצא הקוד הנ"ל, בגלל שאין תגובה בדוושת הגז לא מצליחים לצאת מהחניון (תת קרקעי)..... יש דרך לפתור זמנית את התקלה בשטח כדי להגיע למוסך?

המון תודה!

how it's like to drive :twisted:

פורסם

אם אין תגובה מדוושת הגז ולא ניתן לנסוע עם הרכב כנראה שתיאלצו לגייס כמה ג'אברים ולדחוף או לגרור באמצעות רכב נוסף את הרכב עד ליציאה מהחניון. שרותי הגרר לא נכנסים פנימה.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
האוקטביה 1.2 tsi של אימי תקועה מהבוקר בחניון, נדלקו כמה נורות, הגעתי עכשיו עם סורק תקלות ויצא הקוד הנ"ל, בגלל שאין תגובה בדוושת הגז לא מצליחים לצאת מהחניון (תת קרקעי)..... יש דרך לפתור זמנית את התקלה בשטח כדי להגיע למוסך?

המון תודה!

נסה כמה פעמים לכבות ולהניע את הרכב עד אשר הודעת התקלה תעלם ודוושת הגז תעבוד.

במידה והבעיה לא הסתדרה נסה לנתק את כבל המינוס של המצבר כאשר המפתחות של הרכב מחוץ לסוויץ' !

בדרך כלל הבעיה נפתרת בצורה זמנית.

איזה כייף לי :)

פורסם
נסה כמה פעמים לכבות ולהניע את הרכב עד אשר הודעת התקלה תעלם ודוושת הגז תעבוד.

במידה והבעיה לא הסתדרה נסה לנתק את כבל המינוס של המצבר כאשר המפתחות של הרכב מחוץ לסוויץ' !

בדרך כלל הבעיה נפתרת בצורה זמנית.

זה באמץ מה שעזר להוציא אותו מהחניון, עם דחיפה קלה מאחור

פורסם
לא הבנתי, הצלחת להתניע את הרכב ?

לרכב לא היתה בעיה להניע, רק לא היתה תגובה מדוושת הגז.

הרכב נגרר למחרת למוסך רון אצל אופיר המקצועי ביותר (TosTos בפורום)

באבחנה הראשונית נראה שהמצערת כשלה. בבדיקה מדוקדקת אחר כך ראו שנשברו שני פינים בפס שיניים שמחבר בין המנוע של המצערת לדלתית של המצערת עצמה.

הותקנה לנו מצערת משומשת והרכב חזר תקין באותו יום.uploadfromtaptalk1454055895377.jpguploadfromtaptalk1454055903282.jpg

פורסם

אני יודע שיקומו עלי הרבה אנשים אך אני כל פעם בשוק מסוג התקלות המשביתות ברכבים חדשים או חדשים יחסית מקבוצת VAG. השבתה הכוונה שצריך גרר או להחליף רכיב יקר שכשל.

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

פורסם

אף אחד לא יקום עליך. רכבים מודרניים מכילים מערכות רגישות, מתוחכמות ומורכבות שחוות כשלים כאלה ואחרים. בית מצערת חשמלי כמו במקרה הנ"ל הוא דוגמה קלאסית לרכיב שהיה פעם פשוט ו"טיפש" והפך היום למכלול אלקטרו-מכני מורכב, רגיש ובעל חשיבות מכרעת לתפקוד הרכב.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תוכן חדש...