Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שדרוג מערכת bmw HiFi Loudspeakers

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3783 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

הזמנתי BMW והבנתי שברכב מותקנת המערכת סטריאו הבאה:bmw HiFi Loudspeakers

לפי מה שקראתי באינטרנט המערכת הזו באה עם מגבר חיצוני בהספק של 200 וואט, 5 מיד ריינג'ים ו 2 סאבים

וכמו שאתם רואים אין טוויטרים?!?!?!!?

רציתי לדעת האם יש אפשרות להוסיף טוויטרים בצורה זולה יחסית? או שצריך לשדרג את כל המערכת...

פורסם

קנית במוו חדשה ואתה מחפש פתרון זול? לא חבל?

בכל מקרה, אני בטוח שזה מגיע עם טוויטרים. זה במוו אחרי הכל, לא דייהטסו.

פורסם (נערך)

כשאני אומר זול אני לא מתכוון 100 שקל...

אני פשוט לא מעוניין להתקין מערכת שלמה מחדש בעלות של אלפי שקלים....

אחרי הכל להתקין עכשיו מערכת שלמה באיכות סבירה זה לפחות 6K ולא בא לי להוציא על מערכת כרגע סכום כזה

שלא נדבר על פירוק פלסטיקה והתעסקות עם הרכב כשמתקינים מערכת אפטר מרקט.

ולא בדקתי בכמה מקומות באינטרנט כולל באתר של במוו העולמי המערכת הזו מגיעה ללא טוויטרים שזה פשוט הזוי.

חשבתי על אופציה של חיבור מגבר נוסף ברכב רק עבור הטוויטרים ובעצם להגביר את הטוויטרים אקטיבית... אבל אני מפחד שתצא לי מערכת לא מאוזנת....

עריכה אחרונה על ידי misgavv
פורסם

לא מדובר בלוג'יק 7 להבנתי.

אבל בכל אופן, באתר הגרמני מצוין כך (תרגום ע"י גוגל לאנגלית):

HiFi speaker system

HiFi loudspeaker system with seven speakers and an analog amplifier (205 W amplifier power, multi-channel capability). The vehicle-specific equalizing coordinated ensures exclusive soundscapes with high transparency and brilliance.

Your benefits:

• Full, transparent sound with powerful bass and brilliant treble
  • perfect stereo impression on all seats
  • full sound volume even at low volumes
  • Speed ​​Independent sound impression

פורסם

לא מדובר ב לוגיק 7 אלה במערכת הבאה:

Loudspeaker system - BMW Advanced

With its 7 speakers and 205 W amplifier, the Loudspeaker system – BMW Advanced provides an outstanding audio experience for all passengers. It features two very high-performance central subwoofers, as well as a centre speaker which focuses the sound in front of the driver. This ensures an even distribution of sound throughout the interior of the car. The external 7-channel amplifier enables the audio to be finely tuned for a superbly crisp sound.

Benefits at a glance:

• outstanding sound quality on every seat
  • full-bodied bass
  • excellent, pure sound

וכפי שאני מבין את זה רשום שיש 7 רמקולים.

5 מידריינגים ו 2 סאבים זאת אומרת אין טוויטרים

פורסם (נערך)

מקצת חיפוש, אם אני מבין נכון מדובר ב: סנטר מיד, זוג מידים בדלתות קדמיות, זוג מידים במגש אחורי, זוג סאבים מתחת למושבים.

חוסר קיום הטוויטרים לא מעיד בהכרח שהתוצאה הסופית לא תהיה מספקת לאוזניך.

ישנם מידים בעלי טווח ניגון רחב.

קבל את הרכב ואז נדבר.

(אגב, לא התאפשר להוסיף את החבילה של הרמן קרדון?)

עריכה אחרונה על ידי Tom_22
פורסם (נערך)

לגבי פתרונות מקוריים יש לך את השדרוג להרמן קרדון שיוסיף לך שני טוויטרים ושני סאבים מתחת לכסאות.

אם תבחר בשדרוג כעת כאשר האוטו בהרכבה אצל היצרן תוכל לצאת בכ-8K ש״ח.

אם תזכר בכך מאוחר מדי, התקנה בשוק האפטר מרקט בארץ תעלה לך כ-10K ש״ח יותר!

כמו כן, למיטב ידיעתי בקונפיגורצית הביניים (HIFI) אין סאבים.

שני ״הסאבים״ שמתחת לכסאות מתפקדים כמידים ולא כסאבים.

רק בשדרוג להרמן קרדון הם הופכים לתפקד כסאבים.

(לא בטוח לגמרי לגבי הנקודה הזו)

שים לב,

ישנו פתרון של אלפיין (שיתכן ותתקל בו) שמוסיף שני טוויטרים, אבל, למיטב ידעתי הוא ממוצב מתחת לקונפיגורציית ה HIFI ולכן הוא לא פתרון טוב עבורך וככל הנראה לא ישפר לך את השמע.

http://www.ebay.com/ulk/itm/181809952777

עריכה אחרונה על ידי Gidimi
פורסם

אני לא יכול לשדרג את המערכת להרמן קרדון... הרכב שלי כבר יוצר לפי מה שהבנתי...

חוץ מזה שאני לא ממש מעוניין להשקיע עוד 8-10K על המערכת ברכב כרגע

פורסם

יש כל מיני חברות שמציעות סטים פלאג&פליי עבור BMW (מהמעט שעיינתי בנושא, פוקאל, רוקפורד, מאטצ' מבית אודיו-טק פישר ועוד).

רק צריך לבדוק אם יש כאלו שמתאימים למודל הספציפי שלך וגם צריך לראות איך פותרים את ענין הוספת הטוויטרים (גם מבחינת הגברה וגם מבחינת מיקום).

פורסם

מיקום לא אמור להיות בעיה מאחר והמערכת של הרמן קרדון (אופציה בתשלום) מגיע עם הטוויטרים לכן יש הכנה ברכב לטוויטרים...

פורסם

לפי התמונות ברשת המשולש בדלת שונה ואין מיקום מקורי (במערכות הפשוטות).

אבל למתקין מקצועי, נוסח יוסי אלפיין למשל, זו לא אמורה להיות בעיה יותר מדי.

פורסם

אני בטוח שאפשר להזמין מאיביי דיי בזול את הפלסטיקה שמגיע עם המערכת של ההרמן קרדון ואז יהיה את התושבות עבור הטוויטרים...

• תוכן חדש...