Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ולוסטר או מאזדה 2

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3787 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התלבטות מוזרה אני יודע, אבל שמעו

אני מחפש רכב פאן עם נראות מעניינת, פינוקים ואמינות.

הולסוטר האוטומטית בגרסה הבסיסית מציעה עיצוב מעניין, איבזור לא רע ותא מטען מכובד. במחיר של חבר היא עולה 125 אש"ח.

הבעיה היחידה שלי איתה היא שהיא מרגישה קצת לא מעודכנת, גם אם איכותית מבפנים.

המאזדה 2 בגרסת pure white ב 114 אש"ח היא סופר מיני סופר מאובזרת, משובבת עין וכיפית לנהיגה. הבעיה שלי איתה - שהיא רחוקה רק 10 אש"ח מהלוסטר שתציע לי יותר פרקטיות בטווח הארוך (תא מטען). למרות זאת, אבסולוטית היא לא יקרה, לעומת הפולו הבכירה נגיד.

אשמח לשמוע דעות לפה ולפה והמלצות נוספות.

פורסם

הפולו בגרסא הכי מאובזרת עולה 113900.. הפאביה 103900 שתיהן עדיפות על המאזדה 2 בגרסא המאובזרת

2016 Mini Cooper S - Pure Led

Maximum Go Kart Feel = 100% FUN

פורסם

נוחות נסיעה:

בזמן נסיעה מרגישים כל דבר בכביש, שיכוך הנסיעה לא משהו (חתך נמוך 16').

הציטוט הגיע מסיכום של חצי שנה עם הרכב, התיאור גם תואם לחוות דעתו של חבר שביצע נסיעת מבחן בשבוע האחרון בדגם הידני (מגיע עם גלגלי 15 אינץ' וחתך מעט גבוה יותר שאמור לתרום לנוחות). אני לא טוענת לרגע שנוחות הנסיעה של המאזדה שקולה לנוחות של S קלאס, אבל לא חושבת שיש פער משמעותי בינהם בסעיף הנ"ל.

גיר? הגיר הפלנטרי בדור האחרון של המאזדה מעולה, נעים, חלק, זריז. הטכנולוגיה נשמעת פחות סקסית וחדשנית, אבל בפועל הוא מתפקד מעולה ללא הצורך לחשוש מאמינותו.

מנוע? אתה צודק, אני אישית מתחברת הרבה יותר לאופי הפועלה של מנועי הטורבו, אבל המנוע של המאזדה עושה את העבודה, לעומת אטמוספריים אחרים בקטגוריה (למשל יאריס וג'אז שהנתונים שלהם גורמים לגבה קצת לעלות).

רכב זה לא רק מנוע וגיר, אלא מכלול של דברים, בעיניי למשתמש הממוצע המאזדה עדיפה מבחינת האחריות הארוכה יותר, תדמית האמינות שבינתיים מוכיחה את עצמה גם בפועל ואיבזור עשיר יותר.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

נסעתי במאזדה 2 החדשה (חבר קנה), וזה הרכב הכי קשיח שנסעתי עליו אי פעם.. לכן אמרתי שהנוחות של הפאביה עדיפה ביחס למאזדה כמובן. הפאביה בנוסף גם תהיה חסכונית יותר בוודאות.

2016 Mini Cooper S - Pure Led

Maximum Go Kart Feel = 100% FUN

פורסם

אני נסעתי על המאזדה 2 ועל הפאביה.

כמובן ששניהן חדשות

הפאביה מרגישה מעט "חזקה יותר" אבל לדעתי המאזדה 2 יציבה יותר על הכביש ומעט קשיחה יותר מהפאביה.

לגבי פותח האשכול,

זה 2 רכבים שלא בדיוק באוהת הקטגוריה. אם אתה מחפש רכב יותר ספוטיבי זה הולוסטר, הוא נועד לענות על הצורך הזה. המאזדה 2 היא בסך הכל סופר מיני, לא סופר מיני ספוטיבית.

ד"א, אני רוכש מאזדה 2 כרגע (2016 חדשה)

• תוכן חדש...