Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רעידות סרק

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8520 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.יש לי בעיה מאז שהחלפתי סעפת פליטה באוטו האוטו רועד בהילוך סרק. הייתי במרום צמרת והם לא מצאו את הבעיה :shock: עשיתי גם איפוס מחשב בתקווה שאולי זה יעזור,וזה גם לא עזר.האם זה קשור למחשב,או לכיוונים אחרים שצריכים לעשות לאוטו. מה אני צריך לעשות HELP ME :roll:

פורסם
שלום לכולם.יש לי בעיה מאז שהחלפתי סעפת פליטה באוטו האוטו רועד בהילוך סרק. הייתי במרום צמרת והם לא מצאו את הבעיה :shock: עשיתי גם איפוס מחשב בתקווה שאולי זה יעזור,וזה גם לא עזר.האם זה קשור למחשב,או לכיוונים אחרים שצריכים לעשות לאוטו. מה אני צריך לעשות HELP ME :roll:

הנה כמה דברים לבדוק מהזול ליקר

1. תבדוק את צינור הוואקום מחיישן המאפ סנסור שממוקם בדופן קיר האש

אני ממליץ להחליף אותו בחדש, מדובר בעלות של שקלים בודדים

2. אם אני זוכר נכון יש לך סעפת פליטה של סופרספרינט

יש בעיה במיקום חיישן הלמבדה בכך שהוא יושב בצינור שיוצא מצילינדר מס' 4 ולא בצינור המרכזי מכל הצילנדר, הנתונים של החיישן קטועות ולא רציפות כמו בחיישן שממוקם בצינור הראשי, רואים את זה בקריאות של שעון air/fuel או בחיבור מד מתח לחיישן הלמבדה.

יתכן והחלפת חיישן הלמבדה תפתור את הבעיה.

3. יש לבדוק מה מצבו של מנוע הצעדים, יתכן והוא דורש ניקוי ושימון הוא נמצא מתחת לסעפת היניקה תלוי בבית מגומי והגישה אליו מאד לא נוחה

4. מאפ סנסור תקול

בהצלחה.

http://www.motorica.net - מוטוריקה.נט

פורסם

יש רעידות קלות בהילוך סרק..האוטו עומד ב-1000 סל"ד קבוע.

הרעידות החלו ישר אחרי השיפוץ ראש.

ההרכבה הייתה טובה במוסך לכן לא נראה לי שזה עניין של הרכבה לקויה.

שנית הרעידות מגיעות ממערכת הפליטה ולא ממנוע שרועד.

כפי שציינתי קודם האם יכול להיות שהדוד גורם לרעידות כתוצאה מפליטה מאוד חזקה והיא זו שגורמת לויברציות? (כי העניין הוא לא רעידות כל כך כמו שזה וירציות)

נ.ב. איו חורים לא בדוד ולא לכל אורך הסעפת.

תודה לעונים.

החיים הם סחיטה של המצערת.

• תוכן חדש...