Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3817 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מסתבר שהרצח האחרון בעתניאל היה הרצח האכזרי ביותר. כשהתחלתי לקרא את המשפט להלן זה נראה לי קצת מוזר כי לפי כל הכתבות באתרים האחרים הרצח הוזכר בצורה יבשה כדקירות, היו עוד הרבה כאלה בגל הטרור הזה.

היה רמז כלשהו שכאן היה משהו קצת חריג כשסיפרו שהמחבל ניסה לשלוף את הסכין ולא הצליח. לא הבנתי איפה הוא תקע אותו שהיה לו כל כך קשה לשלוף אותו.

ואז הגיעה הכתבה הבאה בטמקא

"לפי העדויות, הפיגוע בעתניאל נתפס כאכזרי ביותר שבוצע בגל הטרור הנוכחי. המחבל הבחין בדפנה מאיר ז"ל בעת שצבעה את משקוף דלת ביתה, ניגש אליה מאחור ונעץ באכזריות את הסכין בראשה. בתה הבכורה הייתה עדה לאירוע. הבת המבוהלת התעשתה במהירות והתקשרה להזעיק עזרה."

זה עדיין תיאור לקוני במיוחד אבל לפחות אפשר להבין קצת על האכזריות הרבה שזה נעשה וזה גם מסביר למה הוא לא הצליח לשלוף את הסכין

ואת זה ביצע מחבל בן 15.

באירועים השונים בעבר ובהווה, כל הזמן מסתירים פרטים על אירועי הרצח האלה והצורה האכזרית במיוחד שהם נעשים, כאילו מנסים להגן על משהו או על מישהו, מפני מה ?

פורסם

על כבוד הנרצחים, על ילדים שיקראו את התיאור הגרפי של הרצח המחריד הזה, ועוד כמה סיבות שאפשר לחשוב עליהן.

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it is what you do with the gift of life that determines who you are

Mewtwo -

פורסם

נראה לי שזה בגלל שהעיתונות סמולנית שונאת ישראל חובבת מחבלים

או מה שR8 מעלי אמר

כנראה אחד מהם =\

(אחת השאלות מרטינז... אחת השאלות)

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

כבוד הנרצחים - יכול להיות, אם כי בהרבה מקרים דווקא המשפחות שהזדעקו על הדרך הנקייה שרצח יקיריהם מדווח בתקשורת, המשפחות לעיתים דווקא מעוניינות שכל העולם יראה את האכזריות של המחבלים. למשל במקרה של רצח התינוקת שלהבת פס למי שזוכר. המשפחה ביקרה מאד את הסטריליות של התקשורת ופירסמה בעצמה תמונה לא מטושוטשת של התינוקת שנורתה בראש על ידי צלף פלשתיני.

לגבי הגנה על הילדים שיקראו תיאור עיתונאי קצת גראפי ?, יצא לך לראות סרטי אקשן ואימה בזמן האחרון ? סרטים כמו "חניבעל" ודומיו, האלימות והמראות הגראפיים שם מקצינות את המציאות ברמות מטורפות, וזה בסדר שילדים יכולים לראות בלי בעייה ? תוסיף לזה גם משחקי מחשב מודרנים עם וידאו גראפי במיוחד של דרכי מוות חולניים שם בכלל הם משתתפים בעצמם ברציחות.

פורסם

כי התשקורת סמולנית וגם בגצ.

אה רגע, זה כבר נכתב.

אתמול נרצחה אשה בחולון, ובעלה מבוקש כרגע על ידי המשטרה.

מוזר, אבל לא ראיתי תיאורים גרפיים באתרים. למעשה, חוץ מאיזה דיווח לקוני במבזקים של טמקא, לא ראיתי על זה שום דבר בכלל.

איך אתה מסביר את זה?

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

באירועים השונים בעבר ובהווה, כל הזמן מסתירים פרטים על אירועי הרצח האלה והצורה האכזרית במיוחד שהם נעשים, כאילו מנסים להגן על משהו או על מישהו, מפני מה ?

כבוד הנרצח, משפחתו וכו'.

קרוב משפחה שנרצח זה דבר נורא כשלעצמו, לדעת שהוא נרצח בצורה כה אכזרית ו"גראפית" זה מעצים את הכאב עוד יותר.

לפני בערך 25 שנה נרצחה בבת ים נערה בשם הלנה רפ.

הדיווח בתקשורת היה מאוד לקוני, סיפרו שהיא נדקרה.

באותו זמן אמא שלי עבדה במטה הארצי (שהיה בתל אביב ) ומפה לשם נחשפתי לתמונות שצולמו על ידי אנשי המז"פ.

מסוג הדברים שאתה רק מאחל שמשפחת הנרצח לא יראו או ייחשפו אליו.

אגב, דאע"ש בנו על כך את כל "אפקט הפחד" שלהם, הרי הם לא ארגון הטרור הראשון שקם, הם גם לא היו הראשונים שכרתו ראשים.

הם כן היו הראשונים שלקחו שיטות רצח גרפיות במיוחד ובאמצעות שימוש אינטנסיבי במדיה הפכו את עצמם לארגון הטרור הכי אכזרי ומטיל אימה אי פעם.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

לומר שזה הרצח האכזרי ביותר בגל הטרור פוגע בעצם במשפחות ויקירי הנרצחים האחרים שבוודאי חשים שהרצח הנוגע להם היה האכזרי מכולם. לא הגיוני כל כך "לדרג" את מידת האכזריות ואפשר להניח לעניין...

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

כל רצח שנעשה פנים אל פני בנשק קר אכזרי באותה המידה. זה לא משנה אם שיספו גרון, תקעו סכין בראש או ניקבו את הגוף עם סיכה והקורבן דימם למוות.

לנרצחים יש משפחות, יש קרובים ויש מכרים. צריך לכבד את הנרצח, מכריו ומוקיריו.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

הנרצחים בבית כנסת בירושלים עברו התעללות לפני שמתו, כולל חיתוך אברים מסויימים, היה צו איסור פרסום כי הרוצחים נשלחו ע"י דאעש.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

את כל הפרטים הגרפיים אפשר למצוא ללא צנזורה בכל מיני אתרי אינטרנט ובוואטסאפ, כמו למשל התמונות של הרוצח מת"א אחרי שהשוטרים ירו בו.

לדברים האלה יש לא מעט ביקוש ואם לתקשורת היה מותר להציג את זה, תהיו בטוחים שהיא הייתה. החברה שלנו הולכת ונהיית צמאה לאלימות יותר ויותר, סרטי קולנוע ומשחקי מחשב כבר לא מספקים את הריגוש ויותר אנשים רוצים לראות את הדבר האמיתי.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

לא הבנתי למה זה הרצח הכי אכזרי? לקבל סכין בראש זה שונה מלקבל סכין בגרון?

לא זוכר את שמו של האדם מפיגוע הדריסה בירושלים שלאחר שנדרס, המחבל יצא מהרכב ודקר אותו בראש עם סכין קצבים.

(זה שיצא מרכב מסחרי של בזק).

לצערי לא מדובר פה בבני אדם אלא ביצורים שהם כמה רמות מתחת לבעלי חיים, כך שכלום כבר לא מפתיע אותי.

פורסם

גם לי קפץ הפיגוע דריסה+דקירה ההוא לראש, של המחבל מבזק.

חבל היה לי לראות שהוא מת במקום, מוות בייסורים או איזו נכות פסיכית לשארית חייו היו יכולים להלום אותו טוב יותר.

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם
כל רצח שנעשה פנים אל פני בנשק קר אכזרי באותה המידה. זה לא משנה אם שיספו גרון, תקעו סכין בראש או ניקבו את הגוף עם סיכה והקורבן דימם למוות.

לנרצחים יש משפחות, יש קרובים ויש מכרים. צריך לכבד את הנרצח, מכריו ומוקיריו.

לא יודע למה, הזכרת לי את השיר הזה:

אולי משהו בפשטות של רצח מאחורי לחיצת כפתור ולא פנים אל פנים גורם לנו לתפוס אותו כפחות אכזרי.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

ההבדל בין הרג בלחיצת כפתור לבין הרג פנים אל פנים הוא כמו ההבדל לרצות שמישהו ימות לבין ללכת להרוג אותו.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
גם לי קפץ הפיגוע דריסה+דקירה ההוא לראש, של המחבל מבזק.

חבל היה לי לראות שהוא מת במקום, מוות בייסורים או איזו נכות פסיכית לשארית חייו היו יכולים להלום אותו טוב יותר.

על מה אתה מדבר? לצערי הרב המחבל מאותו פיגוע חי.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3817 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...