Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3818 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

קניתי סיאט איביזה חדשה והחלפתי את הצמיגים הרגילים(15") לג'אנט של הדגם ספורט(16") ושמתי לב שנורת הלחץ אוויר נדלקה.. עכשיו הוא שם לי לחץ אוויר בצמיגים החדשים לפני ששמתי אותם ובדק איזון גלגלים, הכל היה תקין..

מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה?

פורסם

איך לבדוק מה הל"א המומלץ לצמיגים האלו? ההמלצות שרשומות לי הן לגבי ה15" הקודמים..

הצמיגים החדשים הם 215/40 16"

פורסם

ואם אין במדבקה משהו מוגדר לפי מידות אז פשוט הלחץ שמופיע שם (לא תמיד יש הבדל לפי מידה).

באוטודאטה מופיע 33 קדימה, 30 אחורה לכל דגמי הבנזין, אבל היו כמה שרשורים לאחרונה כמדומני שנגעו בדרישה לל"א גבוה יותר ע"פ היצרן (יותר קרוב ל-40).

לא לשכוח לאפס כאמור את מערכת ה-TPMS שב-VAG משתמשת במערכת ה-ABS כדי לנטר את מהירות סיבוב הגלגלים כדי לקבוע הימצאות תקר. שינוי המידה גרם לשינוי שיקפיץ את ההתרעה, הגם שהשינוי קטן.

פורסם

בגמ פורטל שמו לי 33 בכל הצמיגים, מה אתה אומר, להוריד את האחוריים ל30?

ע"פ איך שהחיישן עובד זה אמור לכבות את הנורה?

פורסם
איך לבדוק מה הל"א המומלץ לצמיגים האלו? ההמלצות שרשומות לי הן לגבי ה15" הקודמים..

הצמיגים החדשים הם 215/40 16"

אתה בטוח שאלה מידות הצמיג החדש ?

איזה כייף לי :)

פורסם

נאמר לך מפורשות לבדוק הוראות יצרן. תתחיל בזה.

ככלל אצבע, עדיף לחץ אוויר גבוה מאשר נמוך.

לכל דגם צמיג יכול להיות ל"א אידיאלי אחר (שגם תלוי בדרישות שלך כנהג).

אתה יכול להמשיך עם הלחץ הנוכחי (בתנאי שאינו נמוך מהנדרש ע"י היצרן) ולשים לב להתנהגות הרכב ואופן השחיקה של הצמיג ולשנות בהתאם.

יש מספר דיונים לא מבוטל שדן בענין.

לגבי הנורה - גם כאן נאמר לך מפורשות שצריך לאפס את החיישן. חיפוש בספר רכב או בפורום היה מוצא לך תשובה כיצד. למשל בדיונים דומים למטה.

פורסם
בגמ פורטל שמו לי 33 בכל הצמיגים, מה אתה אומר, להוריד את האחוריים ל30?

ע"פ איך שהחיישן עובד זה אמור לכבות את הנורה?

בשני מידות הצמיגים הלחץ הנדרש הוא 29 PSI. תוריד את הלחץ ללחץ המומלץ ותאפס את המערכת.

איזה כייף לי :)

פורסם

הצלחתי לאפס את זה בסוף(בדגם שלי זה דרך המולטימדיה ולא כפתור ליד הידית הילוכים), אני גם אשאר על 33 בכולם, תודה רבה על העזרה.

פורסם

כן, יש לי גם איביזה FR ליד הבית עם ה16" כברירת מחדל, לשנינו רשום 33 קדימה 30 אחורה, אבל לא משנה, אני כבר אשאיר ככה.

• תוכן חדש...