Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3814 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אהלן

היום בבוקר יצאתי להביא את התיק של הילד מהבגאז'. פחים של זבל היו צמודים אליו אך לא נוגעים ברכב. היתה לי מחשבה להזיז את הרכב אבל אמרתי לעצמי "לההה לא צריך להיות פרנואידי" 10 דק אח"כ העמסתי את הילדים ברכב, הפחים כבר לא היו וגיליתי את השריטה הזו. רואים שזה נעשה במכוון ועמוק מספיק כדי שלא יהיה אפשר לטפל עם פוליש. הציפורן נתפסת בשריטה המושקעת.

איך מטפלים בדבר כזה?

ואני למדתי לקח להקשיב לאינטואציות שלי פרנואידיו(ט)ת ככל שיראו !

uploadfromtaptalk1452501128540.jpg

עריכה אחרונה על ידי car4fun
פורסם

פרוייקט touch up קטן יעשה שינוי גדול, רק מצריך זמן וסבלנות.

לא סיפור יקר כלל וכלל.

בצע חיפוש קטן, יש כמה דוגמאות מאוד טובות בפורום, מפורטות לעילא עם תמונות והסברים ממצים.

(רושם מהאייפון קצת קשה להביא לינקים).

בהצלחה.

"יאללה בירי".

פורסם

כרגיל תמיד אפשר לסמוך עליך.

אריץ בדיקה מחר מול מחשב. גם אני בנייד.

Tnx

בנתיים, אם יש רעיונות נוספים אשמח

פורסם

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?578536-%D7%93%D7%99%D7%98%D7%99%D7%99%D7%9C%D7%99%D7%A0%D7%92-%D7%9E%D7%9C%D7%90-Audi-A3-1-8T-%D7%92%D7%9C%D7%A8%D7%99%D7%94

תוכל להסתכל פה לדוגמה לתיקון חריטה דומה, רק ארוכה הרבה יותר. אפשרי בהחלט, אך אל לך לצפות לתיקון למצב המקורי. טשטוש טוב בהחלט אפשרי.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

• תוכן חדש...