Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיג'ו 206 ידני שנת 2002, קוד תקלה P0200

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3806 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

למרות שהשתמשתי לא מעט בטיפים במידע שיש פה בפורום זאת הפעם הראשונה שאני מעלה בעיה.

מדובר בפיג'ו 206 שנדקלה נורת STOP באדום והאוטו מגמגם.

בחיבור סורק תקלות הפלט הוא P0200. ממה שהצלחתי להבין זה משהו במערכת בקרת האויר והדלק ומרגיש לי הגיוני בעקבות הגמגום.

בהסתכלות במנוע יש צינור שנקרע ואני חושד שזאת הבעיה:

uploadfromtaptalk1452452871120.jpg

חיברתי את הצינור עם איזורליבנד וכרגע בנסיעה של רבע שעה האוטו בסדר.

כמה שאלות:

1. מה יכולה להיות התקלה ע"פ הקוד ואם אכן הצינור הנ"ל קשור.

2. אם הצינור אכן קשור ובלי קשר, מהיכן אפשר להשיג את החלק? מה זה בכלל? מק"ט? מה לחפש בקיצור.

3. לא מצאתי שום אפשרות לאפס את התקלה עם כל אפלקציה אפשרית, יש הסבר כיצד לעשות את זה? או שכמו פעם לנתק מצבר ולחכות כמה דקות.

תודה רבה לעוזרים

פורסם

זה צינור נשם, והגיוני שאם הוא קרוע המנוע שואב אוויר לא מחושב ולא יודע איך להתמודד איתו.

זה קורה הרבה בפיגו סיטרואן, הצינורות האלה פריכים ונשברים בקלות. נתקלתי בזה כמה פעמים במנוע NFU, אך למזלך בניגוד למנוע הזה, הצינור אצלך בודד ולא מתפצל למספר צינורות, לכן יהיה זול יותר.

קפוץ לג'אן ברחוב המסגר.

http://www.jan.co.il/?sl=he

Stay Dirty

פורסם

מספר התקלה שהעלית (P0200) קשור למדידת מתח על אחד המזרקים ע"י המחשב, המחשב מזהה ששינויי המתח על המזרק

(שינויים שדרושים להפעלת ההזרקה) לא עומדים בטווחים האמורים.

הבעיה היא או במזרק או בחיווט אליו שמקצר.

בלי קשר טוב שמצאת צינור פגום גם בו כדאי לטפל.

פורסם

ראשית תודה רבה על התגובות המהירות והמקצועיות.

לאחר עוד כמה נסיעות הסתבר שה"פלסטר" ששמתי לצינור לא פתר את הבעיה והגמגומים ממשיכים.

הציעו פה שהבעיה אולי במזרק ואשמח לבדוק בעצמי אם יש בעיה בחיווט לפני שאני נכנס למוסך (לא כ"כ באפשרותי להוציא כמה אלפים במוסך עכשיו).

אשמח לדעת איפה נמצא המזרק הזה או לפחות איך הוא נראה כדי שאבדוק חיווט אליו.

מה ס"ג של עלות מזרק חדש? אפשרי להחליף לבד? יש לי ניסיון קל בהחלפות ברכב וטיפולים אז התכנון הוא להחליף לבד אם לא מסובך.

מספר השלדה:

yf32akfwf2w003795

תודה רבה.

פורסם

ללא שם.jpg

צינור הנשם מגיע כיחידה אחת עם צינור הזנת הדלק, אני מניח שזה יהיה יקר.

מק"ט האינג'קטורים אצלך הוא-1984e0 והמחיר הוא כ-700 ש"ח למקורי בארץ.

בכל אופן הייתי מתחיל מהחלפת הנשם, הרי תצטרך להחליף אותו גם אם הוא לא מקור הבעיה כרגע.

נסה לבדוק מחיר אצל המוכר הפולני :lol:.

באינג'קטורים במקומך לא הייתי מתעסק על סמך קוד תקלה אחד- לדעתי פנה לאחד המומחים בפורום (אורן/גבע) לאיבחון מדוייק.

בהצלחה

פורסם

עדכון,

ביום שישי התפנה לי זמן והחלטתי לתקוף את הבעיה.

עוד בבוקר התקשרתי כדי לקבל הצעת מחיר לצינור נשם והתשובה היתה 970!!! ש"ח לא שאלתי אפילו עם זה לפני או אחרי מע"מ. פשוט חוצפה וחזירות של היבואן בארץ.

התחלתי עם הרכב, ישר ראיתי את הצינור שוב משוחרר והפעם חיזקתי אותו ברצינות עם המון איזורליבנד ועד עכשיו עדין מחובר, ביום ראשון אני אמצע צינור בגודל הזה ואחליף כמו שצריך, נראה כמו צינור שירשורי רגיל.

עברתי לאינג'קטורים, בדקתי מגעים שיחקתי קצת ווידאתי שאין לכלוך והכל נקי.

הוצאתי את הפלאגים וגיליתי שמצבם בכי רע, בצהרי יום שישי כבר לא היה מקום פתוח, הסתפקתי בלנקות אותם וביום ראשון אחליף אותם.

חיברתי סורק, מחקתי תקלות והרצתי סריקה חדשה ועד כה אין תקלה והאוטו חזר לעצמו ונוסע חלק.

מקווה שהבעיה מאחוריי.

לגבי פלאגים, יש המלצות? מחיר משוער?

ושוב תודה לכם על התשובות וההכוונה.

• תוכן חדש...