Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3823 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים

מוניתי לארגן יומיים כיף לכ9אנשים מהחברה. מדובר באיזור ים המלח.

כולם היו כבר ומכירים את האטרקציות הרגילות: מצדה,נחל דויד,נחל עוג. אני מחפש להפתיע ולשחק אותה...

אנחנו נישן לילה אחד במאהל באיזור- פעילות מאהל רצויה מאוד

באופן כללי האוכלוסיה אוהבת:

טיולים-לא רמת משפחות וגם לא אקסטרים

קולינריה ויין עם דגש על סדנאות

כל הדרכה איכותית בנושאי היסטוריה,תרבות,הומור,גבריםו נשים ודומה.

אנחנו מחברה תעשייתית כך שגם סיור מעניין במפעל בא בחשבון

תודה אורן

פורסם

הייתי שם אך רוב המקום די מת, האטרקציה היחידה שמצאתי שם למעט מנוחה בבית מלון ורחצה בים המלח -

http://food.walla.co.il/item/2874222

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
פורסם

רוצה טיול שהוא לא למשפחות ויפתיע את כולם?

ארובת השועל, בדרום ים המלח.

http://canyoning.webix.me/%D7%90%D7%A8%D7%95%D7%91%D7%AA%20%D7%94%D7%A9%D7%95%D7%A2%D7%9C.asp

אחד מקומות המדהימים שיצא לי להיות בהם. מדובר בפיר שנמצא על הר סדום, פיר שיורד לתוך ההר עצמו. בדר"כ יורדים למקום הזה בסנפלינג (זה היה הסנפלינג הכי מפחיד שיצא לי לעשות), ואז הולכים בנחל תת קרקעי (יבש) עד היציאה. בגלל שביקשת טיול לא אקסטרימי אז אתם יכולים להכנס מהיציאה ואז ללכת בפנים עד שתגיעו לפיר מלמטה, מראה מרהיב בפני עצמו.

שים לב, למרות שלא מעט אנשים נכנסים לשם הכניסה למקום אסורה ויש גם שלט שמודיע על כך. יש סכננת התמוטטות במקום. הכניסה למקום על אחריותכם בלבד. אם תחליטו ללכת על זה, אז בטח לא ביום שיש בו סיכוי לגשם.

• תוכן חדש...