Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3830 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

יש לי ג'יפ מדרכות של וולוו (XC-90):lol:, ואני משתמש בצמיגי 235/65/17, כעת בצמיגי הנקוק AT ואני רוצה להחליף לכביש מלא או לכביש שביל.

שמעתי כי יש פנצ'ריות אשר מתמחות (במובן החיובי של המילה:wink:) להחליף ללקוח צפוני עם ג'יפ מדרכות את הצמיגים מרכבו החדש לסוג אחר או פירמה אחרת, או החלפת 4 צמיגים במקרה של פנצ'ר ראשון גם כשהצמיגים עדיין טובים.

אני מחפש המלצה (מידיעה בלבד, בבקשה) על פנצ'ריה המתמחה במכירת צמיגי ג'יפים יד שנייה במצב מצוין בלבד. אמין, לא חשוב היכן.

בתודה,

יהושע

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

פורסם

לתשומת לב: לא הכוונה באזור הצפון בדווקא

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

פורסם

יהושע שלום רב, האם כוונתך לקנות צמיגים משומשים?

במידה וגם חדשים על הפרק, באתר טייר-קלאב תוכל למצוא את ה-Hankook RA23 אשר מסווג כצמיג כביש-שביל בעלות של 644 ש"ח.

אם חשקה נפשך בצמיג כביש נטו בעל יכולות ספורטיביות יותר, תוכל למצוא את ה-Toyo T1 Sport בעלות של 746 ש"ח.

כל המחירים כוללים הכל - מע"מ, איזון והתקנה והינם קבועים וסופיים.

ברכישת זוג צמיגים תקבל 3% הנחה וברכישת רביעיית צמיגים תקבל 5% הנחה.

אם יש לך שאלות נוספות, אשמח לעזור.

• תוכן חדש...