Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3802 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תודה על ההצעות.

בחיפה אנחנו לא רוצים לגור (זיהום, צפיפות וכדומה), ולכן מעדיפים משהו בין חדרה לחיפה, רצוי עם נגישות טובה לתחבורה ציבורית (בשביל חברה שלי). אני עובד בטירת כרמל, כך שחוץ מרכבת אני צריך גם לקחת אוטובוס, אז מתל אביב זה רחוק מדי.

בנוגע למגדלי מרדיאן/חוף הכרמל - יש דירות יפות ומאובזרות של כ-50-60 מ"ר בפחות מ-3 אלף, וגם המיקום מצוין. הבעיה היא ששמעתי (וגם קראתי) שהבניין מושך אוכלוסיה לא הכי איכותית (עבריינים, דירות לפי שעה וכדומה), וגם על בעיות עם חברת הניהול (שזה פחות קריטי מהקודם).

פורסם (נערך)

ספיידרמן - זה בערך 1.5-2 ק"מ לחוף הכרמל- ממש לא 6 דקות, וזה על הטיילת שיכולה להיות נעימה מאד בשעות מסוימות ומאוד לא נעימה במזג אויר קצת סוער.

גדי - הצד המערבי של חיפה ממש לא מזוהם, תל אביב הרבה יותר מזוהמת מהאזור הזה. וד"א, הסיפור של YNET מאתמול נראה לי הזוי, אם הוא היה נכון היו צריכים להיות בחיפה בערך 30% ילדים מפגרים, לא בדיוק האוכלוסיה שמזינה את הריאלי או את הטכניון. אבל עם הרמה של כתבי המדע\רפואה בישראל אני לא מופתע מהפרסום, מרבית הכתבים האלה לא מבינים דבר וחצי דבר ממה שהם כותבים.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

ספריאל

אתה רואה זה השפיע גם עליך מבלי שתרגיש.

לפות"ש

הצד הזה של הכרמל חף מפגעי הזיהום של הצד הפונה למפרץ

המציאו כבר לפני כ 150 שנה את האופניים , ניתן גם על אופניים חשמליות

ב 200 ימים מסה"כ 250 ימי עבודה מזג האויר לא יהיה קשה.

מה איכפת לך מהשכרת חדרים לשעה, בייחוד שאוטוטוטו מחוקקים חוק נגד התועבה הזו:lol:

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

כשאמרתי זיהום אז התכוונתי לא רק למפרץ חיפה (כמובן שלגור בקרבתו לא על הפרק) אלא לזיהום שקיים (כנראה) ברוב הערים הגדולות, לכן אנחנו מחפשים משהו פחות עמוס והומה.

בנוגע למגדלי חוף הכרמל - הסכמתי שמדובר באזור מצוין, ואם הייתי גר לבד אז לא היה מפריע לי, אבל אני לא רוצה לגור עם חברה שלי ליד עבריינים, ערסים ושאר הפתעות (במידה ומה שאני שומע נכון, צריך לקפוץ לשם כמה פעמים ולבדוק).

פורסם
אם הוא היה נכון היו צריכים להיות בחיפה בערך 30% ילדים מפגרים, לא בדיוק האוכלוסיה שמזינה את הריאלי או את הטכניון. .

יש המון שאינם חיפאים בטכניון.

גם לא חסר מפגרים שם, במיוחד מרצים :)

הכל בצחוק.

זיהום אוויר קיים, ברמה כזו או אחרת. בחיפה, גם בתל אביב, ובכל עיר מרכזית ו/או בעלת מפעלי תעשייה אני סבור.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
ספיידרמן - זה בערך 1.5-2 ק"מ לחוף הכרמל- ממש לא 6 דקות, וזה על הטיילת שיכולה להיות נעימה מאד בשעות מסוימות ומאוד לא נעימה במזג אויר קצת סוער.

.

בדקתי היום, מדלת לדלת כ-1.35 ק"מ... (מד האוץ מתחלף כל 100 מטר)

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

טוב, לא נריב על 150 מ', וכמובן תלוי באיזה דרך בוחרים. העניין הוא שבקיץ ממש כיף ללכת על הטיילת. בחורף הרבה פחות.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

קודם כל - אני בדקתי במפות GOOGLE שנתנו ערך דומה.

שנית - טיילת דדו מתחילה בערך במגדלים ונגמרת בערך בתחנת הרכבת. כל 200 מ' יש סימון בריצוף, ואורך הטיילת 2 ק"מ (מדובר בקטע הקלאסי, לפני השיפוץ וההארכה צפונה).

פורסם

כמובן שהייתי מעדיף יחידת דיור בבנימינה ושות' אבל אם אתה לא מוצא אז אני מצטרף לאלו שממליצים לך לבדוק את אור עקיבא.

גאוגרפית זה בדיוק מה שאתה צריך. היתה תקופה שהייתי נוסע מקיסריה לטירת הכרמל כל בוקר, היה לוקח 23 דקות ואף פעם לא היו פקקים. מבחינת אוכלוסיה, אז יש ויש. יש הרבה בניה חדשה, גם באזור הצפוני ולאחרונה גם ליד המחלף. סביר להניח שבאזורים אלו האוכלוסיה חזקה יותר.

אור עקיבא עדיפה על חדרה לדעתי. יוצא לי להיות שם הרבה וזה בסה"כ מקום נחמד. פחות עיר יותר יישוב.

פורסם
בנוגע למגדלי חוף הכרמל - הסכמתי שמדובר באזור מצוין, ואם הייתי גר לבד אז לא היה מפריע לי, אבל אני לא רוצה לגור עם חברה שלי ליד עבריינים, ערסים ושאר הפתעות (במידה ומה שאני שומע נכון, צריך לקפוץ לשם כמה פעמים ולבדוק).

גרתי במרינה בהרצליה עם אשתי ויש שם אותו הרכב אוכלוסיה, ממש ממש לא מפריע. הם מתנהגים יפה כשזה אצלם בבית.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

מקפיץ לעוד שאלה בנושא - מישהו יודע עד כמה פרקטי לעשות נסיעות יומיות בתחבורה ציבורית מזכרון יעקב לתל אביב וחזרה (נניח אוטובוס לרכבת בנימינה ומשם ברכבת לתל אביב)?

• תוכן חדש...