Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3802 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
תוותר על עתלית בגלל סעיף ג'.

דווקא היה לי הרושם (לא מנסיון אישי או משהו) שהאוכלוסיה בעתלית איכות למדי ובעלת אמצעים, מדוע לטענתך היא לא?

(OO=[iIIIII][iIIIII]=OO)

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

יפה נוף. זו השכונה שלי, הכי קרובה לרכבת (מרחק הליכה).

קח בחשבון שזו השכונה הכי יקרה, הבנייה כאן היא לא בנייה רוויה אלא וילות. ככה שאנחנו מדברים כאן על יחידות דיור.

נסה להמנע מנווה פרדסים (קרוב לשכונות בעייתיות), המסילה.

אם תרצה עזרה ספציפית שלח פרטית, אשמח לעזור ולפרסם שאתה מחפש בקבוצת הפייסבוק של היישוב.

פורסם
דווקא היה לי הרושם (לא מנסיון אישי או משהו) שהאוכלוסיה בעתלית איכות למדי ובעלת אמצעים, מדוע לטענתך היא לא?

רצינו לשכור שם דירה לפני כשנה וחצי.

יש שוני רב ברמה הסוציואקונומית של התושבים במקום ועדיין יש שכונות של אוכלוסיות "מוחלשות", ואתה יודע - מספיק חרא אחד כדי להרוס לכולם.

לגבי פרדס חנה - נווה פרדסים זה אתר בניה והשכונה הסמוכה גם לא משהו. בגלל זה המלצתי על כרכור.

משכנתא זה קל

פורסם

עדיף. מצד שני, גם לגור "על הרכבת" זה לא נעים ולא נחמד.

כשאנחנו חיפשנו, לא ראינו אופציות רלוונטיות כלשהן בבנימינה.

משכנתא זה קל

פורסם
יפה נוף. זו השכונה שלי, הכי קרובה לרכבת (מרחק הליכה).

קח בחשבון שזו השכונה הכי יקרה, הבנייה כאן היא לא בנייה רוויה אלא וילות. ככה שאנחנו מדברים כאן על יחידות דיור.

נסה להמנע מנווה פרדסים (קרוב לשכונות בעייתיות), המסילה.

אם תרצה עזרה ספציפית שלח פרטית, אשמח לעזור ולפרסם שאתה מחפש בקבוצת הפייסבוק של היישוב.

תודה, שלחתי הודעה פרטית.

אנחנו לא רוצים "על הרכבת", אלא משהו שיהיה עד 20 דקות הליכה (לא אידאלי בחום/קור, אבל עדיף מלחכות לתחבורה ציבורית, להחזיק עוד רכב וכדומה).

לגבי בנימינה, אכן קשה למצוא משהו בתקציב שלנו, ועושה רושם שכרגע פרדס חנה תתאים יותר.

אגב, כשאתם אומרים אוכלוסיות "מוחלשות", בעייתיות וכדומה, למה הכוונה? ערסים של שכונה ד' בבאר שבע/נתניה וכדומה עם קריוקי מסביב לשעון?

פורסם

"אוכלוסיות מוחלשות" כהגדרתי, הכוונה לשכונות בעלות אופי סוציואקונומי נמוך, בנייני רכבת מכוערים, איזורים מוזנחים יותר ע"י

המועצה מבחינת ניראות השכונה ובכלל.. 15 שנה אני פה, אם בא לי לעשן איזה שכאטה אני יודע איפה למצוא אותה. :)

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

מקפיץ לעוד ניסיון. אחרי כחודש של חיפושים בנימינה כנראה ירדה מהפרק (עקב היצע נמוך יחסית של דירות, ומחירים גבוהים למדי), אז נשארנו עם פרדס חנה.

בנוסף, קיבלנו המלצות על השכונה הצפונית באור עקיבא (שכונה חדשה, נגישות טובה, אוכלוסיה איכותית וכדומה). מישהו מכיר ויכול לחוות דעה?

תודה.

פורסם
בדוק במגדלי חוף הכרמל. הארנונה ודמי האחזקה בד"כ כלולים בשכ"ד.

חניות מקורות.

בנין מתוחזק מאד. שומר בכניסה.

מיקום מדהים, 5 דקות ברגל לרכבת או למרכזיית אגד ו-5 דקות נסיעה לטירת הכרמל/מת"מ.

15 שניות לחוף היום, טיול של בוקר בשבת או סיבוב שקיעה אחרי העבודה...בקיץ השמיים הם הגבול...

כל הדירות פונות לים..

האוכלוסיה בעלת אמצעים (וכמובן אין הדבר מעיד על איכות כלשהי..)

דירות סטודיו/שני חדרים נחמדות מאד.

הייתי בודק ושוקל.. אינני יודע מה שכ"ד בפועל אבל בעלי הדירות לא מעוניינים להשאירן ריקות זמן רב כי דמי הניהול/ארנונה נגבים ללא קשר לשאלה אם הדירה מאוכלסת או לא.

התעלמת מההודעה הזו וכדאי לבדוק את המודעה הזו

http://www.yad2.co.il/Nadlan/rent.php?City=%E7%E9%F4%E4&Neighborhood=&HomeTypeID=&fromRooms=&untilRooms=&fromPrice=&untilPrice=&PriceType=1&FromFloor=&ToFloor=&EnterDate=&Info=%EE%E2%E3%EC%E9+%E7%E5%F3+%E4%EB%F8%EE%EC

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

לא התעלמתי. שמעתי דברים לא טובים על המגדלים הללו (אוכלוסיה "בעייתית", בעיות עם חברת הניהול והיעדר תחזוקה וכדומה).

המיקום אכן מצוין, פרט למרחק מתל אביב.

פורסם

מה עם שפרינצק בחיפה ?! (ושמישהו יגיד משהו רע על האיזור) הסטיגמות שהיו פעם נעלמו והשכונות הופכת לשכונה ותיקה ושקטה , חוץ מהמון כלבים וחתולים ברחובות (שהאוכלוסיה מאכילה) הכל פה מעולה , קרבה לים למטרונית ולרכבת.

פורסם
מה עם שפרינצק בחיפה ?! (ושמישהו יגיד משהו רע על האיזור) הסטיגמות שהיו פעם נעלמו והשכונות הופכת לשכונה ותיקה ושקטה , חוץ מהמון כלבים וחתולים ברחובות (שהאוכלוסיה מאכילה) הכל פה מעולה , קרבה לים למטרונית ולרכבת.

אתה אמור לעבוד בטירת הכרמל עצמה או במתמ?

אם במתמ תצטרך תחבורה ציבורית/רכב להגיע.

רכבת מחיפה לתל אביב תקח כ50 דקות.

עדיף לגור באיזור קרוב לעבודתך ולחסוך הוצאות דלק וזמן של נסיעה 20-30 דקות לכל כיוון כל יום.

הבת זוג יכולה לעלות לרכבת בתחנת חוף הכרמל. יש כל רבע שעה בערך רכבת שמגיעה לתל אביב.

אפשר לשכור כמו שאמרו כבר במרידיאן, לא בטוח לגבי האוכלוסיה שגרה שם אולם מיקום טוב.

מדובר על שכר דירה של 2500-3000 שכולל את כל החשבונות.

אפשר גם לשכור דירה בטירת הכרמל/שפרינצק/בת גלים.

Got To love It

פורסם

לפי לוח יד2, הדירות במרדיאן (מגדלי חוף הכרמל/אלמוג וכו') עולות 4000-5000 לפני חשבונות. או שאני מפספסת משהו או שאתם מדברים על דירות חדר אחד.

לפי מפות של גוגל מדובר ב19 דקות הליכה לרכבת בת גלים, לא מעט בימים חמים/קרים במיוחד.

Mini Cooper S R56 - לכיף

• תוכן חדש...