Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איך להינות יותר מהרכב?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3826 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, יש לי פיגו 206+ שנת 11׳ ידנית והייתי רוצה לדעת איך אני יכול לנצל יותר את האוטו מבחינת ביצועים חווית נהיגה וכו

פורסם
קורס נהיגה מתקדמת.

אני לא בגיל לדבר כזה סהכ בן 17 ..

לא רוצה להשמע מושפע אני לא כזה פשוט רוצה לנצל יותר את הרכב שלי ולהנות ממנו כמה שאפשר אם אפשר כמה טיפים מאחד שאני מאמין שמבין קצת יותר ממני אני אשמח:)

פורסם
דווקא בגלל שאתה בן 17 ועוד לא התקלקלת עם הרגלים לא טובים של נהגים מסביב, לך לקורס נהיגה מתקדמת. מדובר בקורס על הרכב שלך, שילמד אותך להשתמש בו נכון ומהנה יותר.

איפה אני יכול לעשות דבר כזה באיזור אשדוד ומה פחות או יותר העלויות?

פורסם

בתי ספר: אלטרנתיבי, טריגו, דרייב ארט.

מאמנים אישיים בולטים: דני גלטר, ברק דוד, ראם סמואל, אריאל אליסבוני, אלדר נוימן, ערן אביבי, ליאון טאובס.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

עוזר ועוד איך.

בתלות בקורס שתבחר, תוכל ללמוד כל דבר החל מלגלות מחדש מרכיבים בסיסיים בנהיגה היומיומית (אפילו חניות!) וכלה בנהיגת מירוצים מקצועית.

פורסם
וזה באמת עוזר? מה בדיוק לומדים בקורס?

זה לא עוזר, זה הכרחי.

נהיגה זה כמו שחייה (או טניס או קראטה או כל דבר שדורש מוטוריקה).

או שמלמדים אותך, אתה מתאמן ונהיה טוב בזה (כמה שתשקיע בזה יותר, תהיה יותר טוב).

או שאתה מאלתר.

אתה מכיר מישהו שלא למד שחייה באופן מסודר ושוחה טוב?

מה לומדים, משתנה בין מטרות הקורס למדריך.

במינימום צריך לדעת בלימת חירום ואיך לקחת נכון סיבוב.

פעם שליטה בהחלקות הייתה הכרח, היום, עם בקרות האחיזה, צריך רק ללמוד טכניקה בסיסית שלא תפריע לרכב לתקן את ההחלקה בעצמו, ושתביא אותך למקום בו אתה רוצה להיות (על הכביש ובלי לפגוע במשהו).

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

אישית, אני חושב שהיום גם יותר הכרחי ללמוד נהיגה דפנסיבית בתנועה, כנראה אפילו יותר מאשר "איך לקחת סיבוב" או איך לשבת נכון. לא שזה הפריע לי לשפוך כסף וזמן על כל אחד מהדברים הללו...

נכון שפותח השרשור (וגם רוב הלקוחות הפרטיים בהדרכות נהיגה) מדבר על ניצול הרכב, אבל חלק מהתועלת של אימון כזה הוא שהנהג מבין את מה שלפני כן הוא אפילו לא ידע לשאול...

• תוכן חדש...