Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיטרואן קקטוס

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3860 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני נאלצת להיפרד מהרכב הידני שלי לטובת אוטומט (פציעת כתף, לא בחירה שלי)

מחפשת רכב בגודל בינוני ובתקצב נמוך

אני גרה באירופה ויש כאן דגמים שאין בארץ אבל שורה תחתונה, קקטוס נשאר קקטוס

מה דעתכם על הרכב? בונה על דגם 1.6 עם 92 סוסים (feel edition)

פתוחה לעוד הצעות, אני לא מקובעת על הרכב ולא מתכוונת לפסול כל הצעה..

עוד בתקציב:

פיקנטו, אבל קטנה נורא

אופל קורסה, סביר אבל לא עפתי. גם אין מלאי מיידי באוטומט סביבי

סיטרואן C3 אפשרי אבל מעדיפה קקטוס, מבחינת המרווח

פג'ו 208 קצת חורגת מהתקציב אבל שוב, לא פוסלת

סקודה פאביה, קצת מבאסת בגודל כשיושבים בפנים. המחיר דווקא אטרקטיבי

רנו קליו, חורגת מאוד מהתקציב יחסית לרכב קטן אבל היא מאוד נמכרת כאן

סוזוקי - אין שום סיכוי. היה לנו ג'ימני והוא היה חרא של אוטו ועשיתי נסיעת מבחן בעבר על האלטו שלהם והרכב הרגיש כאילו הורכב במפעל לגו על ידי ילד בן 6.

יונדאי גטס היה לי ואני לא אחזור שוב על הטעות

שורה תחתונה, כרגע שמתי עין על קקטוס, C3, קורסה, פיקנטו עם נטיה לכיוון הקקטוס. המחיר טוב, הגודל טוב, מגניב לי שהרכב מוגן משריטות וכו'

מפחדת קצת מהתיבה שלהם ולא ברור אם הרכב יתפוס טוב בשוק גם בהמשך (אני לא מתכננת לרכוש בצבע משונה כמו צהוב או ירוק אבל בכל זאת חושבת על מכירה בהמשך)

תודה רבה

תמרי

פורסם

הייתי מעדיף את ה208 על הc3 כי היא יותר מודרנית ממנה.

אם שקלת את הפאביה אפשר לשקול גם פולו,שממוצבת מעל הפאביה.

את מציינת גם דגמי מיני(פיקנטו) שקטנה לך מידי וגם סופרמיני(קליאו) ונשמע שאת צריכה להתמקד בסופרמיני. הקקטוס דיי מקורי והוא אופציה טובה.

פורסם

הסיבה שאני נוטה לקקטוס זה בעיקר הגודל שלה. מרווח ישיבה בתא נוסעים וגם נפח תא המטען

מפחיד אותי קצת העיצוב המשונה מבחינת מכירה בהמשך

דווקא פחות מעוניינת במיני או סופר מיני, המצב כרגע הוא שאני חייבת רכב אוטומט כמה שיותר מהר ואם מה שיש במלאי יהיה פיקנטו אז אקח פיקנטו עם טעם מר בפה אבל כשאין ברירה אז אין ברירה.

פורסם (נערך)

לפני כחצי שנה נהגתי כמה ימים על קקטוס eHDI ידנית. את התרשמותי סיכמתי כאן (בהודעת הפתיחה) וכאן (תגובה 191, אולי עוד בשרשור הארוך). בקו התחתון - חוץ מהעיצוב החיצוני ממש לא התלהבתי. אבל לפחות לגבי נוחות הישיבה והיכולת לקרוא את לוח המחוונים עלייך לבחון אישית בסוכנות בארץ מגורייך, יתכן שהדגם ברמת הגימור הספציפית יתאים לך יותר מהדגם עליו נהגתי לממדים ולתנוחת הנהיגה שלי.

ד"א - לבקש חוו"ד על דגם הדיזל בפורום זה לא יועיל לך הרבה - הקקטוס מגיע ארצה רק בגרסאות בנזין, ולפי מה שאני רואה על הכביש כנראה שלא נמכר היטב. המיתוג כ-C4 מטעה, הדגם מבוסס על C3 ויותר דומה לסופרמיני מאורכת מאשר למשפחתית קטנה.

והערה קטנה - נתקלת כאן בחובב סוזוקי שנכון להיום מחזיק ב-SX4 ובסויפט שנראה כי הרבה יתר מתאימות לצרכייך מהאלטו הזעירה, אבל את באירופה, ואין לי מושג עד כמה תוכלי להשיג דגמים אוטומטיים במקום מושבך. אישית הסויפט מתאימה מאד לצרכי וגם ה-SX4 בגרסתה העדכנית ("קרוסאובר") נחשבת מוצלחת (אין לי ניסיון אתה, אלא עם הדגם הקודם), אבל, שוב - את לא בישראל וההיצע שונה.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

יום שישי הזדמן לי לנסוע כחצי שעה על הסיטרואן קקטוס שמשווקת כאן בארץ (1.2 ל' ידני, 82 כ"ס).

מאוד אהבתי את העיצוב החיצוני והפנימי (אם כי בפנים, למרות העיצוב משובב הנפש, רואים שחסכו באיכות החומרים).

הרכב מאוד (אבל מאוד), שיכוך מהמורות מצוין, מושבים נוחים - רכב עירוני קלאסי.

אהבתי את הרכב מאוד, אבל - הוא חלש מידי לטעמי, וזה בא לביטוי במיוחד בערים עם טופוגרפיה מאתגרת (חיפה, למשל).

אם משווק אצלכם 1.2 ל' טורבו אוטומטי, הייתי מציע לך ללכת עליו.

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

פורסם
הסיבה שאני נוטה לקקטוס זה בעיקר הגודל שלה. מרווח ישיבה בתא נוסעים וגם נפח תא המטען

מפחיד אותי קצת העיצוב המשונה מבחינת מכירה בהמשך

דווקא פחות מעוניינת במיני או סופר מיני, המצב כרגע הוא שאני חייבת רכב אוטומט כמה שיותר מהר ואם מה שיש במלאי יהיה פיקנטו אז אקח פיקנטו עם טעם מר בפה אבל כשאין ברירה אז אין ברירה.

זה נשמע כאילו פינקטו עבורך היא סוג של התפשרות ולא ברור לי למה.

בסה"כ מדובר ברכב מעולה ונוח. הוא אמנם נראה קטן מבחוץ אבל מרגיש יותר מרווח מבפנים.

• תוכן חדש...