Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רעשים בסיאט איביזה 2003

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3808 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לדעתי הייתה כאן התנהלות תקינה של 2 הצדדים. פות"ש לא חשף את אותו מוסך שהוא הלך אליו וקיבל חוו"ד X אל מול מוסכים אחרים Y (וזה לא משנה כמה הוא התלונן וכמה כביכול "פגע" באותו מוסך, הוא מעולם לא חשף את שם המוסך), ורון מצד שני כן חשף את עצמו אבל הראה שהוא התנהל כמו מקצוען אמיתי.

לכן, לדעתי, לא ניתן לבוא בטענות לאף צד בסיפור (עם כמה שזה נגיש לתקוף ולבוא בטענות לילד/נער, שזה הרכב הראשון שלו לעניות דעתי). קרה מה שקרה, ואיש איש הישר בעיניו יעשה מכאן והלאה.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• תגובות 115
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תסכולים יש להוציא במקומות המתאימים.

ולא בפורום ציבורי תוך פגיעה בבעל מקצוע.

ממש תגובה מדהימה :shock:

סיפור על בחור שקיבל חוות דעת ממוסך מוכר וקיבל 3 חוד דעת ממוסכים אחרים לגבי הרכב שלו לא אמור להיות בפורום העוסק ברכבים?

כנראה שהנושא הזה אמור להיות בתפוז באיזה פורום על גינון. (וגם לא צויין שם המוסך אז על איזה פגיעה בבעל מיקצוע אתה מדבר)

מה שכן כבר ראיתי פה חברה שמעריצים יצרני רכב מסוימים, אבל זה באמת חדש מועדון מעריצים למוסך :lol:.

טסלה 3 2022

פורסם

אף אחד בינתיים לא ראה בדל הוכחה שהוא קיבל חוות דעת משום מוסך למעט מוסך רון.

מה שכן ראינו זה תמונות של שאסי עקום. ופות"ש (וכל המגוננים עליו)

שטוען שהוא "שומר על פרטיות המוסך" אבל מוכן לשלוח לכל דכפין את שם המוסך בה"פ. וגם זרק רמז די עבה בנוגע לזהות המוסך.

פורסם (נערך)

לכל מי שטוען שלמוסך רון יש "עדר מעריצים". לדעתי רון הוא איש מקצוע מהמעלה הראשונה, אין פה שום קשר להערצה.

איך אני יודע את זה? מכיוון שטיפלתי אצלו ב-2 רכבים ואפילו נסעתי מצפון הארץ כדי לטפל בבעיות שמוסכים אחרים לא ידעו איך\לא רצו.

איך אני יודע שרון מקצוען אמיתי? מכיוון שמספר פעמים הוא אבחן בעיות ברכב שלי דרך הטלפון רק בעזרת מה שתיארתי לו. בזמן שמוסכים אחרים באזור מגורי (שראו את הרכב והתקלה) לא ידעו במה מדובר\סיפרו לי סיפורים\ניסו לדחוף לי תיקונים לא נחוצים.

200 ש"ח על בדיקה של רכב ופירוק ציריה הוא מחיר הוגן. מוסכים מסויימים לוקחים יותר מזה על חיבור רכב למחשב כדי להוציא קוד תקלה. קל מאוד לפגוע בשמו של עסק או אדם, קשה מאוד לתקן את זה ולכן השרשור הזה לא במקום לטעמי (לפחות לא בלי הוכחה שהרכב אכן נבדק בעוד מקומות).

בדיוק כמו כולם פה, אשמח לראות הוכחה שהרכב נבדק בעוד מקומות ונמצא לתקין.

עריכה אחרונה על ידי Max_igo
פורסם

כנראה לא קראת את השרשור, בעל הרכב (פותח שרשור) לא התלונן על מחיר הבדיקה.

אין ספק שרון מקצועי, אבל אם בעל הרכב יוכיח שהוא היה אצל עוד שלושה בעלי מקצוע,

והתקלה בפעמןו לא תחזור עוד שנה, מה מעניין מה יהיו התגובות אז.

רועי

פורסם
לכל מי שטוען שלמוסך רון יש "עדר מעריצים". לדעתי רון הוא איש מקצוע מהמעלה הראשונה, אין פה שום קשר להערצה.

ועוד איך יש פה קשר להערצה. רון, הגון ומקצוען ככל שיהיה, הוא לפני הכל בן אדם. בני אדם טועים - מי יותר ומי פחות.

מותר לטעות, רק מכונות ואנשים שאינם עושים לא טועים. השאלה היא מה קורה לאחר שהטעות התגלתה, וכאן נמדדת גדולתו של אדם.

ושוב: אין לי פרומיל של ביקורת כלפי רון, שכאמור עד כה דווקא מצטייר בתור הצד הצודק בעניין הזה, אלא רק כלפי עדת המעריצים שלו, שלא מוכנה אפילו להביא בחשבון את האפשרות שרון טעה.

אישית, אני נגעל מהאדרה כזאת. היה עדיף לו הייתם ממתינים לתגובתו של רון בטרם התחלתם להשתלח בפות"ש.

עכשיו, אם פות"ש לא יספק הוכחה לכך שמכוניתו נבדקה ונמצאה ישרה ובעקבות כך אני אפסיד ערב BBQ אצל רון, אני אישית אדאג לכך שברכב שלו תתגלה מכה בשלדה :twisted:

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
ועוד איך יש פה קשר להערצה. רון, הגון ומקצוען ככל שיהיה, הוא לפני הכל בן אדם. בני אדם טועים - מי יותר ומי פחות.

מותר לטעות, רק מכונות ואנשים שאינם עושים לא טועים. השאלה היא מה קורה לאחר שהטעות התגלתה, וכאן נמדדת גדולתו של אדם.

ושוב: אין לי פרומיל של ביקורת כלפי רון, שכאמור עד כה דווקא מצטייר בתור הצד הצודק בעניין הזה, אלא רק כלפי עדת המעריצים שלו, שלא מוכנה אפילו להביא בחשבון את האפשרות שרון טעה.

אישית, אני נגעל מהאדרה כזאת. היה עדיף לו הייתם ממתינים לתגובתו של רון בטרם התחלתם להשתלח בפות"ש.

עכשיו, אם פות"ש לא יספק הוכחה לכך שמכוניתו נבדקה ונמצאה ישרה ובעקבות כך אני אפסיד ערב BBQ אצל רון, אני אישית אדאג לכך שברכב שלו תתגלה מכה בשלדה :twisted:

^^

מסכים עם הביקורת הספציפית הזו. לכן לא פציתי פי עד שהופיעו התמונות ונאמר על ידי טובים וחכמים ממני שרואים בתמונות עיוות.

אבל, כמו שפותח השרשור ידע להטיל רפש, טוב היה לו פותח השרשור היה מבקש מיידית לתקן את השרשור ומתנצל בפני הנפגע, דבר שלא נעשה.

פורסם

בסופו של דבר היחיד שנפגע פה באמת הוא פות"ש, כי כנראה הוא נוסע ועומד להמשיך לנסוע ברכב עקום, כשהוא בטוח שהכל בסדר. מצד שני, זו בעיה לגמרי שלו.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם (נערך)

כנראה לא הסברתי את עצמי כמו שצריך.

אף אחד לא רואה ברון או במוסך שלו מקום שבו כוחות על טבעיים מטפלים לך ברכב בזמן שהמוזות מנגנות בכינורות בצד ומשרות השראה על כולם.

רון הוא איש מקצוע מעולה ולמרות זאת כמו כל בן אדם גם הוא יכול לטעות. אבל (מנסיון) כשרון טועה הוא נוהג לקחת אחריות מלאה על הטעות. גם אם אתה לא יודע את זה כי זאת הפעם הראשונה שאתה מטפל אצלו ברכב, שווה קודם לגשת ולפתור בעיות מהסוג הזה מול המוסך.

פותח השרשור היה צריך קודם לגשת אל רון עם חוות הדעת של המקומות האחרים שבדקו את הרכב ולראות מה תהיה תשובתו של רון.

לפרסם פה בפורום פוסט שמנגח את רון מבלי לשמוע מה יש לרון להגיד על חוות הדעת האחרות שהוא קיבל או מבלי לספק הוכחות שבכלל יש כאלה זה לא בסדר.

אגב, זה שהוא לא פרסם את שם המוסך כביכול זאת בדיחה. אני הבנתי ישר על איזה מוסך מדובר מקריאת הפוסט המקורי (מדובר בסיאט - לא כזה קשה), הקבלה שפורסמה מאוחר יותר וכו'. אני בטוח שאני לא היחיד.

עריכה אחרונה על ידי Max_igo
פורסם

אני חושב שהדבר הכי ראוי, לפני שאנחנו ממהרים לשפוט ולהתבדח על "על האש" כזה או אחר, זה לתת הזדמנות לפות"ש ולראות אם באמת יש כאן ניסיון הונאה כזה או אחר.

אני מצרף סריקה של חשבונית המס ממוסך השלדות, לשיפוטכם:

New Doc_1.jpg

אולי בפעם הבאה תהיו פחות שיפוטיים כלפי קרבנות.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
אני חושב שהדבר הכי ראוי, לפני שאנחנו ממהרים לשפוט ולהתבדח על "על האש" כזה או אחר, זה לתת הזדמנות לפות"ש ולראות אם באמת יש כאן ניסיון הונאה כזה או אחר.

אני מצרף סריקה של חשבונית המס ממוסך השלדות, לשיפוטכם:

[ATTACH=CONFIG]447731[/ATTACH]

אולי בפעם הבאה תהיו פחות שיפוטיים כלפי קרבנות.

מקווה שכולנו נלמד משהו מהשירשור הזה.

אנטריקוט אוכלים רק מדיום.

הימים הקשים חלפו :-)

פורסם
נסיון לארוחת חינם :twisted:

:roll:

בחיי שראיתי 6 עמודים ואמרתי שכבד לי. בכל זאת יש קצת זמן אז התחלתי לקרוא, ולמזלי הגעתי לחלק הרלוונטי.

can't blame a guy for trying

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• תוכן חדש...