Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צמיגי דנלופ FM800

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3838 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

מחפש זוג צמיגים 195/65/R15 והציעו לי את הדנלופ FM800 (ב- 340 ש"ח)

איך הם ביחס לפאלקן ZE914 ולטויו NANO ENERGY 02 שבמבצע עכשיו ב- 330 ש"ח.?

תודה.

פורסם

מה שלא תבחר - שניהם דגמים מעולים.

לא שזה משנה משהו, אבל ההבדל העיקרי היחיד הוא שהפאלקן מיוצרים בתאילנד וה-Toyo מיוצרים ביפן.

פורסם

האמת שלא מצאתי יותר מדי ביקורות על ה-NE02. המעטים שקיימים מדגישים עד כמה שמדובר בצמיג שבראש מעיינו חסכון בדלק (דירוג A בתווית האירופאית) ושלמרות המאמץ מטעם היצרן הם קצת חלשים כשזה מגיע לאחיזה ברטוב. בגלל שאין הרבה ביקורות עליו יש לקחת את הדברים בערבון מוגבל משום שאין פה "ערבות סטטיסטית" לענין.

לפאלקן לעומת זאת יש שפע של ביקורות ולמרות שהוא אולי לא המוביל בקטגוריה שלו, הוא מקבל ביקורות חיוביות מאוד ומציע VFM מעולה.

פורסם

אני לא יכול לעזור עם הדגמים הספציפיים אבל אולי עצה על החברה תעזור...

היו לי Dunlop (לא זוכר את הדגם, אבל בטוח לא מה ששאלת לגביו) והחלפתי ל-TOYO CF2. ההבדל הוא שמיים וארץ! טויו הרבה יותר טובים! עם הדאנלופ האוטו היה מחליק בכביש רטוב, בכיכרות הייתי עושה "דריפט" אפילו במהירות נמוכה מאוד.

פורסם (נערך)

עצה שלא מועילה בדבר, משום שבעוד והינך יודע באיזה דגם של טויו מדובר, אינך זוכר באיזה דגם של דנלופ מדובר.

מה גם שאתה מבצע השוואה בין צמיגים ישנים שעברו כברת דרך לצמיג חדש.

לכל חברה יש צמיגים טובים וכאלו שפחות.

לדנלופ יש צמיגים שמקבלים ביקורות חיוביות מאוד וכאלו שממש לא (בעיקר ייצור ב- ולמדינות מזרח רחוק).

גם לטויו יש והיו מספר דגמים שלא נחשבים ללהיט.

עריכה אחרונה על ידי Tom_22
  • 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם
עצה שלא מועילה בדבר, משום שבעוד והינך יודע באיזה דגם של טויו מדובר, אינך זוכר באיזה דגם של דנלופ מדובר.

מה גם שאתה מבצע השוואה בין צמיגים ישנים שעברו כברת דרך לצמיג חדש.

לכל חברה יש צמיגים טובים וכאלו שפחות.

לדנלופ יש צמיגים שמקבלים ביקורות חיוביות מאוד וכאלו שממש לא (בעיקר ייצור ב- ולמדינות מזרח רחוק).

גם לטויו יש והיו מספר דגמים שלא נחשבים ללהיט.

תקרא את השורה הראשונה של התגובה שלי שוב....

ודרך אגב, ההשוואה שלי הייתה של חדש מול חדש (הדנלופ שלי היו גרועים גם כשהיו חדשים)

פורסם

קראתי ועדין עומד מאחורי דבריי (למעט כמובן ענין גיל הצמיגים).

זה לא שאתה משווה בין חברת לינג-לונג לחברה מוכרת ומכובדת, אלא משווה בין שתי חברות גדולות, מוכרות ומתקדמות וההשוואה שלך היא חסרת ערך ברגע שאתה לא מתייחס לדגמים ספציפיים שכן לכל חברה כזו יש צמיגים זוועתיים (שבדר"כ גם מיוצרים/מופצים במדינות עולם שלישי במזרח או בכלל). שזה בדיוק מה שרשמתי קודם.

פורסם

אני בהחלט מסכים שלכל חברה יש דגמים יותר ופחות מוצלחים.

בימינו גם חברות "מוכרות" רבות הופכות לחברות בינוניות-מטה. לפעמים גם רושם כללי על מותג מסויים יכול להגיד משהו. אני למשל, חוץ מהניסיון המר שלי, גם שמעתי מכמה מוכרי צמיגים על האיכות הירודה של דנלופ (אני כמובן לוקח בחשבון שלמוכרים האלה יכולים להיות אינטרסים משלהם..). ככה שבהיעדר מידע מדוייק על דגמים מסויימים הבחור יכול לקבל לפחות איזשהו כיוון מהרושם הכללי והניסיון האישי של מישהו עם אותו המותג.

בכל מקרה, זה היה ניסיון להציע איזושהי עזרה, גם אם מינורית. אם לשואל זה לא עזר הוא פשוט מתעלם וקורא הלאה, לא צריך לעשות מזה דרמה ;)

• תוכן חדש...