Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מסורבות עלייה /גיור. RENAULTSPORT.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7831 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

Roee, you're disregarding a serious benefit and that is the fact that if a car will cost 50% of what it will cost today, the chances that people will not try to get EVERYTHING in the same car are smaller, or let me put it this way - there will be more people who will be able to afford sports cars of all different segments, possibly as a second car... it can do only good

:razz: ?Besides, why do you sound like you would love to keep paying 125% tax

.Moti

• תגובות 69
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

Roee, you're disregarding a serious benefit and that is the fact that if a car will cost 50% of what it will cost today, the chances that people will not try to get EVERYTHING in the same car are smaller, or let me put it this way - there will be more people who will be able to afford sports cars of all different segments, possibly as a second car... it can do only good

:razz: ?Besides, why do you sound like you would love to keep paying 125% tax

.Moti

להפך, אני מאוד בעד הורדת מיסוי, אני פשוט מבהיר שהטיעון "יהיו יותר מכוניות על הכבישים" הוא פשוט לא נכון, כי מספר המכוניות ישתנה רק במעט, אם בכלל. מה שעוצר אנשים מלקנות מכוניות היום הוא לא העובדה שהם יכולים לקנות משומש בלבד.

כמות האנשים שתחזיק מכוניות ספורט כמכונית שניה תהיה זניחה, בכל מקרה. מה שכן, מטבע הדברים, מכוניות ספורט הן יקרות יותר מהממוצע, והורדת מיסוי תאפשר גם לחובב הרכב הממוצע להחזיק במכונית כזו.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

קראתי את תגובתך הצינית לגבי היאריס ספורט

יתכן כי אתה תמים או חסר ידע אבל בארצנו הקדושה מיבחר דגמי הספורט מצומצם הוא

וכול רכב בעל הנאה -ביחס לשקל נחשב למציאה בהיתחשב במיסוי בארצנו

אולי מבחינתך היאריס ספורט אינה ספורטיבית כמצופה והעדפותיך מיתמקדות אך ורק לגבי מכוניות סופר ביצועיסטיות ולדוגמא הבאתי קליאו ספורט וחברותיה

היאריס ספורט אים לא ידעת מספקת את התמורה הטובה ביותר ביחס הנאה= שקל

וניבחרה כקניית השנה ב-2004 על ידי מגזין אוטו ועוד לא הזכרתי את התישבוחות בעולם על הרכב.נכון הרכב לא HOT HATCH אבל גם לא מתיימר להיות כזה אבל בתור מכונית קטנה וחמימה הוא מספק את הסחורה ובהחלט מהנה לנהיגה וגיחות כיף

פירסום הודעתי בפורום לא בא מישום- הישתחצנות היתלהבות או הרשמה אדרבא

עצוב וכואב לי שמכוניות מיסוג זו הולכות ונעלמות על כבישי ארצנו ואין בידינו לעשות דבר

חבל שתגובתך צינית קודרת וחסרת פירגון לגבי מכוניות קטנות וחמימות אשר מהוות את כרטיס הכניסה האולטמטיבי לעולם הספורטיביות

אבל אים אתה עדיין חושב כך שיבושם לך

YARIS T SPORT

יש רגעים שאתה פשוט מודה לבורא שאתה חי (אברהם פורת ז"ל)

פורסם
סובארו היו במצב קשה מאוד מול הלנטיס הפופולרית והתמיכה שלהם והמחיר המאוד תחרותי ל WRX מוכיחים שהם רצו וקיבלו מודעות לשוק של AWD שיחודי להם. בשער שפתחה ה WRX עברו B4 ו הGX שהם AWD.

?Subaru were the only ones that were smart enough to use their proven records in the WRC to boost sales, remember the first commercials

They showed the Impreza jumping in the mud and dirt, spraying water and dust, carving corners sideways... ever saw any other commercials like this in israel? how many other car dealers in israel made commercials of their cars based on their motorsports division? have you ever seen the Mazda Lantis (called Protege in the US) of the World speed challenge in commercials in israel? or was it the Mazda 6? or was it the Ford Focus WRC? no wait a second, that was the Hyundai accent WRC? dammit, I can't remember... must have been the Skoda Octavia WRC? or the Alfa 156 that dominated touring championships in Europe for a while and might still be today (haven't got an update for a little while) ... dammit, even the Fiat Punto GT has it's own spec racing series, like the Renault Clio cup as well, and let's not forget the RealTime World challenge Honda Accord (Acura TSX in the US) and Audi A4, I bet the TV in israel is full of commercials with those too

Nope, I bet most of the customers never saw any of these car, try to tell the potential buyer of a Mazda 6 that his car is currently being developed to take on the SCCA world speed challenge, better yet, how many of the people who bought the Audi A6 in israel in the past year know that the car won the biggest touring championship in the US this past season? yup, that's what I thought

mini-04-lag-gtp-3.jpg

mini-04-lag-tcp-71.jpg

mini-04-lag-tcp-2.jpg

mini-04-lag-gtp-24.jpg

02-lag-tc-prac-14and4.JPG

01-spt-gtp2-8.jpg

abarthcup_10.jpg

.Moti

Clio Cup.jpg

Hyundai-WRC-2001.jpg

פורסם
יש שתי בעיות עם הורדת מיסוי.... נכון וברור שגם אני הייתי רוצה שמכוניות חדשות יעלו זול יותר. אבל בוא ניקח מצב בו מורידים מיסוי בחצי, סתם כך. תוכל לקנות מכונית בסכום סביר, סכום שהרבה פתאום יוכלו להרשות לעצמם.

בעיה ראשונה - תשתית. תחשוב ש"פתאום" בכמה חודשים הממוצע החודשי של עליית רכב חדש לכביש קופץ בעשרות ואולי מאות אחוזים. הכבישים לא בנויים לכמות כזו של כלי-רכב וייווצרו עומסי תנועה בערים ובכבישים בינעירוניים. הפתרון: יצירת תשתית לא על בסיס "כיבוי אש" כמו שיש היום, כלומר הוספת נתיב רק כשממש ממש צפוף, אלא תכנון כבישים ונתיבים בראייה עתידית.

בעיה שנייה - שוק המשומשות. תחשוב שמזדה 3 שנת 2002 עולה סכום מסויים כמשומשת. "פתאום" מורידים את המיסוי ומזדה חדשה מהניילונים תעלה פחות מאותה מזדה משומשת. במה חטאו כל אותם אלו ששילמו במיטב כספם על רכב חדש ויאבדו ברגע עשרות ואף מאות אלפי שקלים משווי רכבם? תהיה בטוח שהמחאה הציבורית של בעלי הרכב תהיה לא פחותה מהמחאה של אלו שרוצים הוזלה במיסוי... הפתרון: אין לי מושג....

ליאור

יש לך טעות קטנה לגבי שוק המשומשות במצב שאם המחיר יירד בחצי למשל אז משפחות יוכלו כאשר הן קונות רכב חדש להחזיק גם את הרכב הישן עובדה שבאירופה כמעט כל משפחה יש להם יותר מרכב אחד אם באמת המחיר יירד שתי מכוניות למשפחה כבר לא יהיה עסק לעשירים

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
יש לך טעות קטנה לגבי שוק המשומשות במצב שאם המחיר יירד בחצי למשל אז משפחות יוכלו כאשר הן קונות רכב חדש להחזיק גם את הרכב הישן עובדה שבאירופה כמעט כל משפחה יש להם יותר מרכב אחד אם באמת המחיר יירד שתי מכוניות למשפחה כבר לא יהיה עסק לעשירים

אני בכלל לא חושב שזו טעות.... אני רוצה לראות אותך/את ההורים שלך קונים אוטו ב120000 ש"ח ונשארים שמחים כשביום בהיר אחד המחיר "צונח" בעשרות אחוזים....

כמו שאמרו כאן, הפחתת מיסים הדרגתית היא ככל הנראה הפתרון.

לגבי מי שאמר שלא יהיו יותר מכוניות על הכביש..אני אשאל אותך שאלה, אם מכונית ספורט קטנה תהיה בהישג יד, זולה, 2 דלתות כמובן, אתה לא חושב שיקנו אותה בתור רכב שני? מה ש...מחזק את העובדה שיהיו יותר מכוניות מעבר לאלו שגם ככה יקנו כי הן זולות?...

ליאור.

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

פורסם
הרגליים של הליפט אתה מתכוון? :lol:

חביב מצדך רונאלדו,

הכוונה היתה שעדין הגומי למטה והיתר מעליו וטפו טפו אין בעיות.

אתה ממש נפש טובה.

Never drive faster than your guardian angel can fly

פורסם

לגבי מי שאמר שלא יהיו יותר מכוניות על הכביש..אני אשאל אותך שאלה, אם מכונית ספורט קטנה תהיה בהישג יד, זולה, 2 דלתות כמובן, אתה לא חושב שיקנו אותה בתור רכב שני? מה ש...מחזק את העובדה שיהיו יותר מכוניות מעבר לאלו שגם ככה יקנו כי הן זולות?...

ליאור.

רכב ראשון, המשפחתי הוא הוא השני...:mrgreen:

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
הרגליים של הליפט אתה מתכוון? :lol:

אל תשליך מהצרות שלך על אחרים :roflmao:

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
חביב מצדך רונאלדו,

הכוונה היתה שעדין הגומי למטה והיתר מעליו וטפו טפו אין בעיות.

אתה ממש נפש טובה.

תודה, ואני מקווה שאתה יודע שהכל בהומור, ידוע לך הרי מי מבינינו מחכה עכשיו שהאוטו שלו יצא מהמוסך... :wink:

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
תודה, ואני מקווה שאתה יודע שהכל בהומור, ידוע לך הרי מי מבינינו מחכה עכשיו שהאוטו שלו יצא מהמוסך... :wink:

לגבי ההומור ברור,

אני מקווה שלא חשבת שאני הולך לשרוף לך את הרכב ?

דרך אגב, שימת ליבך לעובדה שלא ניצלתי את מצבך הרגיש...... וכידוע לך זה לא אופיני לי...:wink:

דר"א שתף לגבי התקדמות "הפרויקט".

Never drive faster than your guardian angel can fly

פורסם
לגבי ההומור ברור,

אני מקווה שלא חשבת שאני הולך לשרוף לך את הרכב ?

דרך אגב, שימת ליבך לעובדה שלא ניצלתי את מצבך הרגיש...... וכידוע לך זה לא אופיני לי...:wink:

דר"א שתף לגבי התקדמות "הפרויקט".

באמת לא אופייני :wink:

שיתוף מלא יהיה עם הסיום, אל דאגה (בינתיים הכל בסדר). הלוואי וזה היה פרוייקט. תיכף אנשים יחשבו שאני הולך להתקין טורבו :-P

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תוכן חדש...