Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב משפחתי חסכוני עד 40K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3832 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש רכב ראשון לאישתי - עד 40 אלף ש"ח.

חשבתי מה זה יכול להיות - הגעתי למסקנה - שזה חייב להיות רכב משפחתי חסכוני בדלק - טויוטה קורולה שנת 2008 גיר רובוטי פה המפרט http://www.mehiron.co.il/מחירון-3416-טויוטה-קורולה-1600-אוטומט-2008

מה דעתכם?

פורסם

אתה חייב לתת לאשתך הזדמנות לעשות סיבוב בטויוטה רובוטית ולראות שהיא מסתדרת עם ההתנהגות של הגיר - לא כולם מתחברים לזה.

מעבר לכך - אכן מדובר ברכב משפחתי חסכוני למדי.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אין הרבה אופציות חסכוניות בתקציב הזה, הרוב עושות באזור 1-11/10

יש טויוטה פריוס או הונדה אינסייט, רוב ההיצע עם ק"מ מעל 200 אלף וצריך לברר את מצב המערכת ההיברידית והסוללה.

האופציות הרובוטיות כמו שציינת, הן הקורולה והאוריס מאותו שנתון.

אפשר לקחת בחשבון גם הונדה ג'אז. אמנם קטגוריה מתחת למשפחתית אבל כנראה הכי מרווחת בקטגוריה אבל גם רובוטית חד מצמדית.

פורסם

מעלה לך אופציה נוספת: לקנות רכב משפחתי או אפילו מנהלים משנתון 2006-2009 בסביבות 30-35K ש"ח ולהוסיף לו מערכת גפ"מ ב8000 ש"ח וקיבלת רכב מצויין עם עלויות נמוכות,בלי לקחת סיכון על הגיר הרובוטי ולקבל גם היצע גדול יותר של רכבים.

מאזדה 6 למשל משנת 2006-7 נמכרות במחירים כאלה,פורד מונדאו נמכרת במחיר כזה גם משנתון הרבה יותר מתקדם.

קיימים הרבה רכבים כאלה שמורים עם ק"מ נמוך.

זה בלתי אפשרי למצוא בתקציב כזה רכב משפחתי חסכוני ושלא עבר הרבה בחייו.

האופציה של הנעה בגז מאפשרת את זה.

פורסם

רבותי - תרגיעו. זה רכב לאשתו, אני מהמר שהיא לא תגיע ל-10000 ק"מ - אז לשים גפ"מ? לקנות הברידי?

במחשבה שניה לשים מערכת גז ברכב של האישה, זה רעיון לא רע, כי היא לא תוכל לחנות ברוב המכריע של הקניונים...

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

עזוב אותך מהגיר הרובוטי הגרוע הזה, קח יונדאי אקסנט, אמין, צריכת דלק סבירה, מנוע 1.6 מרגיש שיש לו כוח לעומת מה שיש לי 1.4 למרות שנסעתי איתו לירושלים טבריה ועוד מקומות עם עליות אז נכון לא עליתי במהירות אבל בסופו של דבר עלה כמו גדול

פורסם
רבותי - תרגיעו. זה רכב לאשתו, אני מהמר שהיא לא תגיע ל-10000 ק"מ - אז לשים גפ"מ? לקנות הברידי?

במחשבה שניה לשים מערכת גז ברכב של האישה, זה רעיון לא רע, כי היא לא תוכל לחנות ברוב המכריע של הקניונים...

קשה להבין מאיפה אתה מסיק את כמות הנסועה השנתית שלהם.

כשמישהו אומר שהוא מחפש רכב חסכוני,אני מציע לו פתרון חסכוני..ולא מנסה לשער שהוא נוסע רק 10KKM בשנה.

דרך אגב,הרכב שאצל אשתי עובר בסביבות 30KKM בשנה.

פורסם

אם אתה לא מפחד מהיבריד ואתה רוצה רכב לטווח ארוך חפש הונדה סיויק היבריד 2008 אתה בכייף יכול למצוא אותה ב40 אלף שקל. רכב חסכוני שיכול לקבל 1:17 משולב

פורסם

חיפשתי יותר במגרשים כדי לעשות טרייד על הרכב הקיים. שם בכל אופן אין חוץ מאחד שמצאתי ב 32 שנת 2007 אבל עם 250 אלף קמ. ועוד לא נתקלתי במונית סיוויק ;)

• תוכן חדש...